fredag, mai 03, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!

Fredag, tidlig morgen, hvitveis på bordet, te i kanna, Paul Simon på platespilleren, Costume National Scent Sheer på håndleddet, Givenchy dingler fra øret, bursdagspresang i veska til god venn som fyller 70 (Han får en lavendel-barbersåpe fra D.R. Harris), og det oppsummerer vel dagen så langt! Planer for helga ellers er å jobbe litt, besøke folk, stikke innom et par bruktmarkeder og henge i hagen.  

Ha en fin dag alle sammen! Legg for all del igjen en fredagsrapport i kommentarfeltet!

mvh
Glamourbibliotekaren.

22 kommentarer:

MillaCamilla sa...

God morgen

Her startet den om enn noe ufrivillig da steinleggerne hos naboen startet dagen 0615...puh!
Dusj og laang frokost med kaffe og en liten bit fylt marsipan fra Freia gjorde glamouren for meg idag. Har fri, så videre blir det intervalløping og utprøving av min nye symaskin. God helg!

Ina sa...

Sving i skjørt og hestehale her på morgenskiftet. Burgunderfargede negler og bluse, og varmende streif av Chopards Casmir, en god, krydret vaniljeduft fra 90-tallet.

Etter jobb er det rett av sted på en spennende reise som min elskede har planlagt. Jeg aner ikke hvor vi skal!

God helg!

Karrifuzz sa...

Jessda. Endeleg fredag, og etter ein del farting fram og tilbake, vert det herleg med helg, husvask og baking i heimen. Glamouren i dag er kjekke elevar og eit håp om at ein kan få seg 5 minutt på altananen utan å verte blaut.God fredag :)

Line sa...

Sol og fint i nord. Etter jobb skal jeg fortsette på sommerarbeidet mitt på onkels campingplass der jeg vasker rundt for tiden, og hører på musikk og lydbøker io fred og ro. Ellers skal jeg få tid til dekkskift og utearbeid hjemme. Det er best å være ute nå:-) Snøen tiner fort så det blir mer å rake og ordne for hver dag. Søndag skal vi i samtalegudstjenesten til gudsønnen min, så helga blir fin og hektisk.
God helg alle sammen

Maje sa...

Veldig dårlig med glamour her i dag med tett nese og kribling i halsen - MEN: varm te i min kjære Tingeling-kopp gjør underverker. Ellers håper jeg at det snart slutter å snø (for jeg har glemt hengekøyen min ute..) og at jeg kanskje får en bytur i morgen. Ellers blir det nok litt lesing i helgen. Prins Caspian venter på en "reread".

God helg!

Sørlandspige sa...

Fin fredag med oransje perler og oksydert sølv i ørene og rundt halsen, sjokoladebrun bluse og Daisyduft - skal nemlig treffe et bursdagsbarn til lunsj, en hyggelig start på helgen! Temperaturen kan man irritere seg over, men konstaterer at småfuglene ikke ser ut til å bry seg - lytt og lær, sier jeg da til meg selv! Hagearbeid i passe doser de neste dagene med tekopp og aviser innimellom.

God helg!

Alt godt sa...

God morgon!

Her fyk vaskedamene rundt, og eg har ein fridag, men ikkje for å late meg. No skal eg først trene, og så skal eg møte ho som eg skal jobbe saman med for å lage ein flitt konfirmasjon for sonen til ein god venn. Det blir fint!

Så det blir mykje jobbing, men det blir fin jobbing. Stekk kreftene til, vert det nederlandsk fest i morgon, for å feire den nye kongen. Og så er det berre å samle krefter, for neste helg er det vår gut som skal konfirmerast! Jammen veks dei fort.

Ha ei fin helg, alle saman, og slengkyss til Elisabeth i nord.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Dagen startet som i går; med snø på terrassen og bitkald temperatur når jeg tok morgentur med med hunden. Men ettersom gårdagen endte med sol, varme og verdens vakreste solnedgang, satser jeg på at historien gjentar seg i dag også.

Det er veldig glamorøst å ha fri på en fredag! Når posten i tillegg kommer tidlig, blir det fredagsglamour når den ene tingen i posten var en stor konvolutt med fire store sjokolader i + et gavekort på polet. Hurra for en god start på dagen!

Snart skal jeg dusje og kle meg pent (i motsetning til fritidsklær, som jeg ellers 'bor i' pga jobb og hund/aktiviteter) og dra til byen. Skal på kaffeslaberas hos ei venninne, uten hund, og vi har store ambisjoner om et glass hvitvin til lunsjen... Skjørt, pen kåpe, chanel-lepper og sorte vipper blir dagens uniform :D

Varm klem til AltGodt, og glade helgehilsener til både vertinna og gjestene forøvrig! Spesielt tillykke til dem som har konfirmasjon i helga!

Anonym sa...

Jeg er syk og særdeles uglamorøs, men koser meg med å lese her :)
Ha en fin dag alle sammen!!

meg

Anaruh sa...

Kom hjem fra jobbreise i 1-tiden i natt, så her har dagen akkurat startet. Klarer ikke bestemme meg om jeg skal ta en heeeelt rolig dag med pysj, te og bok/jobbing/blogging eller om jeg skal hive meg rundt og jobbe litt i hagen siden det er meldt regn til i morgen. Uansett - valgfrihet er deilig!

Ser fram til en helg hjemme og endelig noen dager helt uten planer. God helg!

Rosenhufsa sa...

Endelig fredag :D
Og siden jeg leverte tredje og siste utkast av masteroppgaven til veileder i går, har jeg en treeeeeeeeiig start i dag, DIGG! Har stor myk ullgenser og sitter krølla oppi såffan mens jeg hører på Kings of Convenience på CD (Er det egentlig noen som hører på cder lenger? Syns det er fryktelig hyggelig i alle fall, haha), kaffekoppen er innen rekkevidde, og utenfor vinduet er syrinhekken blitt ganske så grønn!
Overskyet vær betyr sterke farger når jeg etter hvert skal bevege meg ut, antagelig korallfarge på neglene og en varm gul genser :)
Oh, nå er det en fugl der ute i hekken som synger noe helt vanvittig, HAHA! Little bird, are you on speed?? Skjønner den godt, jeg er også klar for vår :)

koristen sa...

Fremdeles ikke vær for vårglamorøse antrekk i Oslo, sukk. Men Vetyverio bak ørene hjelper. Jeg skal besøke mor i helgen og håper på pent turvær. Over helgen er det seminar på et lekkert spahotell med fasiliteter som man ikke rekker å bruke. Men moro blir det likevel :-)

God helg til Glamourbiblitoekaren og alle andre!

Glamourlegen sa...

Svakt grønnskjær på trær og busker. Stor feiring av min 60 år gamle fantastiske mamma i morgen. Oppløftende værmelding for Oslo over helgen. Tre uker til termin. Deilig fredag og god helg alle!

S sa...

God fredag!
En del arbeid som gjentstår før det er helg. I kveld blir det fin middag på restaurant med mannen, da vi feirer bryllupsdagen vår. Og resten av helga blir det fotokurs med god venninne. Utover det har jeg ikke så mange planer, og tror ikke jeg rekker så mye annet heller.

Ønsker alle ei god vårlig mai-helg!

HildeSofie sa...

Hoi, det er jo fredag! Døgnvill.no :)

Er på plass i Oslo, har delt ut litt informasjonsmateriell til delegatene som i skrivende stund er samlet til åpning av LO-kongressen. Resten av helgen skal jeg følge med på hva denne gjengen snakker om, og skrive litt på skoleoppgaven min når de ikke diskuterer "mine" saker. Glamouren består i å kunne spise hotellfrokost hver dag, og jeg har hotellrom med badekar, hurra!

På hotellrommet har jeg for øvrig en fin bukett blomster, som jeg fikk 1. mai - den fikk bli med til byen heller enn å visne i en vase hjemme. Antrekket er sorte jeans og prikkete genser, knallgrønt skjerf i halsen og She er parfymen.

En snartur innom kontoret sørget for en nydelig kopp te fra Fortnum & Mason (gave fra britiske gentlemen som var her forrige uke). Og nå: mer jobb!

God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

Puh! Er det fredag alt? Javisst er det det!!
Nye skinny jeans og rød genser liver opp et forholdsvis slitent speilbilde. Røde hjerter i ørene hjelper også på glamourfølelsen. Jeg dufter av Magnolia og fyker rundt og forbereder en del oppgaver som skal takles neste uke.

I helgen skal jeg gjøre ingenting, annet enn å kose meg. Jeg håper på litt utevær og tid med de jeg er glad i.

God fredag og maihelg til alle der ute!

Synne sa...

God og glamorøs fredag, folkens!
I Paris er det spådd sol utover kvelden, og jeg håper å kunne lese litt i parken etterhvert. Forbereder at en venninne kommer på besøk i morgen, så jeg har kjøpt inn sjokolade og fersk pasta og andre fristelser. Et blyantskjørt og klassisk franske striper er dagens ytre glamoureffekter. Dette blir en fin fredag og en god helg, jeg føler det på meg!

Annette sa...

God fredag!
Effektiv arbeidsøkt snart over, skal bare bli ferdig med den ene rapporten først. I helga kommer det instruktører utenlands fra for å lære meg og andre i klubben om hvordan vi kan undervise lindy hop best mulig. Det gleder jeg meg til. I tillegg blir det sosialt samvær og dansefest med beste gjengen. Ganske glamorøst, synes nå jeg!
God helg ønskes alle og Frøken Desibel i Italia især!

Stine Arkeologine sa...

Superglamorøs fredag - på hotell i vårvakre Telemark! (og her er skogen full av hvitveis, hurra!)

God helg fra Stine :-)

Anonym sa...

Fredag - ukas fineste fine. Langfri fra torsdag til mandag. Idag ble det utenlandstur (ja Sverige er utlandet) og lunsj i gamlebyen i Fr stad på veien hjem. Det er kaldt, men verdens letteste boblejakke sørget for at jeg ikke frøs. Perler - alltid perler rundt hals og i ørene, Elisabeth Arden på leppene og visshet om at to fridager fortsatt to ligger foran meg gjør meg glad. I helgen skal hytta få en make over og jeg skal glede meg over hestehode, hvitveis og blåveis i skogen! .mette

Josefine sa...

God glamorøs fredagskveld til alle! Her begynte dagen rolig med god frokost før trening. Dangens glamour er vinrøde strømpebukser og hvit blondekjole. Og i morgen går turen med Danskebåten til København! Eksamensstresse lar vente på seg enda en uke i år, og det er farlig deilig.

God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle fredagsrapporter! Ha en fortsatt fin helg, alle sammen!

Populære innlegg