fredag, august 23, 2013

Glamorøs fredagBon jour! 
Den siste uka har jeg tilbragt her i en landsby i Provence, i deilig duftende luft som er som fløyel mot huden. Om morgenen kjøper vi ferske croissanter hos bakeren nedi gata, spiser frokost på balkongen og handler på markedet, og om kvelden kjører vi langs kysten og stopper her og der for å bade i Middelhavet. En ukes lang glamorøs fredag som ennå ikke er ferdig på dagevis, dette er herlig!

Plan for dagen: parfymesnusing i Nice. Kunstmuseet Maeght. En dukkert i havet.

Fredagsrapporter mottas herved!

Au revoir!

Mvh eders Glamourbibliotekar.

(Alle blogginnlegg siden forrige fredag har vært forhåndsprogrammerte og jeg har ikke hatt anledning til å svare noe særlig på kommentarene deres, bare til info.)

20 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon!

Vi hadde ein deilig roleg start på fredagen slik vi brukar, no sit eg på jobb i kvit tunika, korte jeans og fletta ballerinasko i naturfarga lær.

Dagens leppefarge er lipfinity Hot, ein deilig raud farge som ikkje er så skarp som den høyrest ut. Dagens duft er Philosykos i bodylotion-form, kanskje supplerer eg med dufta litt seinare.

Planane for helga er lause, i kveld får vi gjestar som skal spise røykt blåkveite med oss, og så skal vi ut og sjå den nyaste Woody Allen-filmen etterpå. I morgon skal eg faktisk for ein gongs skuld vere heime åleine, det gler eg meg til! Eg planlegg å sylte litt, så kanskje stikk eg ein tur ned på Grønland og ser om eg finn moden mango til å lage syltetøy med.

Eg ynskjer alle som er innom ei fin helg, og sender varme tankar og ein stor klem nordover til Elisabeth i Nord. God helg!

Unknown sa...

Ingen glamour her ennå, men dagen skal først brukes til å pakke før mannen tar meg med på en langhelg i Glasgow. Mest glamour blir det på søndag når jeg pakker ut bunaden for å delta i en barnedåp.

Blant tingene som står på to-do-listen denne helgen, er å gå til anskaffelse av Cherry Blossom fra L'Occitane.

Jeg ønsker alle sammen en riktig god helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Ukene flyr av gårde her, nå har jeg vært i nyjobben i fire uker :)
Antrekket er kontorcasual, grå bukse, lys topp med svaler på, små roser i ørene, og arvegods på fingeren. Neglene er i fargen Essie Bordeaux, og duften er Ming Shu.

Planer for helgen: i kveld kommer søster og svoger på besøk, og de blir til søndag. Vi skal en tur til en lokal tilstelning i morgen, hvor lokale ildsjeler viser frem det de driver med. For første gang på flere år er det meldt strålende vær til dette arrangementet, så det blir kjekt.

En riktig god helg til alle, og spesielt til vertinnen som nyter Frankrike!

KarriMarri sa...

Hurra :) Fyrste glamorøsfredag etter skikkeleg jobbveke. Og endeleg er den skikkelege fredagskjensla på plass. knallraude sko og svart bukse er glamouren i dag, i tillegg til aldri så lite blingbling.
Ha det toppers i Frankrike. Ikkje så gale her heime i gamlelandet heller med strålande sol, og med lovnad om gildt vêr heile helga.

Line sa...

God morgen. På skolebiblioteket har det kommet elever:-) Nå er altså ting som de skal være her i huset. Det blir likevel fint med helg etter en hektisk uke med bokutlevering. Ute regner det som det skulle vært slutten av oktober. Jeg velger å være optimistisk og tenker det betyr at slutten på oktober blir flott hvis vi bruker opp regnet nå. Men det er meldt bedre utover dagen, så kanskje jeg kommer meg til fjells før leggetid. Før den tid skal jeg assistere i barneselskapet til tantungen som ble sju på onsdag, det blir koselig. Og nå venter mer bibliotekarbeid på meg. Ha en flott helg til alle, uansett hvor dere er

koristen sa...

Ingen ferie her, men fredagsmorgen på kontoret med fredagsmuffin og Glamorøs fredag er ikke verst det heller :)

Antrekket er fremdeles sommerlig - korte hvite jeans og batikkfarget rosa topp.

Den glamorøse fredagen startet i grunnen i går kveld, med hyggeøig høstfest hos et forlag. Plan i helgen er å besøke mor - blir det fint vær imorgen tar vi nok en tur til koselige og alltid sommerlige Stavern.

Fortsatt god ferie til Glamourbiblitoekaren, god helg til alle!

Hermia Says sa...

Quel voyage! Fantastique! Matisse-museet i Nice antar jag du har sett? Det är annars jättefint, liksom klosterträdgården alldeles intill... Kände ljumma vindar där påsken 2012, och åker gärna tillbaka.

I Gävle är det också en fin fredag. Ikväll ska jag göra samma sak som Aldt godt - se Woody Allens nya.

Ha en fortsatt fin ferie - och ät en extra croissant för oss börjat jobba :)

Anonym sa...

Høres ut som min barndoms sommerferier, nå ble jeg nesten overveldet (på en positiv måte) av de gode minnene! Likte godt museet dere skal på i dag, husker jeg. Kos dere!

Her er glamouren sånn passe, jeg er høygravid og sliter litt med stilen nå på tampen. Men har så mye annet hyggelig å tenke på at det gjør ikke noe :)Osloværet er nydelig og bidrar til godt humør. August er en utrolig flott måned når den viser seg på sitt beste, som nå.

God helg til alle!

V sa...

I dag er det smale jeans, hvit bluse, knall blå joggesko og store ringer i ørene. Litt sporty look på en fredag.
I helga blir det tur til hovedstaden, skal bo på hotell (føles glamorøst) og hilse på gode venner og møte 3 nye verdensborgere. Gleder meg til en "vitamininnsprøytning" fra gode venner som savnes i hverdagen her i vest... Tror det blir ei fin helg, - i sol hvis værmeldinga har rett!
God helg til dere alle!

Globetrottaren sa...

God fredag, alle sammen! Jeg og min nye ektemann benytter det gode været i helgen til å dra til vårt lille torp i Østfold. Her venter ro og boklesing, radio og god mat. Utedo og mangel på strøm gjør det ikke mindre glamourøst i mine øyne, spesielt når vi kan låne dusj hos naboen.

På tross av solen synes jeg det begynner å bli høstlig ute, og antrekket bærer preg av dette. Vi snakker all black, men med sløyfe-pyntede ballerinasko og mørkegrå negler med glitterdetaljer blir det ganske festlig likevel.Gucci Flora Gracious Tuberose er min nye favorittduft, og jeg synes den passer godt på denne tiden av året (jeg synes dessuten ikke jeg kan bruke Chanel Mademoiselle på en stund - jeg er jo blitt en Madame!)

Ønsker alle en riktig god helg, og Glamourbibliotekaren en fortsatt flott ferie.

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: ja! Jeg var i Matisse-museet i 2004, kjempefint! :)

Glamourlektoren sa...

Den beste av ferier - høres helt og holdent vidunderlig fantastisk ut!

Selv skal jeg bare slenge rundt på bruket hjemme i helgen og forberede konfirmasjon om to uker. Satser på å få fullført et hageprosjekt påbegynt i sommer. Håper det fine været varer og varer :)

Men først skal mine vg3-elever innføres i Ibsens Hedda Gabler.

God helg!Ina sa...

Det er i sannhet en glamorøs fredag! Jeg har nytt, plommefarget skjørt fra COS, en lavendelfarget chiffonbluse og dufter av Casmir de Chopard. Og det beste: Dagens oppgaver består i å lytte meg gjennom opptak med min barndoms helt. Underveis leter jeg også fram enda eldre helter (hans gamle barndomshelter) som sangerinnen Kaja Eide Norena og Zino Franscescatti - som akkurat nå spiller Mendelssohns fiolinkonsert for meg. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Har begynt fredagen rolig med kaffe, musikk og aviser, da jeg ikke skal på jobb i dag men være hjemme og arbeide på huset. Ute, heldigvis, og sola skinner så det tegner bra! Har sminket meg til ære for arbeidet, og det er faktisk ganske glamorøst å være i hagen og stelle med mitt eget lille hus, som jeg er så glad i!

Kvelden blir fin tror jeg, med noen gode kolleger fra jobben på besøk, rødvin og god mat, og jeg gleder meg til å bytte ut malerhabitten og malingslukten med kjole og god parfyme.

Kos deg videre i Middelhavet! :-D Og riktig god helg til alle!

Millacamilla sa...

Her startet dagen rolig med barna som ble levert i barnehagen först kl 10. Etter det har jeg rukket en treningstur og en lang lunch hjemme helt for meg selv. Antrekket er sommerlig med stripete genser med 3/4 arm og en grönn shorts fra Part Two som har blitt sommerens favoritt. Jeg er forelöpig barbent för jobbskoa skal på. De mangler definitivt glamour, men har knäsj orange farge:) Om en times tid bärer det av sted på kveldsvakt på intensiv. Helgen bestär av besök til familie, mer jobbing og avsluttes med en kirkekonsert söndag kveld-det blir bra!

Henrikka sa...

Fredagens duft på meg er Clean Ultimate. Solen skinner her i byen på tampen av august, men jeg fryser litt og har tatt på langermet plommefarget t-skjorte sammen med grågrønn dressbukse og plommefargete ballerinasko. Elsker plommefarge! Og Chanel Rouge Noir er den perfekte leppestift til. Måtte den aldri gå ut av Chanel-sortimentet. Glamouren i dag er den gode nyheten om at jeg sannsynligvis får en jobbreise til Svalbard i oktober, noe jeg har håpet på lenge! God helg til alle!

Anonym sa...

Denne fredagen har vært travel, men gangske glamorøs likevel. Har gjort unna alle møtene for dagen nå (hele fem i tallet!), og jeg sitter igjen med en god følelse. Av og til trives jeg særdeles godt i jobben min.

Nå gjenstår det en del skrivearbeide, og så skal jeg ta fredagshandlingen. Deretter blir det hjem for å se på fremdriften til snekkeren som har lovet å gjøre seg ferdig i dag. Oh lykke! Når han har blitt ferdig må vi nok gjøre litt rask rydd og vask, men så blir det fredagskos på vanlig vis med familien. Hele morgendagen går med til fotballkamper, men det er lovet godt vær så det kan bli fint. Søndag håper jeg vi kan bruke til å få vasket og ryddet skikkelig etter oppussingen, og at vi får begynt å komme i orden igjen. Og da kommer jo den virkelige morsomme delen med å innrede og se for seg smarte og fine løsninger.

Glamourbibliotekarens stemningsrapport gjorde at jeg brått lengtet tilbake til ferien...

God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

Her har bibliotekhøsten virkelig satt inn,- denne fredagen går det i ett ... I løpet av uken har det øst inn med henvendelser fra skoler og barnehager som vil komme på besøk, ha besøk og bestille bokkasser i fleng. Slitsomt, men gøy å være populær :-)
I dag fikk vi flying høststart på barneavdelingen med bibliotekinfo og bokprat for 80 8.klassinger. Litt nervepirrende når det er en liten stund siden sist, men utrolig gøy og tilfredsstillende når man får gode tilbakemeldinger!
I morgen blir det mer jobbing før jeg kan lande i sofaen og ta helg.

Dagens antrekk er korte jeans og mønstret bluse i blått og brunt. Jeg dufter av India Hicks Island Living og har nye blå lesebriller på nesen.

Ønsker alle en riktig solfylt og glamorøs helg,- særlig glamourbibliotekaren der nede i Provence. Eia var vi der!

Jennie Bergius sa...

Vilket fantastiskt foto! Åh dit vill jag :) Superfin blogg! Ha en underbar fredag <3 Jennie

Frøken Desibel sa...

Snart helg:D

Grunnet overnattingsbesøk på kjøkkenet fant jeg ut at det var en god grunn til å kjøpe med seg litt god frokost på vei til jobb. Ergo var det en fin start på dagen.

Har på blomstrete sommerskjørt og wedgesandaler med litt 1681 fra Carthusia bak øret.

Etter jobb blir det litt yoga og løping før jeg satser på å finne sitteplass på St. Hanshaugen i kveld:) Ellers skal nok helga brukes til bare fine ting, øve litt, trene litt, kjøpe garn til strikkeprosjekt, bade(?) og tuste litt rundt i fine Oslo. Det er så fint å bli stadig bedre kjent med denne byen:D

Håper alle får en fin helg:)

Populære innlegg