fredag, september 20, 2013

Glamorøs fredagGod morgen!
Her på glamourkontoret er teen rykende varm, jeg jakter på sentral musikk fra 1985 og dufter av en av mine høstyndlinger - Moschino eau de toilette. I en pose har jeg en sjokoladecroissant fra bakeren, og i lunsjpausen skal jeg på konsert. Det blir en bra fredag! 

En passende sang for dagen, med den alltid aktuelle Blossom Dearie: 
Ha en fin dag alle sammen!


22 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Det er lite glamour her enno, men eg har iallfall teke fram ambre gris frå balmain som eg skal ta på meg om litt.

Dagen vert tilbragt på universitetet i Oslo, fagleg oppdatering, må vite. I kveld er det quiz som vanleg, og i morgon blir det fårikål i godt lag.

Eg sender varme klemmar til Elisabeth i nord, og ynskjer alle som er innom ei god helg. <3

HildeSofie sa...

Yay! Fredag!
Her i kommunebyråkratiet er det også rykende varm te i koppen - ny kopp for anledningen, blå Iittala Taika, fått til bursdagen.

Antrekket er jeans og mørk grå omslagstopp, neglene glitrer fint i IsaDoras Polar Nights, og duften er Armani She.

Foran meg har jeg en overkommelig bunke med arbeid, slik at jeg kan gå tidlig, og reise på jentetur på en hytte et stykke unna - en årlig happening som er like fin hver gang. Konsept: avslappede klær, null sminke, null stress, null menn, god mat, godt drikke og mye moro :)

Håper alle får en super helg!

Mette sa...

Jeg er i perlehumør etter Figaros Bryllup i Operaen i går....men i dag er det uniform, håret i stram topp og røde lepper som gjelder. Helgen skal brukes til å male, bivåne Oslo Maraton og ellers ingen ting.Ha en strålende helg.mette

Line sa...

Det er stille inne på skolebiblioteket, men utenfor durer det av byggearbeid. På slike stille dager kan jeg ta en nøyere kikk på enkelte bøker. Akkurat nå ligger Porselenspiken av Gunn Marit Nisja foran meg. Kanskje jeg får lest hele boka før jeg er ferdig? I ettermiddag skal jeg i marka og sondere et område nærmere før vi skal ta leirunger med dit neste helg. Dessuten skal jeg være på utkikke etter tyttebær som jeg kan hente i morgen. Ellers har jeg en helg uten altfor mange fastsatte planer. Det liker jeg:-)

God helg alle sammen

Anonym sa...

Siste dag i nåværende jobb var onsdag, så nå nyter jeg velfortjente feriedager før nye utfordringer venter 1. oktober.

Ser frem til kaffetreff med venninner senere i dag, god tid til aviser og en god bok. Nylakkerte negler og Nina Ricci "Love in Paris" - dette blir virkelig en glamorøs fredag! God helg til alle!

Trude (debutant på fredagsrapportering)

Trude sa...

God morgen! Etter noen måneders pause er jeg med igjen på fredagsglamouren.

Har travle dager på ny jobb, men nå sniker jeg meg til 5 minutter for å lese rapporter.

Min glamour er Breakfast Earl Grey kjøpt hos Mariage i Paris tidligere i år samt at jeg har halv dag og kan gå tidlig. Ny bluse er på og parfymen for fredagen er Narciso Rodrigues For Her.

En god helg ønskes alle!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
I dag består glamouren av rosa blomstrete bluse over jeans, pluss nesten nye ankelboots, mørke plommerøde negler og en helt akseptabel hårdag. Hadde gamle Abert Hammond-låter på øret på min vei til jobb, og lurer nå på om jeg også skal "give it up for music and a free elctric band". Vi får se.
Inntil videre består helgeplanene av øving til et stort og vanskelig korprosjekt som ubønnhørlig nærmer seg, pluss sying av tyllskjørt til en jobbevent i neste uke (ikke spør...). Fredagspizza med fine folk i kveld, og et stort glass rødvin, så er vi i mål.
God helg til alle!

Malicia Malurt sa...

Deilige fredag.
Glamouren består i rutete ullkjole og nyvasket hår.
Helgen blir sushi og champagne og bunker med sakspapirer. Glamorøst det, og - på sitt vis.

koristen sa...

Den ytre glamouren er så som så idag - svarte, slitte jeans, stor genser og joggesko, forkjøla tryne. Men antrekket er piffet opp med litt gull og perler, og duften er Body Shops roseparfyme, så blir det ikke så galt likevel.

Dessuten har jeg kaffe og muffin, nammenam. Også står kofferten pakket med mer glamorøse klær og noter, for om noen få timer reiser jeg på helgeseminar med koret mitt. Moro!

God helg til alle glamorøse :-)

Anaruh sa...

Jeg startet min glamorøse fredag med et forfriskende bad i Oslofjorden! Anbefales på det strekeste - vannet er nå varmere enn lufta, og det er så deilig!

Nå er koppen full av mongo-te, kjole og ballerinaskoene er på og snart skal vi spise felleslunsj for første gang på lenge.

I helgen har jeg planer om å strikke, pusle litt i hagen, dra på loppemarked og kose meg sammen med familien min. Og drikke aeropresset kaffe, ikke minst!

Denne helgen blir så fin!

Stine Arkeologine sa...

Som hos Mette sitter en god konsertopplevelse igjen og gjør dagen litt ekstra glamorøs (hørte Marianne Beate Kielland synge Mahlerlieder i går og det kommer til å være med meg lenge!). Forøvrig plaskregner det, og da slipper jeg å male men kan ta livet med ro i kveld.. Håret oppfører seg ordentlig, jeg har fin bluse, yndlingsparfymen Jaïpur, trosser været i ballerinasko og gleder meg til å se Monica Z på kino i morgen!

Riktig god helg alle sammen! :-)

Johanne sa...

Fineste fredag! Lavt glamournivå på etikkontoret etter avvikling av stort arrangement i går med påfølgende vin og trivsel utover kvelden. Mine elskede, ganske nye New balancesko, jenasskjørt og lang kasjmirjakke gjør susen på en lugn fredag.

Arbeidsdagen går i rolig tempo med webredigering og nerding i google analytics. A/B-testing av kringlevarianter, fjas og bursdagsfeiring av kollega i lunsjen er dessuten alltid topp.

Blir nok en rolig fredag kveld, siden jeg for første gang skal løpe 10 km på Oslo maraton i morgen. Grugleder meg! Men nekter å bruke den urstygge gule t-skjorta vi fikk utdelt.

Ønsker alle en utmerket septemberhelg!

Frøken Desibel sa...

Ah, fredag!
Har i likhet med mange fått høstens forkjølelse/halsbetennelse, og satser på kort arbeidsdag, masse drikke og søvn. Det lover med andre ord ikke så godt for morgendagens 10 for Grete.

Ellers blir nok en riktig så rolig helg med serier, bøker og små lufteturer. Setter lista lavt.

Ha en fin helg, alle sammen:D

S sa...

Som snarest innom mot slutten av en travel arbeidsdag. Ikke så mye ytre glamour i dag, men den indre glamouren er absolutt til stede. Deilig med fredag etter en heftig uke, både jobbmessig og privat. Akkurat nå er gjøremålene så mange at tiden bare raser avgårde!

Planer for helga er å ta det litt med ro og slappe av. Lista med gjøremål er forsåvidt lang, men det er ingenting det haster med så skal forsøke gjøre det jeg synes jeg kan uten å stresse. Har ellers planer om gode måltider med familien og kanskje ei treningsøkt. Værmeldinga for helga er ikke noe særlig, noe som gjør at man kan slakke på sofaen med god samvittighet.

Ønsker alle i strålende flott helg!

Anonym sa...

Lunsjkonsert på UiO?
Den var isåfall helt nydelig!! Jeg falt helt pladask for Espen Eriksen Trio.
Anbefales - også for de som i utgangspunktet er skeptisk til jazz..

God helg!!

Glamourlektoren sa...

Ganske presentabel, om ikke glamorøs, her jeg sitter på lektorkontoret og pusler - nye ankelboots og ny dueblå bluse, og god hårdag etter frisørbesøk nylig. En krevende undervisningsdag er unnagjort, og nå venter en helg uten altfor mange planer - ganske deilig, det, i grunnen! I kveld blir det hjemmelaget vegetarpizza og sofakos, i hvert fall! Og så skal jeg starte på Roy Jacobsens nye roman som vi skal ha i boksirkelen min i høst. God helg til alle!

Julia sa...

God fredag! Dagens aktivitet bestemte antrekket; jeanskjole og ullcardigan er betydelig bedre egnet for styremøte enn det signalgule værneutstyret jeg må bruke på jobb ellers nå om dagen. Virker som om mesterhjernen bak årets Oslo Maraton-trøye ellers jobber i bygg- og anleggsbransjen (evt har HMS-ansvar), for den løpetrøya er, eh, lett synlig.

Glamoureffekter er pistasjgrønne negler, en skvett Chloe og litt sminke (møteroms-krigsmaling). Smånervøs for morgendagens halvmaratonløp.

Ønsker alle medløpere godt løp, og god helg til alle andre!

Ina sa...

God fredag, her er middag på Enoteca og kinodate på Gimle med mannen rett rundt hjørnet. Lister opp italiensk vetyverparfyme, dyprøde negler og kjole som glamoureffekter, men aller størst påvirking på humøret/glamournivået tilskrives en effektiv og fin arbeidsdag, kombinert med stadig småhumring av Anaruhs kopp som i dag var full av "mongo-te"

God helg til alle glamorøse, med eller uten skrivefeil!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra det høstvakre nord! I Bodøbyen er det regn i dag, men med den fine høsten vi har hatt så langt, er det helt i orden. Dagens glamour var å våkne på gjesterommet til ei god venninne og vite at jeg skal være her hele helga! Selv om omstendigheten er kjipe, er det godt å kunne gjøre noe for andre med sitt blotte nærvær i en krisesituasjon.

Stor klem til AltGodt og gode helgeønsker til alle som er innom!

Synne sa...

Helg igjen! Jeg har på meg stort skjørt og klassisk stripete topp i dag, og en pudderrosa tranchcoat er min beste venn på friske høstdager som denne. Jeg traff en god venninne over en kaffekopp og en scone på en hyggelig kafé i dag, og i kveld skal jeg ta et glass vin og noen biter sjokolade. Fredagsfølelsen er på plass! God, glamorøs helg til alle sammen!

Anonym sa...

Audreys antrekk på bildet i dag tvinger meg simpelthen til å dele min i overkant glamorøse fredag med dere:

Jeg har fortsatt litt hjertebank, for jeg og min mann tilbragte ettermiddagen på House of Scotland, der jeg etter nøyaktig to års sparing endelig kjøpte det jeg har ønsket meg i 15 år: En Burberry trench coat!

Jeg fikk solid service, og prøvde alt av modeller i butikken (for jeg hadde ikke bestemt meg verken for farge eller lengde enda).

Min mann var konsulent sammen med den hyggelige butikkinnehaveren, og til slutt måtte vi gå en tur mens jeg tenkte meg om en siste gang.

Men nå er kåpen min, og den ser nesten ut som den Audrey har på seg, bare at den er svart.
Og den skal jeg ha resten av livet, og arve videre til neste generasjon, ikke sant...?
Sophie

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym-Trude: Velkommen i kommentarfeltet! Fortsett med fredagsrapportering, er du snill.

Anonym: Trodde jeg hadde feid all jazzskepsis vekk en gang for alle hos mine lesere med Radio Glamourbibliotekar vol. 27 - 501 jazzlåter :) Var på en annen lunsjkonsert, men din var garantert fin! Flinke gutter, det der.

Sophie: Grattis med trenchcoat-investering, og takk for rapport!

Alle: Takk for fredagsrapportene, og god helg!

Populære innlegg