lørdag, september 21, 2013

I postkassa


I dag fikk jeg post fra bloggleser Synne! Te, fransk vaniljesukker, et bokmerke og et hyggelig Penguin-kort! Tusen takk!

Dessuten postkort fra Bergen, Moysanden camping og Berlin! Dette har virkelig vært året for postkort. Jeg har som tidligere nevnt skrevet bortimot et tresifret antall i løpet av sommeren, og mottatt flere enn på mange år. Hurra! Nå har jeg alltid postkort i veska, og frimerker, så jeg kan sende når jeg vil. Det spiller ingen rolle om motivet ikke stemmer overens med ens geografiske plassering i øyeblikket. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg sender alltid 3-4 postkort til utvalgte personer i familie og vennekrets når jeg er på sommerferie. I år hadde jeg på forhånd bestemt meg for å sende kort til 10 personer jeg vanligvis ikke sender kort til, både familie, venner og kolleger. Jeg endte opp med å sende 20 kort i løpet av to uker - og jeg fikk så mange positive tilbakemeldinger da jeg kom hjem! Mottakerne var så glade og overrasket over å finne noe annet enn regninger og reklame i postkassa! 20 postkort var egentlig ikke noen uoverkommelig utgift, men frimerkene kostet meg 250 danske kroner. Men, pytt pytt, det var verdt det. Og jeg skrev ikke noen lange avhandlinger på kortene heller, bare en kort sommerhilsen.
Hegepege

Glamourbibliotekaren sa...

Vel anvendte penger! Hyggelig måte å spre glede på.

Synne sa...

Så bra! Gleden er på min side. Håper du har hatt en fin helg!

Populære innlegg