lørdag, desember 28, 2013

Fin gave fra en Secret Santa!
Se hva som dukket opp i posten i går! Dere husker kanskje at jeg har etterlyst denne teen som har vært vanskelig å få tak i de siste årene, både her og utenlands? I går kom en pakke dumpende ned i postkassa, og det er bloggleser Nenna som har vært på tokt i Tyskland og funnet min elskede tenåringsyndlings-te der. Tusen millioner takk, Nenna! Gjett om jeg ble glad! Måtte sende en mms til min kusine som liker den like godt som jeg - og savner den like mye. 

For en romjulsdrøm!


2 kommentarer:

Beate sa...

I fjor kjøpte jeg med meg en te fra The London tea company på taxfreen på Gatwick; "White tea, elderflower & apricot". Beste teen jeg hadde smakt på lenge, og sorgen var derfor stor da boksen var tom. Men så oppdaget jeg på et reklamebilag fra XXL (av alle butikker!!!) at de fører nettopp dette merket. Så nå har XXL blitt min favoritt te-butikk. En ekstra bonus er jo at hvit te skal være godt for huden ;-). Teen kan i allefall anbefales på det varmeste, og er sikkert ganske lik hvit te og fersken.

Nenna sa...

Sa flott at du ble så glad! Jeg ble ganske overrasket når jeg fant denne stående i hyllen. Jeg drikker også en god del Tee og er alltid på utkikk. Når jeg fant denne, tenkte jeg umiddelbar på deg.

Populære innlegg