søndag, mai 04, 2014

Dobbel bursdag


I dag er det 85 år siden denne skjønnheten ble født, og det er ni år siden bloggens spede oppstart. 

Hurra!

Jammen går årene fort!

I begynnelsen hadde den ca ti lesere, som bestod av familie og venner, men etterhvert kom det flere og flere til, og det ble et firesifret antall unike ip-adresser registrert hver dag. Hvis noen husker sånn omtrent når de begynte å henge her, legg gjerne igjen en kommentar! Det er morsomt å høre!
67 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Jeg har hengt med siden 2006, siden jeg giftet meg samme år som deg og var på utkikk etter litt inspirasjon og alternativer til brudemagasin-maset og alt presset som florerer. Takk for mange gode år, fortsett i samme bane!

julie sa...

grattis med jubileumsdag på bloggen! har hengt her noen måneder :)

Hermia Says sa...

Grattis och tack för fina år! Nästa år blir det, om jag räknat rätt, ett riktigt jubileumsår..

Glamourlektoren sa...

Har i hvert fall hengt med siden du bodde mer sentralt i Oslo enn du gjør nå - kanskje i fem år, kanskje mer.. Tiden flyr. En venninne tipset meg om bloggen din, og jeg husker at det var den første bloggen jeg noen sinnne hadde vært inne på, og jeg syntes sjangeren var veldig ny. Det føltes rart å lese om hva folk hadde på seg på fredager, hvilken parfyme de brukte osv. Så dette må ha vært en god stund før sosiale medier..? Og jeg husker at Facebook eksploderte våren for sju år siden. Ergo..? Tillykke med dagen og takk for følget så langt! Veldig glad i bloggen din.

Anonym sa...

Husker ikke helt når jeg begynte å følge bloggen din, men jeg er ganske sikker på at jeg fortsatt var student. Leverte masteroppgaven våren 2007, så høsten 2006 kanskje? Ble tipset av en venninne, som i samme slengen måtte forklare meg hva en blogg var for noe.

Tror forresten jeg så deg på Kaffe Gram på Sagene våren 2007. Visste ikke hvordan du så ut, men en med antrekk som passet til beskrivelsen i Glamorøs fredag samme dag spiste gulrotkake der. Jeg ble fullstendig starstruck og turte ikke si noe, selv om jeg gjerne ville. Like greit kanskje? Så slapp du å få følelsen av å ha en litt creepy beundrer i nabolaget (hvis det var deg da)..

Stine Arkeologine sa...

Gratulerer med niårsdagen! Her er en gammel sliter som stadig henger med og ikke blir lei, for du er utrolig dyktig til å skrive om nye ting samtidig som du holder på en gjennomført stemning og stil! Det er alltid fint å besøke deg på bloggen og jeg kommer hit så å si daglig. Det har blitt en fast del av tepausene både på jobb og hjemme. Husker ikke når jeg oppdaget bloggen din, men tror det kan være så mye som fire år - 2010? Håper du vil fortsette i mange flere år med å spre glede og gjenkjennelse til både trofaste og nye lesere/lyttere!! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Da er du jo veteran! Kult!

julie: Takk for det, håper du vi henge her videre!

Hermia: Ja, tenk det - ti år! Takk!

Glamourlektoren: Hyggelig å høre, takk!

Anonym: Oi! Haha, tenk at du ble starstruck! Hyggelig at du er her fremdeles, det begynner jo å bli en stund siden.

Stine Arkeologine: Takk for hyggelige ord, og for alltid like vennlige kommentarer!

Ragnhild sa...

Til lukke med dagen!!! Eg oppdaga deg på skikkeleg i 2008. Eg hugsar du hadde eit fotbadinnlegg, og det var det første eg kommenterte på. Jammen fann eg det ikkje: http://glambibliotekaren.blogspot.no/2008/05/dagens-glamourtips-fotbad.html.

Sjølv om eg ikkje har kommentert så mykje i det siste, så les eg bloggen din framleis:-)

Jorunn sa...

Jeg begynte å følge bloggen din for kanskje fire-fem år siden? Litt usikker, men jeg vet i alle fall at din blogg er en av dem jeg har holdt følge med lengst og i ett. Ikke alltid så flink til å kommentere, men leser alltid. Husker at du tipset om en Weleda-krem som er super om vinteren. Den bruker jeg fremdeles :-)

Hazel sa...

Tillykke! Ni år er en imponerende mængde tid i den digitale verden, hvor alt ellers skifter så hurtigt.

Jeg opdagede først bloggen for nogle måneder siden, men den er allerede nået at blive en af mine absolutte favoritter. Hyggelig, inspirerende og fuldstændigt hets-fri. Det er altid så afslappende og afstressende at læse med her :)

Maren sa...

Hipp hurra for den flotte bloggen din! Jeg husker ikke hvor lenge jeg har lest her inne, men det må nok være en tre-fire år nå. Dette er en av få blogger som føles ekte, som bestandig gjør meg glad, og som virkelig representerer de tingene som jeg også synes er så viktig.

fru winther sa...

Gratulerer med dagen her også! Hurra for Audrey og hurra for bloggen! Jeg har nok også hengt her siden 2006,under flere "alias", husker hvor superromantisk jeg syntes bryllupet ditt var, og at jeg bestemte meg for å få liveband til mitt eget året etter. Det måtte derimot holde med "fyr med gitar".Det er definitivt den bloggen jeg har fulgt lengst og mest trofast. Leser opptil flere ganger i uka, kommenterer ikke så ofte lenger. Syns også det er veldig kjekt å følge deg på Instagram. Måtte bloggen leve lenge og lykkelig!

Anaruh sa...

Gratulerer med dagen til både blogg og Audrey! Jeg feirer dere med å lese bok i Bryant Park - en skikkelig Glamourbibliotekaraktivitet!

Husker at jeg kom over bloggen din i mai 2008 etter et googlesøk på ordet Teenchcoat. Lurte veldig på hva en glamourbibliotekar var for noe, og måtte trykke på den linken. Elsket bloggen din fra første klikk, og har vært ivrig følger siden den gang.

Jeg liker bloggen din fordi den er veldig hyggelig og handler om positive hverdagsgleder som ikke nødvendigvis koster penger. Jeg er hverdagsmenneske deluxe, og er glad i alt som gjør livet godt. Og så deler jeg din pasjon for te og bøker, og henter stadig nye musikktips fra deg. Tusen takk for at du deler og inspirerer med godt skrevet tekst og vakre bilder - måtte bloggen eksistere i mange år fremover!

Unknown sa...

Hei, fant bloggen din via Portofritt bloggen i 2009. Liker veldig godt det du skriver . Liker bildene også :) :). Hilsen Hanne

Isolde sa...

Gratulerer, kjære Glamourbibliotekar!
Det er nesten flaut å si hvor mye bloggen din betyr for meg. Jeg har fulgt den i noen år og er innom hver dag. Du har gitt masse inspirasjon og minnet meg på mange ting som jeg nesten hadde glemt. Gleden over musikk, te, fine gamle ting, blomster, vakre og enkle gleder i hverdagslivet.
Du holder stilen og stemningen og jeg følger trofast. Har satt meg fore å kommentere mer også - regner med at du setter pris på å få tilbakemelding på det du så generøst deler med oss. Ha en strålende dag!

Anonym sa...

Jeg har også vært med lenge, tror jeg begynte å lese den da den vant Tordenblogg-konkurransen (en verdig vinner, spør du meg!). Husker ikke hvilket år, 2006? 2007? I allefall er jeg innom hver dag, fast rutine om morgenen når jeg logger meg på pcen på kontoret, og selv om jeg er mer kaffe- enn temenneske, blir jeg veldig inspirert av alt sammen! Tusen takk, jeg kommer til å følge denne bloggen til jeg stuper!
Hilsen Elisabeth

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Åå, balkongen på Sagene.. så koselig! Takk! (Skriv gjerne oftere!)

Jorunn: Ja, den grønne? Den er jo super! Bra den falt i smak!

Hazel: Glad du synes det! Velkommen hit!

Maren: Takk for fine ord, glad for at du er her!

Fru Winther: Takk for hyggelig hilsen! 2006 gjør deg absolutt til en veteran.

Anaruh: Ja, det er virkelig en glamoubibliotekar-aktivitet, i Bryant Park har jeg tilbragt en del timer oppgjennom årene med nesa i ei bok. Bra måte å feire bloggbursdagen på; å gå i Glamourbibliotekarens fotspor! Takk for hyggelige ord.

Hanne Mordal: Takk for det! Heng med videre!

Isolde: Så fint å høre. Det er veldig hyggelig med kommentarer, fortsett med det!

Elisabeth: Ja den konkurransen, når var det? (google google) - det var i 2007. Merkelig opplegg, det der. Men det kom flere lesere til, hurra for det! Heng med videre!

Seema sa...

Jeg oppdaget bloggen din i 2006. :) Det er mulig det hadde en sammenheng med bryllupet vårt, eller forresten - det var nok da jeg googlet parfymeanmeldelser! Jeg ble veldig opptatt av parfymer da jeg etter bryllupet flyttet til England. :)
Det var veldig koselig å oppdage bloggen din, og det er fortsatt veldig koselig å lese den!

korist sa...

Har fulgt med siden ca 2006, en daværende kollega som kjente deg og bloggen anbefalte den, og siden har du vært en inspirator i hverdagen :-)

Synne sa...

Gratulerer på etterskudd! Jeg kan ikke helt huske hvordan jeg oppdaget denne bloggen, men jeg er så veldig glad for at jeg gjorde det.

Ingerid sa...

Gratulerer med dagen! Jeg fikk bloggen anbefalt av en venninne/kollega, det må ha vært i 2006, og jeg har fulgt den siden, av og på - for tiden hyppig, men jeg kommenterer mindre. Den er en favoritt, den første bloggen jeg fulgte, og den eneste ikke-faglige som jeg følger så tett og har så stor glede av. Så mange tips jeg har fått! Så mye inspirasjon! Jeg liker veldig godt å lese denne bloggen. Jeg har en god del nytte av den også. Blir rett og slett ikke lei... Vi er heldige som leser denne bloggen! Tusen takk!

Glamourbibliotekaren sa...

Seema: Du er også veteran, da! Moro!

Korist: Nå blir jeg nysgjerrig på hvem kollegaen er! Kult at du har hengt med så lenge.

Synne: Takk for det! Glad for å ha deg her, og takk for alle hyggelige kommentarer!

Ingerid: Tusen takk for veldig fine ord! Jeg er heldig, som har slike hyggelige lesere!

Anonym sa...

Tror jeg leste om bloggen din i kulturdelen til Aftenposten, sommeren 2009. Hadde aldri lest blogger før- men din falt veldig i smak.

Nå tror jeg både mamma, søster og kusine følger deg- tipset av meg.

Bloggen er min absolutte favoritt

Marta sa...

Gratulera med jubileumsdagen! Eg er nok absolutt blant dine yngre lesarar (veit ikkje om det seier mest og meg eller bloggen), men eg har verkeleg blitt glad i bloggen din i løpet av dei åra eg har lese han. Trur det var ganske tilfeldig at eg hamna inn her, var i alle fall ein gong på vidaregåande så vidt eg hugsar. (type 2011 vil eg tru). Gler meg til å følgja med vidare!

Toril sa...

Hei;)
Har fulgt deg her siste året. Tror jeg fant deg ved å Google klesstil for voksne damer. Det finnes så mye for damer i 20 årene, men jeg savnet litt inspirasjon for ei som nærmet seg 50:)
Siden har jeg vært innom nesten hver dag. Kjenner meg igjen i ditt våkne blikk for de nære ting, og det lille ekstra som er med på å forgylle hverdagen.
Har snart vært igjennom hele arkivet.., og har funnet så mange produkter og anbefalinger som også finnes i mine skap;)
Her inne føler jeg meg hjemme:)

Salome sa...

Må ha kommet hit en eller annen gang etter 26.januar 2010. Googlet veske til Mac og kom til "Noe for din MacBook?" Kul veske! Macen min har jeg enda, men jeg kjøpte aldri veska!
Gratulerer med dagen. Jeg plukker opp endel nyttige tips her. Også forsøker jeg å bli litt tedrikker...

Julia sa...

Gratulerer med gårsdagen! Jeg fant veien hit for tja, tre, fire år siden (via et bilde av lesestolen i kjellerbiblioteket deres, hvis jeg ikke husker helt feil), og har siden den gang lest meg gjennom mesteparten av arkivet og sjekker bloggen daglig. Som andre har sagt det før meg, så er jeg blitt veldig glad i bloggen og verdiene du formidler, jeg hører på musikktips og snuser på parfymer jeg ellers aldri ville hørt om. Som den groupien jeg er drømmer jeg om å invitere deg på gulrotkake på Gram før jeg flytter utenlands til høsten, som ydmyk takk for daglig inspirasjon og hverdagsglede, hihi. Vil uansett fortsette å følge med her, og takker for tre, fire fine første år!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Å ja! Den Aftenposten-artikkelen hadde jeg faktisk glemt! Moro at det kom til nye lesere med den!
Takk for at du henger med!

Marta: Her er det plass til unge og gamle og alle derimellom; alder er relativt! Hyggelig at du vil følge med videre.

Toril: Så fint å høre! Må kanskje lese arkivet mitt selv snart, det blir jo nesten som en minnebok!

Salome: Takk! Du har jo så flott navn, ekstra fint i dette Richard Strauss-jubileumsåret!

Julia: Hyggelig at du lar deg inspirere! Og den gulrotkaka på Gram.. den er avhengighetsdannende, hehe.


Kristin sa...

Etter å ha juksa litt (ein kjapp titt i arkivet), ser det ut til at eg ramla innom her i løpet av kanskje andre halvdel av 2007? Men kan òg ha vore før. 2008- kavalkaden kjende eg i alle fall igjen alle bileta frå! :) Så gratulerer med dagen, og takk for fine år med inspirasjon og gode råd! Og lukke til vidare!

Ida sa...

Gratulerer så mye! Jeg kom også hit via Aftenposten-omtalen, og har vært innom så å si hver eneste dag i disse fem årene som har gått. Den første tiden pløyde jeg meg gjennom arkivet, med mye Sagene-kjærleik og gode tips - jeg bor også på Sagene! Gleder meg til å følge bloggen videre!

Anonym sa...

Jeg satt på lokaltoget på vei til jobb i Oslo fredagen før påske for fem år siden. Overfor meg satt to stykker og snakket, den ene sa at hun trengte inspirasjon til hva hun skulle ha på seg i sin nye jobb som nyutdannet bibliotekar. Den andre anbefalte henne å sjekke en blogg som het Glamourbibliotekaren, og jeg kikket ut av vinduet og lot som om jeg tenkte på noe helt annet mens jeg merket meg adressen. Jeg hadde en litt vanskelig tid bak meg og trengte noe som kunne oppmuntre meg, så den påsken leste jeg gjennom bloggen din. Og jeg har hengt med siden da. Har oppdaget både ny musikk og nye parfymer gjennom deg, og jeg liker den jordnære holdningen du har til forbruk. Så forskjellig fra mange andre blogger! Tusen takk. Lene

Salome sa...

Jeg kommenterer sjelden. Som regel kommer jeg for seint... Som nå.

Mine fredager blir av ulike årsaker (jeg mener ulike), svært uglamorøse.

Jeg deler ikke din entusiasme for parfymer.

Jeg velger kaffe framfor te.

Jeg velger rock framfor klassisk.

Jeg velger franske og italienske filmer framfor amerikanske.

Likevel følger jeg bloggen din!

Men jeg er glad i bøker! Og jeg spiser ikke noe som har gått på bein.

Glamourbibliotekaren sa...

Kristin: Takk for det! 2007, det kvalifiserer til veteranstatus!

Ida: Å, Sagene, herlig! Må dit snart igjen. Takk for hyggelige ord!

Anonym: Så gøy! Tenk om de to på toget er en av de faste leserne her som kommenterer? Takk for hyggelige ord!

Salome: Er det to Salomer her? (Eller er du den samme som skrev lenger opp på siden?) Det er bare fint å kunne inspirere andre, selv om de har helt andre interesser! Dog deler vi interessen for franske og italienske filmer, bøker og vegetarmat - så forskjellige er vi kanskje ikke? Heng med videre i allefall!

Salome sa...

Neida. Jeg er bare en! Fant bare litt mer å si! Og jeg takker for inspirasjonen jeg får! Både når det gjelder musikk og te!

Glamourbibliotekaren sa...

Ok! :) hyggelig at du kom på mer å si, her er det fritt fram!

katla sa...

Jeg skulle på sommerferie til Stockholm sammen med min kjære. Tror det var i 2008 og jeg googla reisetips og Stockholm. Var selvfølgelig på COW parfymeri. Jeg har, dessverre, et særdeles anstrengs forhold til parfyme, men damen der, som kunne mer enn de fleste, fant en jeg elsket. Og min mann elsket butikken og damen og alle luktene. Vi var der tre dager på rad! Takket være denne bloggen.

Har vært sporadisk innom siden da. Har fulgt med fast det siste året.

Var i København før jul. Da sto vi i kø på fortauet utenfor A.C. Perch's Thehandel for å kjøpe julegaver til familie og venner, hvit ananaste og verdens beste ingefærkaker.

Tusen takk for alle de gode opplevelsene du gir meg/oss. Bokstavelig talt.

Og jeg elsker bildene dine! De skiller seg ut.

Anonym sa...

Jeg har fulgt bloggen din i ca et halvt år. Det var helt tilfeldig at jeg fant den. Mener å huske at jeg søkte på Google etter blogger for voksne damer, og da fant jeg den, til stor glede og inspirasjon. Leser hver dag mens jeg spiser frokost, og jeg må si at det er like inspirerende å lese uansett hvilket tema du skriver om. Det skyldes nok at vi har mange felles interesser. Jeg har ikke kommet meg gjennom hele arkivet; sparer litt for å kunne kose meg med lesingen lenge. Gleder meg til å følge deg videre.:)

Bliss sa...

Husker ikke hvordan eller når jeg kom over bloggen din, men har i alle fall hengt med siden 2008/2009. Leser sånn ca en gang i uken, gjerne på lørdager og kjenner suldrene senke seg umiddelbart :)

Glamourbibliotekaren sa...

Katla: Åja, Cow! Der er det lenge siden jeg har vært! Jeg husker vi ble skibbrudne der inne en sommer da et vanvittig tordenvær skapte oversvømmelse i Stockholms gater, og det var skikkelig koselig! Så fint å høre at du liker bildene mine også!

Anonym: Så hyggelig å høre at bloggen er en daglig rutine! Heng med videre!

Bliss: Lørdagstradisjoner har jeg stor sans for, glad for å være en for deg!

H sa...

Sen kommentar, men... Jeg fant deg rundt høsten 2009, da jeg var student på bibliotekstudiet. Tror jeg googlet noe sånt som parfyme og bibliotekar:) Og siden da har jeg vært innom stort sett hver dag, selv om jeg sjelden kommenterer... Jeg er også glad i parfymer og minnene de forbindes med, gamle bøker og te :) Gratulerer med jubileum, og tusen takk for inspirasjon og pustepauser i hverdagen!

Anonym sa...

Hei. Høsten 2008 sendte en kollega meg link til din dagens kjole, og etter den gang har jeg vært fast leser. Kollegaen min var egentlig bibliotekar og tror det var derfor hun visste om bloggen din. Jeg trives så godt å lese bloggen din og den feel-good følelsen jeg får og selvfølgelig liker jeg bøker..Mvh Tinn

Heidi sa...

Jeg tror jeg kom over bloggen en gang rundt 2007 eller så, det var i alle fall mens jeg var klinisk deprimert masterstudent i Canada. Jeg trengte virkelig et daglig lyspunkt, og bloggen din var et! Har lest siden da, også nu som alt går så meget bedre. Jeg er dårlig til å kommentere, dessverre, men kanskje tar jeg meg sammen snart...

Frøken Desibel sa...

Gratulerer på etterskudd:-)

Jeg ble tipset om bloggen av min søster i 2007/2008 og har fulgt med siden, riktignok under ulike navn.

Nå står jeg snart på farten til Paris, og som oppladning har jeg selvfølgelig sjekket ut Parisinnleggene her. Jeg har sagt det før, men denne bloggen er både inspirerende og et fantastisk oppslagsverk. Så får vi se om det blir en kopp te på Place de la Contrescarpe;)

Glamourfilologen sa...

Gratulerer med dagen på etterskudd! Jeg har fulgt med på bloggen i mange år nå. Takk for en koselig og inspirerende blogg:-)

Emma sa...

Jeg tror jeg dumpa inn her etter å ha googlet etter sko som kunne passe til noa-noa-klær, ca 2008 eller 2009. Selv om det varierer litt så har bloggen beholdt sitt bokmerke i favorittlista mi helt siden da, som den eneste. Jeg liker spesielt godt lese-relaterte innlegg, finn stilen og bildeseriene fra reiser. At jeg kommenterer sjeldnere enn før har nok helt klart sammenheng med at det er litt mer " jobb" på ipad og mobil ja. En tankevekker egentlig - jeg tenker litt på nettvanene mine for tida. Man er kanskje litt mer "aktiv" og tar dermed ting inn over seg på en annen måte når man sitter ved en ordentlig maskin...
Uansett, gratulerer og jeg håper du fortsetter leeenge!

Ine sa...

Wow, ni år! Gratulerer på etterskudd! Din blogg er blant de første jeg begynte å lese, og det begynner å bli ganske lenge siden jeg fant den. Kanskje i 2008? Uansett - bloggen din har vært en favoritt siden da. Jeg får ikke kommentert så ofte for tida, men jeg leser alltid alt. :)

Fioljenta sa...

Åh, dette var gøy å tenke tilbake på! Jeg tror nemlig jeg begynte å lese bloggen din fast i 2008 da jeg var utvekslingsstudent på high school i Amerika. Siden den gang er din blogg den eneste jeg har lest fast hver dag (det er nesten flaut å si det, men bloggen din og facebook blir sjekket like jevnlig...).
Jeg liker så utrolig godt stilen din, både at du tenker så positive tanker rundt forbruk og miljø, og også at du dermed utfordrer oss som lesere på dette. Det trengs! Jeg har lenge ment at glamour og glede over skjønnhet og pene ting ikke nødvendigvis går på bekostning av miljø og forbruk, dersom det bare gjøres på rett måte! Og det er du og bloggen din et levende eksempel på, og jeg prøver aktivt å leve litt mer sånn som deg =)

En morsom anekdote (synes jeg da) er at da jeg for 5 år siden flyttet til oslo som ny student lurte jeg veldig på hvor Kaffe Gram lå, men glemte alltid å sjekke det opp. Men da jeg i fjor flyttet til ny leilighet på Sagene så fant jeg jo raskt ut at Kaffe Gram lå i sidegata mi, og da ble jeg så utrolig glad! De har virkelig oslos beste kaffe, så hver gang jeg stikker innom der tenker jeg på deg og bloggen din =) Takk for at du gir oss lesere så mye glede i hverdagen!

Ova sa...

Hei, og Gratulerer så mye med bursdagen som har vært. Liker bloggen din kjempegodt. Er rett som det er innom for å titte, men jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer. Du var en av de første bloggerne jeg begynte å følge. Måtte se litt tilbake i bloggen din, og jeg tror den første kommentaren var fra juni 2007 da du kommenterte noe om Boucheron. Har fulgt med trutt siden da :))

Sulvis sa...

Gratulerer med overstått!

Jeg klikket meg inn på bloggen din via lenke hos en annen blogger da jeg var i permisjon for 6 år siden, og har lest samtlige innlegg du har publisert siden da. :) Du har en blogg med sjel - da blir man værende!

tonemor sa...

Aftenposten presenterte noen blogger for noen år siden. Det var min start i bloggverden! Nå har jeg tre favoritter som jeg kikker innom hver dag, blant annet denne. Skikkelig god inspirasjon for en voksen dame på femti år. Bøker, musikk, hage,gleden over detaljer, her er veldig mye som matcher min personlighet.Tusen takk og gratulerer med dagen (lurer på hvordan du vil feire tiårsdagen...)!

Hilde 1981 sa...

Kjære kjære Glambibliotekar!
Tusen takk for at du har "presentert meg for" James Taylor. Tusen takk!

Ina sa...

En forsinket gratulasjon fra en fast og takknemlig leser! Jeg skulle lage et TV-program om kjønnsroller og ble tipset om dine blogginnlegg om "håndbok for solokvinnen" av en venninne. Dette kan ha vært desember 2008?
Etter det har jeg vært innom bloggen flere ganger i uken, livsnytertrekkene mine har blitt forsterket og jeg har lært masse om parfymer, litteratur, musikk og botanikk!

Også har jo en rekke lykksalige sammentreff latt meg bli kjent med deg in real life, gjett om jeg føler meg heldig!

Oda sa...

Hjarteleg til lukke med jubileum!
Eg blir nesten litt nostagisk når eg tenker på kor lenge eg har fulgt denne bloggen. Eg trur eg fant den våren 2008 då eg eigentleg skulle konsentrere meg om særemne- skriving på Vidaregåande. Eg blei anbefalt bloggen av ei som meinte dette var rette bloggen for meg: og det hadde ho så sagtens rett i. Etter det har eg hatt deg med i åra på folkehøgskule, ut å reise verda rundt, i Bergen og i Danmark. Gjennom hjartesorg, kjærleikslykke, vonde tider og gode tider. Noko av det eg likar best med denne bloggen er den dere herlege, komplekse blandinga av parfymer, klede, dagdrømmerier, musikknerding, miljøbevissthet, boknerding, vegetarmat, filmer og markblomster, som har gitt meg mangt med inspirasjon og ei slik deilig, bekreftande kjensle av kva som er viktig for ein her i livet. Så hjartelig takk, kjære Glamourbibliotekar. Som så mange også skriv; ein blir glad i bloggen din :-)

Lektor Tørrdal sa...

Jeg fikk anbefalt bloggen din på våren 2009 av en kollega en dag jeg følte jeg druknet i vurderingsarbeid på jobben. Og siden har den vært en solid dose hverdagsmagi i en grå skolehverdag. Jeg liker fokuset du har på livet, og merker at jeg tar etter deg i å fokusere på de små tingene, nerdingen og synet på forbruk. Hurra for bloggen din

Glamourbibliotekaren sa...

H: Så hyggelig, tusen takk!

Tinn: Takk for fine ord!

Heidi: Det er en ære å være et lyspunkt i hverdagen. Takk!

Frøken Desibel: Takk takk! Ooh, Paris. Herlig.

Glamourfilologen: Tusen takk for det!

Emma: Det lover jeg å gjøre! Takk!

Ine: Så hyggelig, takk! Heng med videre!

Fioljenta: Hurra, så bra at mine lesere frekventerer Gram når jeg ikke har mulighet til å være der hver dag selv! Takk for hyggelig hilsen!

Ova: Oi, 2007! Kult! Takk for gratulasjon!

Sulvis: Takk for det! Bli værende!

Tonemor: Ja si det, jeg aner ikke hvordan tiårsdagen blir! Takk for gratulasjoner!

Glamourbibliotekaren sa...

Hilde: Ah, det er en glede å spre hans musikk! Jeg blir så glad når noen blir hekta!

Ina: "Håndbok for solokvinnen" må jeg snart bla litt i igjen, den er jo en gullgruve. Ja, tenk at vi er blitt venninner, det jeg jo veldig glad for!!

Oda: Tenk det. Jeg, dvs bloggen, har vært med på videregående, folkehøgskole, verden rundt, Bergen og Danmark og i kjærlighetssorg og -lykke. Jeg blir helt ydmyk! Takk for veldig fin hilsen, heng med videre!!

Lektor Tørrdal: Og hurra for at du liker den, og tar etter! Takk for hyggelig hilsen!

Rita sa...

Gratulerer med bloggdagen! Jeg melder meg på og legger igjen min første kommentar. Jeg begynte å følge deg for ca 1 år siden, da jeg fant deg via en annen blogg - ble nysgjerrig på det sjarmerende navnet. Kommer stadig innom for inspirasjon til klær, hage, duft, hjemmehygge, bøker, reiser, musikk +++ Er så begeistret for stilen din og de verdiene du representerer! Får ofte nostalgiske og kjære minner fra farmor-hjemmet når jeg er innom deg, og dette gjør det ekstra fint å være her. Tusen takk for alt du deler :-)

Trude sa...

Gratulerer med jubileum - dette er faktisk den eneste bloggen jeg konsekvent følger :)Jeg tror jeg har fulgt med i ca 5 år (er virkelig ikke helt sikker), men husker at det var en venninne som sendte en link til en "finn stilen" post med en kjempefin kjole i retrostil. Jeg hadde allerede flyttet til Spania så jeg syntes det var gøy å finne en blogg som også hadde så fine Oslo-innlegg - det hjelper på hjemlengselen innimellom ;)Jeg finner både ro og inspirasjon i bloggen din - gleder meg til fortsettelsen.

Arkivaren sa...

En forsinket gratulasjon! Jeg oppdaget bloggen tidlig i 2008. Det var da jeg jobbet i et fagbibliotek at min fine biblioteksjef spurte meg om jeg hadde sjekket ut denne bloggen som hun hadde hørt noen snakke om. Siden den gang har jeg fulgt bloggen fast, men jeg er dessverre ikke flink til å kommentere. Dette er nok min andre gang.

Liker veldig godt den fine stemningen her, og ikke minst de mange fine og inspirerende temaene du skriver om. Husker innlegg(ene) du har hatt om gamle hus/leiligheter og å ta vare på de i stedet for å rive ut og modernisere alt. For et par mnd siden overtok vi et gammelt hus fra 1920/30-tallet og jeg er veldig glad i mange av de fine gamle detaljene. Ikke minst gleder jeg til min første sommer som hageeier!

Glamourbibliotekaren sa...

Rita: Velkommen i kommentarfeltet! Tusen takk for hyggelig hilsen - fortsett å kommentere, er du snill!

Trude: Jeg har hørt om flere som brukte bloggen som hjemlengsel-trøst, så koselig å kunne bidra! Heng med videre!

Arkivaren: Tusen takk, og gratulerer med nytt gammelt hus og hage! Den første sommeren med en gammel hage er helt magisk, man har ingen aning om hvilke stauder som dukker opp her og der. Enjoy!

Maje sa...

Hei - og gratulerer så mye med bloggbursdag!

Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg kom over bloggen din, men jeg tror det var via en av reisetipsinnleggene. Det må ha vært 3-4 år siden. Siden den gang har jeg fulgt denne bloggen og hygget meg veldig med alle de fine innleggene om bøker, hage, musikk, selskaper og alt det andre. Det er så utrolig befriende å finne en udelt positiv blogg som feirer både store og små begivenheter, uten formaninger om å trene mer, se bedre ut, få barna til å spise grønnsaker og andre mer eller mindre uoppnåelige idealer.

Jeg har oppdaget små og store ting gjennom bloggen din og sparer stadig på tips til litteratur og ting til hagen (jeg har ikke grønne fingre, men har nettopp flyttet til et hus der det er noen skråninger osv, så jeg forsøker å bli litt flinkere nå:).

Takk til deg, Glamourbibliotekar, for en herlig blogg - og takk til leserne som også bidrar til de mange positive opplevelsene. Jeg blir glad hver gang RSS-leseren min "plinger" om nytt innlegg her. God helg!

S sa...

Hei, og gratulerer med dagen på etterskudd!
Jeg er litt usikker på hvordan jeg fant frem til bloggen din, men lurer på om det kan ha vært gjennom en annen blogg? Uansett, tror jeg begynte å henge her i 2009/2010 - finner iallefall at jeg har lagt igjen en fredagsrapport i 2010. Og når jeg blar tilbake så kjenner jeg igjen bilder og innlegg. :-)
Det er flere ting som gjør at jeg stadig vekk er innom bloggen; vakre bilder fanger definitivt min interesse, men også det du skriver om det å ha "rolig tid". Vi lever svært forskjellige liv, men jeg synes likevel det er interessant å lese om ditt (det du velger å dele, da). ;-) Det handler vel også om at jeg liker måten du skriver på. Og glamorøs fredag har faktisk ført til at jeg ofte tenker litt gjennom antrekket på disse dagene, og at det å lese om hvordan andre lesere har det en fredag morgen gjør helgefølelsen enda litt sterkere.

Så kjære glamourbibliotekar - fortsett slik du har gjort og vær deg selv, med din stil og dine meninger. Det gjør det spennende å fortsatt følge deg!

Ha ei riktig god helg - ja, for det er fredag igjen.

Klem, S

Sol sa...

Først må jeg få gratulere med både det ene og det andre! Og jeg kan jo fortelle at jeg var på Hotel St. Jaques i Paris den 4. mai og feiret min egen dag :-))
Jeg ble leser av bloggen da jeg skulle arrangere en fest høsten 2006 med tema Orientekspressen. Søkte på nettet, og fant "Finn stilen". Det ble kjærlighet ved første blikk og jeg har vært fast leser siden. Og ettersom vi begge har Paris og New York som kjære reisemål, har jeg fått mange gode tips her på bloggen.

Anonym sa...

Bare 9 år??
Jeg kom "innom" fordi jeg ble anbefalt boligen av ei venninne og har siden vært her dann og vann. Jeg vidda da på Sagene og tror vi vandret i de samme gatene. Jeg så Oslo i et helt nytt lys pga din blogg, veldig inspirerende!
Men 9 årsiden?? Trodde bloggen var eldre. Da må jeg ha vært innom ganske tidlig, det er minst 8 årsiden første gang jeg tittet innom.

Anonym sa...

Jeg har hengt med en hel del år, og tror du er en del av grunnen til at jeg setter mer pris på små ting i hverdagen som blomstring av kirsebærtrær.

Jeg kommenterer svært sjeldent, men leser jevnlig (omenn litt på etterksudd). Tror jeg var med på en runde "ta bruk det fineste du har" eller lignende, men siden har jeg vel ikke kommentert. Jeg kommer vel kanskje ikke til å kommentere oftere, men bloggen betyr likevel mye for meg anonyme! :) Gratulerer med jubileum!

Glamourbibliotekaren sa...

Maje: Takk for veldig hyggelig hilsen! Glad for å inspirere!

S: Takk for det! Det er morsom hvordan Glamorøs fredag er blitt en helgemarkør! Takk for gratulasjon og hilsen.

Sol: Ah, St. Jacques er fint sted å være! Orientekspressen ja, det er lenge siden - du er veteran!

Anonym: Ja, "bare" 9 år siden, det var ikke så veldig mange blogger som eksisterte før den tid egentlig - jeg visste om kun én blogg da jeg startet denne, hehe, og det var en bibliotek-blogg om fjernlån. Du er veteran!

Anonym: Takk for det, hyggelig at du henger med!

KariM sa...

Gratulerer sånn veldig på etterskudd! Jeg har fulgt bloggen din siden jeg lette etter sko til brudekjolen sommeren 2006. Det har vel blitt sånn at jeg ikke helt kunne tenkt meg en hverdag uten! Jeg har sanket så mange bra tips som jeg bruker i livet mitt, alt fra inspirasjon til å kutte ut kjøtt i kostholdet mitt, til gode produkter på iHerb. Tusen takk! Jeg håper du orker å fortsette i mange år til :)

Populære innlegg