fredag, mai 02, 2014

Glamorøs fredag


God morgen fra hjemmekontoret! Jeg er tidlig på'n, har akkurat tatt en herlig dusj i vårt splitter nye bad (mer om det om noen dager, det kommer bilder!), og nå sitter jeg ved spisebordet og jobber og ser ut på morelltreet i hagen som er så nydelig at jeg bare har lyst til å sitte under det hele tiden (hmmm.. mon tro hvor langt det trådløse nettverket strekker seg... jeg har jo laptop!)

Jeg har karamellte, Kenzos Eau de fleur de Magnolia, en bitteliten vase med hegg som jeg snuser inn til øynene krysser seg, sol ute (men kaldt!!), og planer om bruktmarked i morgen etter jobb. Samt et bittelite litt ad hoc-selskap på søndag for å feire nytt bad og og blomstrende trær i hagen (akkurat nå: magnolia, morelltre, det ene plommetreet, og den rosa prydkirsebæren). 

Tenk at det er mai!

Ha en fin dag alle sammen! Alle fredagsrapporter er veldig velkomne!

mvh eders Glamourbibliotekar. 

p.s. ti poeng til den som vet hvem vennen til Audrey er! Jeg røper det i aften.

20 kommentarer:

Elisabeth sa...

I dag reiser jeg sørover til hovedstaden og satser storligen på litt mer oppløftende vær enn her. Så dagens glamoureffekt må bli forventningene om at jeg kan gå i mine nye sølvsneakers!
Og en kopp kaffe i en av de fine koppene mine.

Anna sa...

Solen skinner på Bergen by, men det er skikkelig surt og kaldt ute! Tomt for kaffe - hjelp - men en tekopp redder morgenen, sammen med 3 aviser. Nå finner minien finner seg tilrette i vognen for en morgenlur også. Deilig. Ekstra glamorøs fredag siden mannen min har fri i dag, og storesøster er hjemme fra barnehagen. Alt blir så mye gøyere når alle er hjemme sammen.

MillaCamilla sa...

Strålende sol og glamorøs fredag fra Østfold. Fikk sove nesten uforstyrret i natt og etter en dusj er antrekket løs og ledig capribuse i lin som passer til en gravid kvinne, hvit singlet og marineblå og hvit stripete cardigan (forøvrig et meget vellykket kjøp fra "hold-dere-fast" Ellos! Ikke alltid postordre er like vellykket). Etter å ha levert de små håpefulle i barnehagen, skal jeg en tur til jordmor og deretter drikke kaffe og lese Aftenposten i sola! Frokosten inntas i dette øyeblikk og er forsåvidt småglamorøs, deli-tomater og mozarella på skive;)

God helg til alle!

Annette sa...

God fredag!
En nydelig dag i hovedstaden, og jeg hygger meg på jobb med nybrygget (og nykvernet) kaffe, yndlingstrøya og et par ny-brukte knallfargede joggesko kjøpt av ei venninne som fant ut at de ble litt for store. Hurra for at de kan komme til nytte hos meg. Krøller i håret er dagens glamoureffekt. De har jeg skaffet meg ved å rulle håret rundt papiljotter av toalettpapir, så enkelt kan det gjøres:-)

I helga skal jeg hygge meg med både venninner og familie, mens samboeren er i København på ølnerdetur.

Ha ei strålende helg!

Lektor Tørrdal sa...

I dag skal jeg være glamurøs urban bonde i kolonihaven, og komme i kontakt med mine bonderøtter. Det skal settes poteter - Astrix for de har penest blomster - og plantes jordbær. Så skal jeg også prøve å få en plan for de eksklusive blomstene løvetann som gleder meg som små soler i hele haven.
Før og settes potetene settes skal det vurderes engelsk årsprøver.

Anonym sa...

Deilig morgen, gratulerer med nytt bad - vidunderlig følelse. Blå himmel og friskt ute. Caffe latte hjemmelaget med Starbucks bønner- croissanter og hjemmelaget rørt bringebær - fredagslyx i Hestens blåruta morgenkåpe og deilige tøfler. Gleder meg til å vaske håret i Rahua shampo og deres Omega hårmaske fra Barnys USA. Finnes denne i Norge?God weekend til alle.
MoriNord

Anna Lovinda sa...

God morgen med sol og morelltre i blomstring utenfor gjesterommet. :-) Mens noen jobber, vurderer Lovinden et morgenbad. Det er godt med inneklemte fridager. Blir som en miniferie det her. Og i aften er det A Swan Lake! Juuuuhuuuu! :-D

HildeSofie sa...

God morgen! Det føles litt som mandag i dag, siden jeg ikke var på jobb i går - så denne dagen kommer til å gå unna på et blunk!

Ute er det strålende sol (men kaldt), og jeg feirer våren med knall grønn genser.

Ikveld blir det rolig, for i morgen tar vi turen til Oslo og feiring av en god venn som fyller rundt år. Søndag blir det hotellfrokost og retur til Innlandet, forhåpentligvis til sol og mulighet for kveldsmat i solveggen.

God helg til alle!

Josefine sa...

God fredag! Dagen startet meget glamorøst med bananpannekaker til frokost, det kan man ikke klage på!

Planen for dagen er å legge inn en ordentlig innsats på bachelor-oppgava mi. Er inne i en god skriveflyt nå, det er veldig motiverende etter en lang tørkeperiode! I kveld skal jeg jobbe frivillig på studentpub'en, resten av helgen skal settes av til trening, pusling i leilighet og hele to middagsselskaper! :)

Julia sa...

Er det Hubert de Givenchy?

God formiddag, her inntas kaffekopp nr. 2 i en solfylt hybel. Siste dag som arbeidsledig, mandag starter endelig feltsesongen! Tenker jeg tusler ned til den lokale hanami-festivalen i Arendalsgata (kirsebærblomstring <3), før jeg tar fatt på dagens ærender. Jeg skal ta flåttvaksine, og som plaster på det såret skal jeg unne meg en kanelbolle.

Glamourbibliotekaren sa...

Julia: Niks, ikke Givenchy!

Kristin sa...

Hei!

Er det Henry Manchini?,komponist av bl.a. Moon river - verdens vakreste sang omtrent..

Har en ganske laber fredag, denne uka har alt gått feil vei både på jobben og privat. Er på kontoret og forsøker gjøre noe fornuftig. Skal stelle i hagen i helgen, det hjelper vel mot det meste :)

Kristin

Glamourbibliotekaren sa...

Kristin: Helt korrekt! Han skrev musikken til flere av Audrey-filmene - "Charade" og "Two for the road" i tillegg til "Breakfast at Tiffany's".

Anonym sa...

Heldig er den som får komme i ad hoc-selskap hos Glamourbibliotekaren, håper du deler bilder med oss trofaste lesere etterpå... Pliiiizzzz???

Her har jeg vært en snartur ut av huset, la veien om blomstringen i skråningen ved Myraløkka. Så vakkert! Mannen er hjemme i dag (hurra!) og har akkurat laget kaffe til meg. Jeg drikker sjelden kaffe, men han finner kaffebønner han tror jeg liker og maler dem selv, når lukta av nykvernet kaffe sprer seg på kjøkkenet blir selv jeg fristet... Og det er luksus å få perfekt kaffe servert i godstolen mens jeg blar gjennom aviser og sjekker glamorøs fredag. God helg til alle!

Maren sa...

God fredag! Min er ganske så planløs, og det passer meg perfekt. I skrivende stund drikker jeg dagens første tekopp, og skal lese litt i boka jeg nettopp har begynt på, nemlig Lolita. Den har stått på leselista veeeldig lenge, og jeg er spent på hvordan den er. Jeg har fri i helga, så det blir mest avslapping for å riste vekk siste spor av en forkjølelse, samt vennebesøk, og forberedelser til første dag i praksis på mandag. Ha en riktig god helg!

M. sa...

Endelig fredag! Jeg tilbringer dagen på kjøkkenet hjemme, vårfølelsen er sikret med sol fra vinduet og selvdyrkede urter i karmen.

Dagens mål er å skrive et par sider på en bacheloroppgaven. Håper viljestyrken holder, med det nydelige været som er ute! Prøver å gjøre dagen ekstra glamorøs med oppsatt hår og Hvid Symfoni fra Perchs i koppen.

Silje sa...

Fredag blir tilbragt delvis i sengen og delvis i hagen. På grunn av et svangerskap som har vært fint, men begynner å bli tungt må mammaen tilbringe litt tid i sengen i dag. Da er det kjekt å få lest litt blogger og litt bøker. Senere blir det fisk til middag og kos & avslapping med mannen :) God helg!

Stine Arkeologine sa...

Hurra, her er det strålende sol og blomster både inne og ute! Jeg har fylt hagekrukkene så de bugner av farger, alt for tidlig men jeg gjør med glede jobben med å bære dem inn og ut av garasjen og bre over dem om kvelden til faren for nattefrost er over! Her er det ikke vanlig å sette ut blomster før 1. juni så naboene humrer litt, men jeg har gatas koseligste hus så jeg tror de bare er misunnelige.. Blomster er altså dagens sentrale glamourelement, men jeg har også fin blondebluse, røde negler og nyklippet hår så det er litt over hele linja.

Kos deg så mye i ditt nye bad. Jeg pusset opp badet mitt i høst og gror snart gjeller av alle skumbadene - det er så fin avslapning! :-D

Ønsker dere alle ei lys og fin maihelg!

Oda sa...

God glamorøs fredag! Eg sit og skriv på oppgåver no i denne eksamenstida medan eg drikk peppermynte- te og et på påskemarsipan på tilbud. Snart skal eg og min kjærast på utstilling med Julie Nord ved det vakre Alvar Aalto- teikna kunstmuseumet her i Aalborg, og ete kake og drikke kaffi i den veldig autentiske fumkiskaféeen dei har der. Seinare blir det grilling og solnedgang over den veldig flate, dog vakre Limfjorden. Kleda er ullsokkar og ein ny blomstertopp med roser på, som komplimenterar dagens parfyme som er Body Shop si Moroccoan Rose. Musikk for dagen har så langt vore blandinga Mazzy Star og Han Williams, ved havet seinare blir det nok synging av Carl Nielsens vakre viser (blant anna ein som heiter sænk kun dit hoved, du blomst, så er så inderlig vakker!)

Anonym sa...

Dagens glamoureffekt for en litt trøtt ung kvinne er et mykt og behagelig foldeskjørt med blå og hvite striper og en florlett grå ullgenser til. Vurderte et øyeblikk å driste meg til knallgrønne strømpebukser, men våget ikke la det stå til - kanskje neste fredag? Nå nyter jeg en bit av Freias 70% sjokolade som jeg har et lager av i skrivebordsskuffen min, og venter på at kjæresten min skal komme og plukke meg opp. Sammen skal vi kjøre av gårde i vårdagen og besøke vår herlige lille nevø denne helgen, der et sted blant høye fjell og dype fjorder og epleblomster <3

Populære innlegg