onsdag, mai 07, 2014

Hurra for mine lesere!Tusen takk for alle hyggelige hilsener i bursdagsposten! Det var jo så mange kjente navn blant dere, lesernavn fra "gamle dager" som jeg ikke har sett på lenge - jeg ble så glad, jeg trodde dere var borte! Lesertallet holder seg veldig stabilt og har gjort det i mange år, men interaktiviteten har dalt kraftig. Kanskje er det fordi det er mye enklere å legge igjen kommentarer på f.eks. Instagram, som i stor grad har tatt over for bloggene? Jeg vil anta at mange leser blogger på mobil, og mange blogger (sikkert min også) er nok ikke tilpasset det formatet, særlig ikke når det gjelder kommentering. Jeg merker det selv, jeg kommenterer i blogger kun når jeg sitter ved en mac hjemme - ikke på mobilen. 

Men sånn er det; jeg ville bare si at det var kjempehyggelig å se at mange av dere gamle travere fremdeles er her - skulle ønske dere kunne gi lyd fra dere litt oftere! Det er jo ikke meningen at bloggen skal være helt enveis, så det var skikkelig koselig å lese alle de fine kommentarene deres. Det er forøvrig ikke for sent å legge inn for dere som ikke har gjort det ennå - her er det åpent døgnet rundt selv om posten havner lenger og lenger ned på siden!

Mvh en meget glad Glamourbibliotekar. 


2 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Hurra for Glambibl <3 Måtte hun lenge leve - en oase i min jobbing ved Mac og pc <3

Fairytale sa...

Jeg er her ennå! Har fulgt bloggen noenlundecregelmessig siden jeg oppdaget den tilfeldig da jeg satt på mastergradlesesal i England i 2005/06. Takk for mange inspirerende avbrekk! Og gratulerer med overstått!

Populære innlegg