mandag, mai 05, 2014

Magnolia- og morelltrefeiringen fortsetter!

Aller først - det er veldig morsomt å lese i kommentarfeltet til gårsdagens bursdagsbloggpost om hvordan og når dere fant denne bloggen! Alle er hjertelig velkomne til å komme med sine bidrag, the more the merrier!

Nå når både morelltre og magnolia er på det vakreste, må vi passe på å utnytte alt sammen. I likhet med forrige helg, trommet jeg sammen til et bittelite teselskap nå i går, og vi satt under det praktfulle treet og snuste inn duften av den nydelige blomsterskyen over oss mens vi stappa i oss kake.  


Plommetreet er også i full gang, og har blekgule tulipaner og pinseliljer under seg. 


 Sånn så det ut når vi tittet opp i lufta. 
Fornøyde humler og bier hoppet fra blomst til blomst, det blir jeg glad av å se. Namnamnamnamnamnam

Er ikke dette verdt å feire, så vet ikke jeg!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det ser helt nydelig ut.. heldige er dine venner som blir oppvartet på den måten..

koristen sa...

Herlig! Så bra at det er bier og humler hos deg. I helgen så jeg masse blomstrende trær på nært hold, men bare en eneste liten humle, ikke bra...

Synne sa...

Optimalt! Jeg har tilbragt helga i Trondheim i forbindelse med en konfirmasjon, og vi fikk både regn, sludd, snø og hagl i løpet av noen få dager, så det er godt å se at det var bedre vær her nede!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Jeg er minst like heldig som har så gode venner, så det er en fryd å invitere til selskap!

Koristen: Det er ikke endeløse mengder, men noen er det - heldigvis! Vi har jo mange frukttrær, så de bør kjenne sin besøkelsestid. Jeg lokker dem med mange blomster!

Synne: Høres ut som Trondheim, ja :)

Maja sa...

Helt himmelsk! For et nydelig tre, jeg kan tenke meg det er skjønt å sitte under det og drikke te!

Glamourlektoren sa...

Jeg elsker te, kake og hage - og helst i kombinasjon. Egenprodusert ripssaft er også godt til et kakestykke under trærne. Jeg blir som deg helt ruset på slike gleder, og har samtidig valgt en jobb der denne tiden på året er et rotterace.. Ikke bra. Men i år har jeg betsemt meg for at det skal være litt hagehygge hver dag uansett - om så bare noen minutter med litt luking eller å sitte på benken og nyte synet av blomstrende epletrær. Så blir jeg jo så mye gladere og mer effektiv :)Takk for inspirasjon!

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Ja, jeg sitter der hver dag nå, med pledd om så det trengs!

Glamourlektoren: Luking bidrar til senking av skuldre, så det holder jeg med deg i! Noen minutter med jord under fingrene, og man puster plutselig med magen.

Elisabeth sa...

For en deilig hage du har. Virkelig!

Populære innlegg