tirsdag, september 23, 2014

Dag 2


I dag har jeg funnet frem øredobber og armbånd fra Givenchy, kjøpt i New York en gang for mange år siden - muligens i 2004. Jeg tror jeg tenkte "galla" da jeg kjøpte settet, men hvor ofte er det galla? I dag har jeg bestemt at det i allefall smykkevis er galla på mitt kontor. Liksom-diamanter dinglende fra ørene og rundt håndleddet. 

Hva har dere funnet fram i dag?

(Her er mer om denne ukas utfordring, om du gikk glipp av det i går)

14 kommentarer:

Josefine sa...

Jeg har funnet frem en kjole med fine prestekrager på som jeg kjøpte da jeg var på Gran Canaria i påska. Jeg har nesten ikke brukt den (mest fordi det har vært alt for varmt i sommer til å bruke kjoler i syntetisk stoff), så nå tenkte jeg at den skulle få være med på dagens gjøremål, hvilke er en dag i praksis, etterfulgt av et te- og sjokoladekurs i regi av Le Palais des Thés i kveld! Gleder meg!

koristen sa...

I dag har jeg funnet frem en nydelig, liten øyenstikkerbrosje og et par øredobber med høstblader, begge deler i sølv fra "The Black Hills of Dakota". Jeg synes de er så fine, men husker sjelden å bruke dem - sist var vel forrige gang du kom med denne utfordringen. Jeg gleder meg til fortsettelsen - dette er gøy! Smykkene passer utmerket til det nye dongeriskjørtet mitt, så jeg føler meg fin :-)

Ina sa...

Jeg har byttet ut buksene med et fotsidt skjørt i sort chiffon! Småbustete hår, enkel, koboltblå t-skjorte og sort cardigan med klaffer på skuldrene toner ned skoleball-uttrykket.

Stine Arkeologine sa...

Jeg går også videre i smykkeskrinet: et lyseblått, lite porselenshjerte med håndmalte blomster, laget av en venninne av mamma, henger rundt halsen i dag. Fikk det da jeg var tretten år og brukte det masse et års tid før jeg syntes det ble for barnslig. :-) Det er et pent stykke og jeg har beundret det mange ganger, så det var på tide at det ble tatt frem igjen!

Anonym sa...

Jeg fant fram det lange, elegante kjedet med sølvkuler og sorte stener fra Georg Jensen som var en julepresang fra mamma for noen år siden. Kjedet er ikke veldig praktisk på jobb, så det får alt for lite frisk luft. Men i dag henger det rundt halsen og gir antrekket et realt løft. Føler meg fin :D

Clara A. H. Lunndal sa...

Her ble det kjole fra Missoni/Lindex som aldri har blitt brukt, og Ole Lyngaard skinnarmbånd fra mannen. Har ellers planer om å drikke "ordentlig" te fra fin kopp i kveld, vanligvis blir det mye posete, siden det er så lettvint! :)

Lektor Tørrdal sa...

Røde Doc.Martens pen sko med åpen tå. Jeg nekter å følge med på været på tross av regn og litt for kjølig. De er egentlig litt vonde og blir derfor lite brukt

Kristine sa...

Har tatt på kaméen jeg fikk av min favoritt tante til konfirmasjonen for tjue år siden. Finner ikke så ofte anledning til å bruke gullsmykker, men i dag oppgraderer den strikkejakka mi

Julia sa...

Juggelbonanza idag! Ring med vaskebjørnportrett på knallgul bakgrunn og øredobber med sort fake-medaljong fresher opp hjemmekontoret. Ingen dyre ting, men altfor lite brukt. Utfordringen var helt klart å endelig ta frem en tang og fikse opphenget på den ene øredobben. Nå gleder jeg meg til å bruke de igjen!

Anonym sa...

Jeg går hjemme i mammapermisjon for tida, og er ikke alltid like opptatt av eget antrekk. I dag la jeg den utvaska ammetoppen til side og tok på den nye, fine t-skjorta fra Samsøe og Samsøe. Følte meg så mye freshere!

Kjersti sa...

Jeg fortsatte med å bruke gamle smykker. I dag ble det et enkelt sølvkjede, en Fatimas hånd (visstnok en slags lykkeamulett) som jeg fikk av faren min for mange år siden da han hadde vært i Tunis. I tillegg tok jeg på meg en ganske stor sølvring med en sort sten (aner ikke hva slags sten) som jeg har hatt i mange år. Synes den er fin, men den er upraktisk fordi den er snurrer seg litt rundt min forholdsvis tynne finger. Men det gikk bedre enn forventet å ha den på! Dette er moro!

Marta sa...

I går (sidan eg ikkje rapporterte då), fann eg fram diamantringen eg fekk til konfirmasjonen. Bruker den nesten aldri, men i går fekk han glitra på fingeren min heile dagen! I dag tok eg fram eit lilla belte eg har arva frå mamma; eg brukar sjeldan belte, og endå sjeldnare akkurat dette, sjølv om det er veldig fint. Kjekt!

fivrelden sa...

kaméen fra min grandtante ble båret denne dagen :)

Elisabeth sa...

Må med skam melde at jeg rett og slett ikke hadde anledning til NOE av dette slaget i dag, pga dagens innhold og aktiviteter. Men i morgen - i morgen er atter en dag :)

Populære innlegg