mandag, september 08, 2014

Finn stilen: September


Et antrekk for september! Sommeren beholdes litt lenger gjennom den knallgule kjolen fra Ted Baker, med en strikkejakke i ullblanding fra Red Valentino og et ullskjerf fra Acne (og strømpebukser som ikke er tatt med her) som beskytter mot kaldere høstluft. Sko fra Modcloth, vintageveske fra Etsy, min høstfavoritt Vetiver Oriental fra Serge Lutens, rød leppestift fra Chanel og Raybans. Velkommen, høst!

10 kommentarer:

Line sa...

Åh, så lekker høststil! Gjerne for meg! :)

Anonym sa...

Hei!
Jeg liker bloggen din. Alltid hyggelig å stikke innom for litt inspirasjon. Jeg er litt nysgjerrig på hva du egentlig syntes om disse fifty shades bøkene, jeg er litt treg - så leser (hører på engelsk lydbok) nå. Men er like begeistret og oppslukt som da jeg raste gjennom tv-serien Madmen på en måned. Don Draper og Christina Grey er litt like på en måte. Er litt overrasket at jeg er så oppslukt. Jeg vet ikke om det hadde vært veldig annerledes/kleinere å lese disse på norsk. Engelsk er et vakkert språk og det blir kanskje mer distanse på alle disse intime detaljene. Det hadde vært artig å høre hva du syntes? Og ellers takk for gode spillelister og inspirasjon

Sigrid

KariM sa...

Hadde gått høsten i møte med et smil, hvis jeg kunne ikle meg denne stilen!

Glamourbibliotekaren sa...

Line: :)

Sigrid: Hyggelig at du liker bloggen og spillelistene! Jeg har ikke lest Fifty Shades-bøkene og har ingen planer om å gjøre det heller, så jeg kan ikke komme med noen vurdering. Mad Men liker jeg godt.

KariM: Prøv! :)

Stine Arkeologine sa...

Åh, de skoene, og veska, brillene, alt sammen! Velkommen høst, nå ble jeg inspirert! På tide å se "Love Story" igjen også tror jeg - mye bedre enn de nyeste motebladene. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Helt enig :) Tenkte faktisk å se den i går, men rakk det ikke - så den er rett rundt hjørnet for min del også!

Anonym sa...

Stilig! Viktig med noen herlige signalfarger når høstmørket etter hvert senker seg over både Norge og garderoben.
Min signalfarge er rosa, og lørdagens tur til Balanzera endte med et lag med sterk, nydelig rosa "skyggefarge" i mitt naturlig blonde hår. Det stikker enten diskret frem når håret er utslått eller synes skikkelig når jeg setter det opp.

Lille My

Annette sa...

For en veske, den var nydelig! Og blir glad av så sterke farger:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Lille My: Grattis med rosa hår! :)

Annette: Høsten er jo full av sterke farger, så det kan gjerne speiles i antrekket! :)

Synne sa...

Så fint! Veldig søt kjole! Jeg er ikke egentlig så glad i gult, men nå begynner jo bladene å bli gule, så jeg plukket faktisk frem en gul peplumtopp så sent som i går. Ikke bare en påskefarge, hihi.
Nettopp slik, med kjole og røde lepper, går jeg høsten i møte!

Populære innlegg