søndag, november 30, 2014

1. søndag i advent
Jul i Bakkebygrenda hører advent til! Og Ilon Wiklands illustrasjoner er den beste interiør-inspirasjonen. Ha en fin første søndag i advent, alle sammen! 

6 kommentarer:

Gunn sa...

Ønsker Glamourbibliotekaren en fin første søndag i advent! Jul i Bakkebygrenda, Astrid Lindgren og Ilon Wikland er rett og slett alt man kan ønske seg for å få god julestemning. Historiene om Madicken likeså. Ellers vil jeg igjen anbefale spillelistene dine på Spotify, og denne gangen spesielt juleperlene - Radio Glamourbibliotekar vol 8. En nydelig samling musikk jeg kommer til å høre på hver dag i tida som kommer. Tusen takk for den!

Anna sa...

Så fine bilder!
Er det nederste fra Trøndelag? Tror kanskje du befinner det ikke så langt unna meg i dag ;)

Maren sa...

Åh, det er så koselig! Jeg vil bo sånn.

Stine Arkeologine sa...

Ja absolutt! Håoer du hadde en fin første adventsdag. Ilon Wiklands bilder er vakre, og nå ble jeg bare fornøyd over at vi ikke har funnet noe annet fint på golvet i gangen enn en fillerye som har fulgt med fra hjem til hjem i mange, mange år. Veldig koselig faktisk!

(Og - nå snør det her, på første søndag i advent, hurra!!) :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Gunn: Takk for det! Og takk for anbefalingen; som du ser i dag er den som vanlig luke nr. 1 i adventskalenderen, så jeg håper og tror du deler gleden med flere :)

Anna: Takk for det! (Og jeg lurer på hvordan i all verden du mener å se hvor i landet dette bildet skulle være tatt, haha!)

Maren: Jeg også!

Stine Arkeologine: Elsker filleryer! Må finne noe å legge under den jeg har planlagt å ha i gangen i 2. etasje, så ikke man ufrivillig tar rennafart og sklir og går på hodet ned trappa.

Anna sa...

Fordi jeg mener å kjenne igjen utsikten ;)

Populære innlegg