mandag, desember 01, 2014

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 1.


Velkommen til Glamourbibliotekarens adventskalender! Gammel og god, dette er åttende året! Første luke åpnes i dag, og der finner vi - som i fjor og året før og året før der igjen - Radio Glamourbibliotekars julesending! Over 400 følgere kan ikke ta feil! Mer enn sytten timer med juleperler nøye utvalgt for dere, variert i genre og stil, men med en grunnstemning som jeg tror dere vil like. Kjør den gjerne i shuffle, det er ingen spesiell rekkefølge. (Dog vet jeg at flere av dere liker å åpne desember med stemmen til Perry Como som ligger øverst)

Den er å finne her i Spotify - men som vanlig oppfordrer jeg dere til å kjøpe fysiske plater. Spotify er fin som inspirasjon, men ingenting er bedre enn følelsen å eie en plate man kan holde i hånda, med cover, som man kan sette på når og hvor man vil - uavhengig av nett-tilgang. For ikke å snakke om det å gi bort eller få plater i presang - hvordan har man tenkt å løse det uten et fysisk medium? Gi bort en spilleliste til jul? No way. Støtt opp om deres lokale plateforhandler, eller kjøp på nett om utvalget der dere bor er minimalt. 


Kos dere med juleperlene! Og hurra for desember!

(I min egen kalender fra Tante T:  Klassisk julete med eple og nellik og denslags.) 

8 kommentarer:

Signe sa...

Hurra! Dette har jeg gledet meg til så lenge :o) Den koseligste julekalenderen! Tror jeg har fulgt den siden du begynte med den..

Marta sa...

Kjempekoselig! Finaste kalenderen :)

Hermia sa...

Ja! Äntligen :)

Hazel sa...

Hvor hyggeligt med julekalender :) Og lige præcis dette med at give musik har jeg faktisk tænkt på. Det føles svært, når man ved, at modtageren i princippet bare kunne finde det samme gratis online.

Anonym sa...

Endelig desember, advendtstid og ikke minst denne advendtskalenderen!
Fra Stine c,")

Kjersti sa...

For en fin første luke! (Og jeg smuglytta litt på julespillelista alt i går ;) God adventstid til deg!

togpiken sa...

Jeg har også smuglyttet til julelisten din før 1.desember. Den var et godt følge til julekalendersysling i november :)

Stine Arkeologine sa...

Hipp hurra! :-)

Populære innlegg