lørdag, januar 24, 2015

God lørdag!


Håper alle har en fin lørdagskveld! Jeg har tilbragt store delen av dagen med nesa i ei bok, gått en tur, drukket mye te, hørt på fine plater, ryddet litt i ei bokhylle, bakt brød, spist middag med min elskede, og nå skal jeg se en film fra 1946 med Joan Crawford. 

Lørdager er fine dager!

5 kommentarer:

Ragnhild sa...

Nydelige tulipaner :) Sitter på nattevakt og oppdaterer meg på bloggen din, fast rutine og lyspunkt hver jobbehelg! God helg kjære deg!

Anonym sa...

Høres ut som en perfekt lørdag spør du meg! Her har det vært nummeret mer hektisk, begge ungene er syke og faren begynner å bli grønn i trynet han også. Får håpe det går fort over! Fine tulipaner, tror jeg må kjøpe noen til meg selv som en premie for sykepleierinnsatsen denne helga, hihi. Kj.

Elisabeth sa...

Du er så flink til å skape stemning, kjære Glamourbibliotekar. Nå vet jeg hva jeg skal bruke denne søndagen til, jeg skal bake brød! Og gå en tur. Fin søndag til deg!

Anonym sa...

vi har gått tur og jeg var også innom biblioteket på vei tilbake og lånte meg en bok. jeg gir meg i kast med william faulkner, bygda.

lest den?

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Så hyggelig å høre! God helg til deg også!

Anonym: God bedring til hele gjengen! :)

Elisabeth: God søndag til deg også, og takk for fine ord! :)

Anonym: Har ikke lest den, den er vel første bok i en trilogi såvidt jeg vet. Jeg har lest "The sound and the fury"! Veldig sterk. Her er omtalen min av den.

Populære innlegg