fredag, mars 13, 2015

Glamorøs fredag
God morgen kjære venner!
Kald men nydelig morgen her i Oslo, sol, glade hunder i parken og snøklokker i bedene. Ull og kasjmir sørger for at jeg holder varmen, jeg har prikkete skjerf fra Provence rundt halsen, knallrøde negler og Chanels Coco eau de toilette, og er ellers svært, svært casual antrukket. Planene for helgen er stort sett å holde meg innendørs og varm, så ikke den gryende forkjølelsen får fritt spillerom. Dessuten blir jeg nok ferdig med i allefall én bok i dag, så omtale kommer på et eller annet tidspunkt. 

Takk for innspill på forrige post, det er bare å komme med mer! Enten ønsker om ting dere vil se mer av her i bloggen, eller spørsmål til en kommende spørretime. Og som vanlig: Fredagsrapporter mottas med stor glede, til inspirasjon for oss alle! 

Ha en fin dag så lenge!
 og disse blir bare finere og finere. 

29 kommentarer:

Maje sa...

Sola skinner og en svært hektisk sånn skolebarnmammastressmorgen (slå den) begynner å slippe taket. Yndlingsskjerf og en liten "dæsj" Coco Mademoiselle står for den ytre glamouren.

Planer for helgen inkluderer lesing (forhåpentligvis ute på verandaen), kinobesøk med venninne og friske tulipaner.

God helg - og god bedring til Glamourbibliotekaren!

Maja sa...

Endelig fredag! Nokså tung uke, men nå er alt glemt og helga ligger foran meg og skinner :) Tulipaner og eplecider står på dagens handleliste, kjæresten kommer hjem fra jobbreise og hvis jeg gidder skal jeg støvsuge litt. Kanskje. Ha en fin fredag alle sammen!

Anonym sa...

Min første fredagskommentar, det var på tide etter å ha fulgt denne bloggen siden ca 2007... Litt flaut å ikke bidra kjenner jeg, så her er jeg altså. Jobber halv dag, skal på hytta etterpå sammen med et vennepar, og i morgen har mannen min bursdag, så jeg tror det blir en fin helg! Hilsen Karianne.

Anonym sa...

Fredag og strålende sol er glamorøst i seg selv, og jeg hjelper til med fint dongeriskjørt og gammel yndlingstopp fra Gudrun S. Duften er Chanel No 5 Sensual Elixir, sånn ca en kvart dæsj, den er ganske heavy :-)

I kveld er det årsfest i koret, og ny kjole henger klar. I morgen blir det en lang og deilig tur i vårværet sammen med verdens beste kusine, og søndagen blir nok ikke dårligere.

God bedring til Glamourbibliotekaren, og god helg til alle :-)

koristen sa...

Oops, ble anonym, det er Koristen som skal på korfest :-)

Anonym sa...

Ny vårjakke, stripete genser og Joyful fra Escada. Helga skal jeg blant annet nyte i solen på min nye terasse. Høre musikk og kanskje lese siste boka til Sofi Oksanen
God helg!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har hjemmekontor og vanligvis er det effektive dager men akkurat nå er det litt vanskelig å konsentrere seg. Sola skinner, det spirer i bedene og tankene vil bare ut og ikke inn i Word i dag. For fredagens og motivasjonens skyld har jeg satt opp håret og tatt på en fin, kortermet og vårlig bluse her jeg sitter helt for meg selv, og jeg skal snart ha kaffepause og sette på påskeadventsmusikk anbefalt av vår kjære Glamourbibliotekar. Helga blir veldig fin: bilen er full av sekker, ski og akebrett og om noen få timer kjører vi til hytta, hurra!

Håper dere alle får ei fin helg, inne eller ute! :-)

S sa...

Huhei, fredag igjen!
Akkurat nå har jeg bare en liten pause før jeg skal fortsette på malejobben til veslejentas rom. Gleder meg like mye som henne til å få det ferdig og kunne se resultatet. Hun er så ekstremt takknemlig at det er en sann fryd å gjøre slike ting for henne.

Fordi jeg er iført maleklær er det ikke mye ytre glamour å spore, men jeg har absolutt fredagsfølelsen på plass og gleder meg til å kose meg med god mat og familie senere i dag. Og selv om planene for helga er lagt (fortsette malejobb), så fryder jeg meg når jeg har mulighet til å holde på med dette.

Og tanken på at det snart er påske, at det er varmegrader ute og at våren forsøker komme til gir meg masse energi. Akkurat det er glamour i massevis for meg.

Ha en fin fredag, alle sammen!

Hilsen S

Glamourfilologen sa...

Herlig vårfredag, med sol og stort sett bare gater og veier! Fredagsglamouren er ny stripete topp med båthals, marineblå cardigan for å holde varmen, et dansk bomullsskjerf med mønster i marine, lavendel, hvitt og mint og ô de Lancôme, som alltid gir meg vår- og sommerfølelse. Helgen skal gå med til hjemmekos og venninnefeiring. Ønsker alle en god helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Nydelig vårvær er dagens absolutte høydepunkt. Innendørs sper jeg på glamouren med pen kjole og cardigan og grønne dingeldangel i ørene.
Planene for helga er et dypdykk i Rachmaninovs Vesper, samt teaterbesøk med gode venninner. Hvis været holder seg blir det ettermiddagste på balkongen. Hurra!
Ønsker alle en finfin helg!

Josefine sa...

God fredag! Min startet ganske tidlig, men glamorøst, med yoga. Rosa favorittkjole, eyeliner og Chloé Love er dagens glamoureffekter, og intet mindre enn to bursdagsfeiringer står på helgens program! :)

Anonym sa...

God glamorøs fredag!
Jeg startet dagen med å levere fra meg et arbeid jeg har jobba hardt med de siste to ukene, deiligere start på helga kunne jeg ikke fått! Resten av dagen er bare møter og litt mailer og forefallende og pusting med magen - og i kveld, middag og drinker ute med masse bra damer. Hipp hurra, sier nå jeg i vårsola.
I helga skal jeg gi sykkelen en vårpuss, og putte barna i sykkelvogna og trille en tur. Livet, altså.
Ha en fin helg, alle sammen!
Lotta

Mynte sa...

Jeg blir så glad av alt solskinnet og blomstene som titter fram!
I dag har jeg små blomsterøredobber og en rosa skjorte på i anledning fredagen, og gullsko på beina.

I ettermiddag blir det taco med familien. Ellers i helga blir det turer i sola, kaffe utendørs, mer House of Cards, noen nye magasiner og tid med familien.

Gleder meg veldig!

Anonym sa...

God og lys fredag!
Min fredagsglamour er en helt fantastisk strålende (kunne brukt enda flere superlativer her) gul og rosa soloppgang tidlig (!) på vei til jobb, på samme tidspunkt som det for noen uker siden var helt mørkt. Skuldrene senker seg med tanke på at våren kommer denne gangen også. Fredagsglamour er det også med oppsatt hår, og min første kommentar på denne bloggen! God bedring til Glamourbibliotekaren, og god helg til dere alle sammen!

Synne sa...

Glamorøs fredag indeed! Jeg gir blaffen i ulykkesdatoen og planlegger å gå under alle stiger jeg ser i dag, hoho.
Sola stråler, og jeg har roser på bordet, og kjolen er rød og vintage, og leppene er også røde, og i ettermiddag skal jeg møte fine frøkner i Bibliotekbaren på Bristol. Så mye å glede seg over!
Håper alle får en god, glamorøs fredag og helg!

Julia sa...

Etter en nydelig soloppgang over elven har det dessverre skyet til, det var litt trist og grått å ro idag tidlig. Håper at det bedrer seg ila dagen, og at våren vender tilbake til spirebyen. Glamoureffekt er en bretonstripete kjole og tykke ullstrømper for å få opp varmen igjen, nå tenker jeg å drikke kaffekopp nr 3 og fire og endelig ta fatt på dagen. I helgen må jeg nok jobbe, men vil også ta meg tid til å snuse på kirsebærblomster. A propos lukt så blir jeg nesten litt lammet av liljene jeg har på skrivebordet (halv pris) - enn så lenge har bare to av tyve blomster åpnet seg, så det spørs hvor lenge jeg holder ut lukten når resten følger etter). Ser frem til å ikke ha noen konkrete planer for første gang på mange uker. Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

Fredag. Helg. Den første på lenge der jeg ikke er superstresset. Skal kose meg med filmkveld hos venner, lunsj ute og en del jobbing. God helg til alle:)

R.

Annette sa...

God fredag!
Jeg hygger meg med givende oppgaver og kaffe på ingeniørkontoret dag, og gleder meg over strålende sol:-) I helga skal jeg ihvertfall få skiftet sykkeldekk, slik at jeg slipper piggdekk. Nå er jo all snø og is borte fra veien, og det er deilig. Ser også at det begynner å bli grønt ute, og knopper på knær og busker. Hurra for våren!

I morgen skal jeg feire bursdagen til en god venninne av meg, og det skal blant annet gjøres med middag (indisk), quiz og karaoke:-)

På søndag skal jeg og min mor bruke julegaven fra meg til henne. Vi skal nemlig på avslutningskonserten under Oslo Internasjone Kirkemusikkfestival, det er Matteuspasjonen av Bach i Oslo Domkirke! Glamourbibliotekaren kjenner nok til både solistene, koret og orkesteret bedre enn meg, men jeg har skjønt at det er flinke musikere som er med :-)

Ha en flott fredag og ei nydelig helg!

Maren sa...

God fredag! Jeg er fremdeles syk, så min lykke i dag er varmt ullpledd, kanner med te, bok og Gilmore girls. Håper formen er bedre før jobbhelga begynner. God helg alle sammen!

Randi sa...

Sol, fuglekvitter, våååår <3
AHHHHH <3
Den fine voksne datra mi og jeg har spist lang lunsj ute i solveggen mens vi har prata om alt og ingenting. Store deler av samtalen fortona seg som lykkelige sukk :-)
Teller på fingrene om jeg skal ta ei økt i verkstedet eller om jeg skal gjøre rent huset til mannen kommer, tror jeg lander på det siste.
En bukett svære lyserosa roser pynter allerede opp i stua, nå gyver jeg løs på avisbunker, bokstabler, hybelkaniner og flaksende kattehårdotter og lar jobben vente til i morra.
Fortsatt fin fredag til alle!

togpiken sa...

ØI vinterhalvåret startet jeg fredagsglamouren med en kopp kakao, men nå som våren er kommet er den byttet ut med ferskpresset appelsinjuice. Antrekket var ganske så casual i dag ned jeans og lang cashmeregenser. Den var god å ha i morgenkulden, men nå på toget i solsteken erkjenner jeg at den kan legges bort for sesongen. Denne helgen har jeg ingenting jeg MÅ, men veldig mye jeg VIL. Vårsolen gir energi og jeg vil vaske vinduer, plante blomster, gå på tur... og det er deilig å kjenne på etter en lang og travel vinter. God helg!

barnebibliotekaren sa...

God ettermiddag!
Jeg tjuvstartet på fredagsglamouren i går, da jeg fikk to nydelige kjoler i posten som jeg hadde bestilt. Den ene skal innvies i morgen kveld, når jeg og kjæresten er bedt bort. Glamoureffekter forøvrig er nytt hår - klippet meg kort for første gang på nesten ti år i dag :-)
Dagens duft er Eau de Fleur Magnolia.
God helg til alle der ute - det er vår!!!!

Anonym sa...

Etter et par dager utslått av omgangssyke, er det fredagsglamour å ha tatt en dusj og kledd seg i vanlige klær. Fremdeles ikke helt i slag, så mannen blir ansvarlig for fredagsstemningeniheimen i ettermiddag. Tipper pizza og film. Blir fint!

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag.
Jeg er fortsatt på jobb, prøver å holde tunga rett i munnen, for på søndag relokaliserer jeg meg til hovedkontoret vårt i København i noen måneder, og da må jeg passe på å få med meg alle papirer jeg trenger.

Helgen kommer med andre ord til å gå med til pakking, vasking og rydding, men skal også finne litt tid til å feire venninne med Annette på lørdag, gå turer og nyte sola litt.

Ønsker alle en riktig god helg!

Trine sa...

Deilig fredag i Oslo! Henta barna tidlig og dro i Frognerparken og rusla litt med en kaffe i hånda. Koselig.

Når mannen er ferdig på jobb skal han lage pizza, det gleder jeg meg til! God helg! :-)

Marit Helene sa...

Endelig glamorøs fredag! Dagen startet med frokost i solveggen mens jeg beundret alle de vakre, hvite krokusene som spretter opp i hagen. Det er nesten ikke til å tro at våren er her! Antrekket denne fredagen er hundetannsmønstret skjørt med svart pologenser. Perler både i ørene og rundt halsen. Parfymen jeg valgte i dag er Elizabeth Ardens 5th avenue - klassisk og elegant duft. Det blir jobbfredag i dag, men i kveld står gullrekken for tur! God glamorøs fredag ønskes til alle!

fivrelden sa...

Skrivemodus og te. Mars er lunefull, og derfor er det nå ganske kjølig, og vi fyrer derfor med ved :)

God helg.

Ingerid sa...

Innspurt på avhandling her. Dagens glamour var Diptyques Volutes bak øret og øredobber med grågrønne steiner. Nå fortsetter arbeidet utover kvelden, med teksten foran meg her i gjestesengen vår. Den er ganske glamorøs og antikk (tenk Downton Abbey), og full av grønne puter. Helgen bringer mer arbeid og kanskje en skitur, hurra! God helg til alle!

Ina sa...

Det er rett før glamorøs fredag bikker over i glamorøs lørdag, og jeg hiver inn en kort rapport: sort kjole, fine sko, god, hjemmelaget lunsj og en vellykket arbeidsuke rammet inn fredagen. Helgen byr på Lohengrin i Operaen og egentlig ikke stort mer. Trening, god mat, tid til overs. Ha en fin helg!

Populære innlegg