torsdag, mars 12, 2015

Ønsker mottas!


Her om dagen var det to av dere som kom med ønsker om innlegg i denne bloggen - om favorittleppestifter og om vårt bryllup. Jeg skal absolutt ta oppfordringen, bare gi meg litt tid - og i mellomtiden kan jeg jo bare si til dere alle at hvis dere har ønsker, bare kom med dem!

Edit: Ingrid har et poeng - så jeg kan samle mindre spørsmål i en egen spørretime-sekk og svare på dem i neste uke en gang. 

33 kommentarer:

Ine sa...

Hvis du har lyst: En rundtur i Glamourbibliotekarens hjem! Og kanskje et innlegg med dine favorittbutikker, de du handler klær i? :)

Marta sa...

Fleire barndoms/ungdoms-minne! Det er så koseleg :) Og så kan du godt skriva noko om korleis du kom deg godt gjennom studietida på ein fornuftig måte (for det reknar eg nesten med du gjorde :))

Josefine sa...

Jeg er litt nygjerrig på om du/dere er vegetarianere (for om jeg ikke tar feil har du kun skrevet om vegetariske matretter), og hvis det er tilfellet: hvorfor tok du/dere dette valget?

Ellers er jeg glad for at påskeadvent er i gang, og jeg gleder meg til et gjensyn med de skumle kyllingene! :)

Ingrid sa...

Jeg har egentlig masse spørsmål, så jeg håper det kan bli en spørretime snart :-)

Anaruh sa...

Enig med Ine - en rundtur i hjemmet hadde vært stas! Har jo sett en del utsnitt, og du har det såååå koselig!

Fruen sa...

Jeg vil også lese mer om interiør! Jeg lurer sånn på hvor du får tak i alle de fine gamle tingene dine, og hvordan du tenker omkring dem, og om hvor du handler når du skal kjøpe nye ting. For eksempel kopper og vaser og sånt. Har du en yndlings interiørbutikk? Hvilke interiørblader leser du, og hvilke interiørblogger? Håper på en interiørpost snart, da dette er min store interesse :-)

Anonym sa...

Jeg lurer på hvor du finner alle de fine klassiske filmene😊

.mette sa...

En torsdagsoppfordring: les Donna Tartts Stllitsen (hennes to andre bøker er også utrolig bra).

I morgen skal jeg bake scones! .mette

Anonym sa...

Jeg ønsker meg et innlegg eller flere om hagearbeid for dummies. Neste år har jeg hage, men uheldigvis ikke grønne fingre. Du har begge deler og jeg vil gjerne lære:)

Julia sa...

Jeg føler at alle på et eller annet tidspunkt har lest en spesifik bok/sett en film/hørt musikk etc fordi man visste eller hadde hørt at en person man fikk litt økt interesse for liker forfatter x/bok y. Litt kronglete formulert, men mitt ønskeinnlegg ville vært å lese hvilke bøker etc vi og du har lest i den gryende kjærlighetens navn. Kanskje det er noen gjengangere?

Anonym sa...

Jeg lurer på hvilken versjon du synes er den fineste av Tryllefløyten ? Jeg kjøpte nylig Claudio Abbas.

Camilla sa...

Eg har eit spørsmål til spørjetimen: Når og kor går neste utanlandsreise? Dersom det ikkje er bestemt, når og kor kunne du tenkje deg å reise? Av stader du ikkje har vore før, kva er draumereisemålet?

Anonym sa...

Jeg kunne tenke meg et innlegg om hva slags sminke du bruker! :-) Til hverdags eller fest, gjerne både og! god fredag! hilsen Karianne.

Maren sa...

Presentasjon av teene som du må ha i skapet til enhver tid! :)

Anonym sa...

Gjerne mer om hage/ urter. Planter du urter inne eller bare ute? Hvilke urter eventuelt og hvordan får du dem til å holde?
Og så gjerne flere oppskrifter på mat:)

R.

Anonym sa...

Glamourbibliotekaren er en utrolig bra blogg! Jeg lurer på hvordan du har / får tid til den? Imponerende! Du skriver om mange tema på en kunnskapsrik og inspirerende måte, så mitt ønske er at du skal fortsette på samme vis. Nå når påsken nærmer seg, ønsker jeg meg en repetisjon eller oppdatering av musikk for høytiden. Og får jeg komme med et ønske til, blir det: Tips og inspirasjon for en oppfrisking av et vinterblekt ansikt og litt triste antrekk. Hilsen Kaja.

Anonym sa...

Om Tryllefløyten. Claudio Abbado mener jeg :) Skulle ønske jeg fikk tak i Ingmar Bergmans film.

Trine sa...

Spørsmål til spørretime!
Jeg lurer på hvilke av de "nymotens" tv-seriene du ser på? Game of Thrones? House of Cards? Homeland? Mad Men? Girls? Breaking Bad?

stud.med sa...

Jeg lurer på hva slags sjokolade du liker best! :-)

Anonym sa...

Hei! Tar gjerne i mot New York-tips, kan du f.eks. lage en guide for oss som skal dit for første gang? :-)

Bokormen sa...

Siden du er en den jeg vet om som leser mest bøker, og ikke alltid velger de mest åpenbare bøkene heller, vil jeg gjerne lese mer om hvordan du tenker omkring dette, hvilke bøker du leser, hva får deg til å velge en bok, og om du er med i en boksirkel for eksempel. Boksirkelen jeg er med i, lar oss inspirere veldig av dine bokvalg nemlig :-) Men det er ikke alltid så enkelt å få tak i nok eksemplarer, det blir mye fjernlån :-)

Anne sa...

Digger spørretime!! :-D Her er mitt spørsmål til deg, ærede Glamourbibliotekar:

Hvordan ser en topp lørdag ut for deg? Og da mener jeg ikke av typen "våkner i New York, setter meg i limousinen og kjører til the Hamptons" og sånt altså, jeg tenker på en vanlig fin lørdag her og nå liksom. Fortell!

glamourlæreren sa...

Jeg har noen spørsmål til spørrerunden:
*Hva slags kaffe drikker du helst?
*Hva slags håndkrem liker du best?
*Hva slags aviser leser du?
*Hva slags vin drikker du helst?
*Hva slags pizzatoppings liker du best?

Ok, spørsmålene var svært inspirerte av det jeg kunne se omkring meg her på kjøkkenet mitt på en lørdag ¨,)

god helg!

Ida Emilie sa...

Jeg ønsker å høre mer om ditt forhold til New York. Det virker som om du har vært der en del og kjenner byen godt. Så gjerne et eget innlegg om det, ikke nødvendigvis en lysløype, mer om hva du føler for stedet. Broren min har kanskje tenkt å flytte dit for å studere. Så jeg regner med det blir en tur på meg i løpet av et par års tid. Jeg er veldig facinert av byen uten å ha vært der og har sett meg litt lei på shoppingartikler i damebladene. Men dine bilder og New york innlegg har alltid vært fine :-)

Anonym sa...

Spørsmål til spørretimen fra meg :)

Hvem holdt du med i Grand Prix? Jeg synes sangen til Karin Park var best, men likte den som vant også. Glad for at de pizzagreiene ikke vant..
Stine Mari

Maja sa...

Jeg vil se flere punktvise "Fine ting" - og det burde være en egen jevnlig kategori! :-)

glow sa...

Gjerne flere innlegg på plantestell! Er tror det er mye som dere med grønne fingrene bare tar for gitt, men som vi andre må lære... ;) feks bare hvordan passe best på tulipaner, eller hvordan plante krydderurter? :)

Nora sa...

Jeg vil høre mer om dine medievaner :-)
Hvor ser du helst film?
Hva slags filmer liker du best?
Hva ser du helst på tv? Og helst ikke?
Hva hører du helst på radio? Og helst ikke?

Ragnhild sa...

Hva er den beste boka du har lest så langt i år? :)

Ingunn sa...

Jeg har lyst til å se mer av hverdagsporselenet ditt, hva du spiser frokost av til daglig og sånt. Håper ikke det høres rart ut :-) Jeg er bare veldig glad i porselen!

Ine sa...

Jeg ønsker meg et innlegg om potteplantene dine!

Siv Anita sa...

Jeg ønsker, som Fruen over her, mer om interiør. Dere har det så unikt og fint hjemme, så mange koselige detaljer, og ikke bare hvitt overalt og de samme motetingene som man ser i alle interiørblogger og blader. Kanskje du kunne gi oss noen tips om hvordan du tenker omkring det å gjøre det koselig? På forhånd takk :-)

Marita sa...

Jeg ønsker meg reiseguider fra New York, Paris, Berlin osv! Det ser ut som om du finner så mye fint i de byene, så tips om koselige kafeer, hoteller osv, ting og gjøre og sånt, hadde vært gøy!

Populære innlegg