onsdag, mars 11, 2015

Løv Organic Pêche Cassis


Denne har jeg referert mye til, men jeg tror ikke jeg har presentert den ordentlig her i bloggen. Løv-teene får man kjøpt mange steder her i landet; jeg kjøpte imidlertid min i Paris på Le Bon Marché rett og slett fordi den stod rett foran meg og jeg hadde tid og penger og lyst til å fråtse i te (hvilket jeg alltid gjør i matavdelingen på Le Bon Marché, hvem klarer å motstå denslags?).

Hvit te med fersken har jeg alltid vært glad i, som Celestial Seasonings sin, Rishi sin, en fra KaDeWe i Berlin, diverse tehus her i byen sine. Og aprikos-te fra iHerb, nesten det samme. Solbærte er jeg også veldig glad i, særlig Twinings og Lipton sine. Blandingen av disse to smakene hørtes himmelsk ut, og jeg ble virkelig ikke skuffet. En nydelig te som jeg alltid vil ha i skapet mitt!

Koppen er made in China, betalte en femmer for den på loppis for et par år siden - egentlig en kaffekopp, men søt nok til å drikke te av også. 

9 kommentarer:

Christina sa...

Jeg har savnet te omtalene dine! :) Jeg liker ikke solbærte (eller solbær for den saks skyld..)men, nå har jeg hørt så utrolig mange anbefale denne at jeg er blitt veldig nysgjerrig. Vil du si at solbærsmaken er veldig fremtredene?

petit sa...

Takk for tipset, nå vet jeg hva jeg kan unne meg neste gang jeg har råd til å kjøpe meg litt dyrere te, te er en av lidenskapene mine :)

Maren sa...

Nam! Etter tips fra deg har dette blitt en av mine favoritter også. Da jeg var innom Kusmi-butikken for å kjøpe den, fikk jeg med en ta-med-kopp med en valgfri Løv-te. Da ble jeg anbefalt den i blå boks, hvit te med blåbær og kokos. Selv om jeg ikke er så veldig glad i kokos i te, smakte den også helt fantastisk! Så nå er den også på ønskelista. Fantastisk å ha et så godt utvalg av både Løv og Kusmi i nærheten.

Glamourbibliotekaren sa...

Christina: Jeg synes den smaker mest fersken! Elsker solbær, men den er ikke veldig fremtredende her. Så moro at du har hørt så mange anbefale denne - jeg har ikke fått med meg at den er populær; jeg kjøpte den på lykke og fromme i høst, og ble veldig positivt overrasket! :)

Petit: Ja, denne burde du prøve! :)

Maren: Ah, takk for tipset! Og ja, vi er heldige som har tilgang på disse merkene! :)

Anonym sa...

Hei igjen!
Seksten små, lubne, fine blåveis i hagen i dag! Fryder meg i vårsola. Har plukket til eggeglasset, men noen måtte få stå...Inne er det påskeliljer som gjelder nå, yndlingsblomsten som lukter vår! Så flott at du har en "epistel" om te. Jeg lurer på om du kan anbefale noe til innkjøp, for nå er lageret tomt. Jeg er svak for Black Cat's påskete, Skafferiets (Brunkullans)te,og Earl Grey med Bergamott. Liker sitrus og mango, ikke glad i solbær/ bjørnebær.Kan du gi noen tips, og også hvor jeg kan handle når jeg skal til Oslo i neste uke? Takk skal du ha! Hilsen Rufsetufsa.

Glamourbibliotekaren sa...

Det finnes flere fine tehus her i byen - Black Cat i Grensen, Majorstuen te og kaffe i Bogstadveien, Lille Valkyrien kaffe- og tehus i Jacob Aalls gt, Tehuset i Lille Grensen, og selvfølgelig Le Palais des Thés i Hegdehaugsveien. Dessuten har danske Perch's åpnet en liten teavdeling i kjelleren på Steen&Strøm, og der kan jeg anbefale den hvite teen med ananas - en av de beste jeg vet! Lykke til på tejakt! Du får nok den beste assistanse på samtlige av disse butikkene hvis du nevner preferansene dine :)

Frøken Desibel sa...

Tehuset i Lille Grensen er på flyttefot, men har visst ikke fått tak i nye lokaler enda? Det var i hvert fall bortevekk sist jeg hadde tenkt meg dit.

koristen sa...

Mmm, Løv-te... Nå har jeg en kopp Løv is beautiful ved siden av meg, slurp! Men jeg savner Perfectly Pear fra Celestial Seasoning. Har du tips til en erstatning?

Glamourbibliotekaren sa...

Frøken Desibel: Oi! Håper de finner nye lokaler!

Koristen: Jeg liker pæreteen til Revolution Tea, men vet ikke om den er å finne her i landet lenger. Jeg kjøper den i utlandet. Ellers finnes det en grønn te med eple og pære fra Twinings, sjekk grønnsaksbutikker. Den er fin!

Populære innlegg