søndag, mars 15, 2015

Påskeadvent
Nå nærmer det seg påske! Kyllingene får vente litt til, men pastellfargene gjør susen allerede nå. I tekanna: "Orientens paradis", min beste vår-te som dere vet, mer om den en annen dag. Og disse, da. Påskestemning i blomsterform!

8 kommentarer:

Ingunn sa...

Jaaa! Endelig er det påskeadvent i bloggen til Glamourbibliotekaren! Det er alltid SÅÅÅ koselig! :-) Gleder meg til de gale kyllingene dukker opp :-D

fivrelden sa...

Det så rett og slett herlig ut. Her er det meksikansk mango på kannen,noe som passer godt i lunefulle og skjønne mars. Dersom Orientens paradis er den fra Black Cat er jeg enig i at den er supergod. Det er irriterende at portoen er så dyr som den er fra Oslo, ettersom det er mye god te der. Men jeg har heldigvis flinke hjelpere som tar oppdrag slik at jeg jeg det jeg liker best derfra også. Og i skjønne april kommer jeg selv til hovedstaden. ;)

Anonym sa...

Koselig! Elsker påskehøytiden og du har introdusert meg for både vårvinter og påskeadvent, så nå begynner stemningen å komme her! Nydelige blomster.

Stine Arkeologine sa...

Så mye fint! :-)

Synne sa...

Håhåhå! Jeg er full av vårglede etter denne solfylte helga - klar for påskeadvent!

Glamourbibliotekaren sa...

Ingunn: Så koselig! :)

Fivrelden: Den er fra Black Cat ja. Min faste vår-te så lenge jeg kan huske :)

Anonym: Godt å høre! Jeg er glad i påske! :)

Stine A: Takk! :)

Synne: Det var en deilig helg! :)

Maria sa...

Åh, det øverste bildet! Jeg elsker fargene, tulipanene, lysene og den grønne koppen (selvsagt, min egen favoritt). Vi har ganske lik smak, må jeg si, altså veldig god! Hihi.

Glamourbibliotekaren sa...

Maria: Takk for det! :) Elsker det serviset jeg også!

Populære innlegg