fredag, april 24, 2015

Glamorøs fredag


God morgen! Eller for meg er det egentlig torsdag kveld, for Glamorøs Fredag-innlegget må jo postes fredag morgen norsk tid ellers blir det trøbbel. Vi befinner oss i New York igjen, en av de beste stedene å markere glamorøs fredag på, og vi har booket bord på en italiensk restaurant i nabolaget. Vi lurer litt på å ta en sving oppom Upper West, henge litt på kaféene vi pleide å frekventere de to første somrene vi var her. Mer vet jeg ikke foreløbig, siden det jo er torsdag for meg fremdeles, men vi har det i allefall alle tiders i denne byen hvor vi har vært så mange ganger og alltid føler oss så inderlig hjemme. Én konsert er planlagt, ellers tar vi det meste som det kommer. Ser hva som dukker opp. For er det et sted hvor ting dukker opp, hvor man alltid har et vell av muligheter, så er det her. Det er så fint her nå! Trærne blomstrer intenst overalt, solnedgangene er nydelige på takterrassen, og vi tar livet med ro - hånd i hånd i byens parker, som vi pleier.

Bloggen tar forøvrig ikke ferie, takket være forhåndsprogrammerte innlegg (som det allerede har vært noen dager), så bare sjekk innom! Og husk å melde inn hva dere leser for tiden i "Kva las du no"-posten under her!

Og legg nå for all del igjen deres fredagsrapporter!

Ha en strålende fredag alle sammen! 

Update! Flere glamoureffekter: Jeg har røde lepper og dufter av Etat Libre d'Orange Tilda Swinton Like This.

20 kommentarer:

Hermia Says sa...

God morgon från ett skakigt tåg snart framme i Stockholm för konferens! Har en lugn helg framför mig. Ser så mycket fram emot ord och bild från NYC! Ha en underbar vistelse!

Kathrine sa...

New York!! Wow! Her er det en overskyet fredag, men jeg håper på masse sol i helgen så vi kan henge klær til tørk ute på stativet, ta lunsjen ute og sette ut stuas jungel av grønnsaksplanter til herding. God fredag "over there"!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Misunnelig på Glamourbibliotekaren som har New York som glamoureffekt i dag. Litt mer dagligdags glamour her, men har bilen pakket for å reise til dåpshelg og familiehygge etter jobb. Svart skjørt, blåstripete topp og sko med sløyfer er dagens effekter. Hyggelig lunsj for kollega som går ut i svangerskapspermisjon blir det også i løpet av dagen. Ligger med andre ord an til en finfin dag!
God helg til alle!

Anonym sa...

Maritime farger på sko og jakke på meg i dag. Har endelig funnet gode tøysko som også ser helt ok, ut..etter tips på denne bloggen.
Jeg er ikke noe stor fan av Amerika, men skjnner at du koser deg i New York.

Du skriver om så mye annet som fenger meg, så jeg bærer over med innleggene fra "over there", og ønsker deg et flott opphold. Vh Astrid

Jazzku sa...

Kos deg masse i New York! Jeg har til gode å oppleve våren der borte, så jeg gleder meg til flere rapporter.

Jeg har en hektisk arbeidsdag foran meg, men jeg kompenserer ved å starte når det passer meg, innen rimelighetens grenser, selvfølgelig. I tillegg utnytter jeg fleksitiden som student til å ta arbeidsdagen i to etapper - del 1 hjemmefra, del 2 på lesesalen, så jeg ikke blir fristet til å ta helg før jeg skal. Glamouren får vente til i kveld, men jeg unner meg en ekstra stor kaffe og en rolig frokoststund før det braker løs.

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Aaahhh, NYC høres herlig ut! Her er det mer hverdagsglamour. Har fin kjole og er veldig effektiv i dag, en nokså søvnløs natt til tross. Gleder meg til rolig helg og håper alle familiemedlemmer blir tålelig friske snart. Lesing, baking, kos og turer blir hovedaktivitetene. Og på søndag skal familiens voksne på La Traviata, veldig spent!

God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

God fredagsmorgen, både her og der! :-) Høres ut som dere har det veldig fint i New York! Her er det en mer vanlig fredag, men den har begynt bra, med en lang kaffestund på trappa der jeg har sett på at sola har smeltet bort det tynne laget med nysnø fra i natt, hørt på fuglene og beundret de stadig voksende spirene i blomsterbedet ved siden av meg. Må skrive flere sider tekst i dag og har egentlig ikke tid til annet enn det, men uten litt god "frokost" for tankene går det i alle fall ikke! Nå skal det jobbes, med skriveantrekk (stor genser, joggebukse og hestehale), kaffe på termos og alt jeg trenger de nærmeste timene innen rekkevidde på bordet. Glamouren er foreløpig en skål med hvitveis foran meg, resten kommer etterpå. Riktig god helg til dere alle!

Josefine sa...

God fredag! Vi fikk en dårlig nyhet i går, så i dag startet vi dagen med å sove litt lenger og spise havregrøt til frokost sammen. Jeg har te i koppen og skal feire en venninnes bursdag i kveld, ellers er helgen åpen. Håper på lesing og fint vær!J

Line sa...

Jeg er på jobb på skolebiblioteket, etter jobb har jeg et par ærender og i kveld er det møte på bedehuset. Helga går vel med til å rydde inne og ute. Etter hvert som snøen forsvinner rydder vi der vi kommer til. På søndag får jeg besøk og alt i alt ser helga lovende koselig ut. God helg til glamourbibliotekaren på ferie. og til alle andre. Kos dere der dere er

Siri sa...

Vår i New York høres ualminnelig deilig ut!

Heldigvis er det fint i Oslo også nå. Jeg tok skalpen i går og svinser derfor rundt med ny, kortkort sommerfrisyre. Har en lunsjavtale med en venninne jeg ikke har sett på en stund, og en treningsavtale med meg selv etter jobb. Ellers er det parkliv og vindusvask som står på programmet denne helgen. (Lurer på om jeg ikke skrev også i forrige fredagsrapport at jeg skulle vaske vinduer i helgen. Det ble det altså ikke noe av, nei....) Og så skal jeg få lagt inn en leserapport der den hører hjemme, ja.

God helg til alle!

Mari sa...

Jeg har hentet min gamle espressokanne fram fra boden og brygget min første hjemmeespresso på flere år - det er min fine glamour her jeg nyter lesedag ved kjøkkenvinduet. Gode fredagstanker over Atlanten!

koristen sa...

Åååh, vår i New York! Måtte sette på "Manhattan" i Ellas versjon ved tanken. Kos dere MASSE!

Her har første del av dagen gått i full fart, så jeg har ikke helt landet i fredagen enda. Antrekket er jeans og gammel, grålilla favorittopp, nyvasket hår står til alle kanter og sminken er nesten fraværende. Får visst satse på indre glamour akkurat i dag ;-D

I helgen blir det "Livets vann"-konsert med koret mitt, Lars Martin Myhre med band og diverse andre, det gleder jeg meg til.

Litt lesing, turgåing og god mat blir det også tid til tror jeg.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Rannveig sa...

Har fått en bra start på helga med å ta en skikkelig treningsøkt. Nå har jeg skrankevakt i biblioteket mitt fram til helga begynner på ordentlig. Fredagsglamouren er nyvasket hår, blomstrete genser som jeg er veldig glad i og et pent armbåndsur jeg har overtatt etter min mormor. Planer for helga er å ha venner over på lunsj og forhåpentligvis en tur i botanisk hage for å beundre trærne i blomst. Aller helst skulle jeg også vært i New York! Håper dere har en strålende tur!

.mette sa...

Ikke mye glam akkurat nå, men det skal rettes på straks etter jobb.God middag skal inntas i heimen med pent dekket bord, god mat og antrekk: kjole. Ha en strålende helg. .mette

togpiken sa...

Ah, fredag! Denne uken har bare vart og vart og vart - men der kom fredagsettermiddagen. Istedenfor å sette meg på toget som vanlig, skal jeg spasere ut fra kontoret og kjøpe meg et magasin og sitte på kafe, og bare vente på at kjæresten min kommer kjørende om et par timer og plukker meg opp. Helgen skal tilbringes med våre skjønne små nieser og nevø. Før vi kommer så langt gleder jeg meg til å sitte ved siden av han der fine kjæresten min, noen timer alene i bilen med prat, musikk og bildrops, etter å ha hatt lite tid sammen siste uken. Bare være. God helg!

Ingerid sa...

Fredag! Og helt fri i helgen etter mange jobbhelger i mars og april! Det feires med en ekte blomsterbukett i sterke farger, med orkideer og ranunkler og en gerbera, nydelig er det. Og det er all glamouren. Nei, forresten. Ny parfyme, Vanille narcisse fra l'Occitane, bak øret. NB til alle interesserte, Grasse-serien deres er på vei ut... men Vanille narcisse er nå å få tak i. Jeg hadde akkurat falt for den og bestemt meg for å kjøpe den da den forsvant og var borte et helt år. Gjett om jeg var glad da jeg så den i butikken? Så det er jo virkelig ekte glamour! God helg og ha det kjempefint i New York!

Anne sa...

Jeg våger meg ut med min første glamorøs fredag-kommentar. Føler meg fin i rosa Twin-Set kashmir golfjakke med hjerteformede lommer. Hvite og rosa Hogan sko matcher jakken. Og så dufter jeg godt med Victorio & Lucchino's "Agua de Rocio". God helg! Anne

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en kveldsstemt Bodøby der vesthimmelen står i brann og lyser gyldent oransje nå på kvelden. Fantastisk fint!

Glamouren har vært sterkt tilstede i dag; røde negler (Bordeaux fra Essie), nyvasket hår, duft av Valentina, mascara fra Max Factor og pene klær. Og røde lepper fra EA, det glemte jeg. Dessuten har jeg ikke bare gått i tur-/fritidsklær i dag, en stor del av dagen ble tilbrakt i pent antrekk pga et årsmøte som går hele helga.

Ikke mye lesing og ro i helga, men årsmøte frem til middagstider søndag. Da blir jeg til gjengjeld hentet av pappa, som er i farvannet, og så skal vi besøke noe familie i dalstroka innafor. Det gleder jeg meg stort til!

God helg, alle sammen, enten dere er i New York eller andre steder :)

Anonym sa...

Jeg synes og håper at du knipser et bilde (ja mannen din må vel kanskje gjøre det?) av deg selv med kaffekopp foran et eller annet vindu hos Tiffany sånn at du kan i ånden minnes Audrey fra filmen som er så berømt.

Ha en herlig ferie i New York, guri som jeg misunner deg åååh... kos dere masse :)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: tusen takk, vi har det alle tiders! Finner nye bra frokoststeder hver morgen, ser på stjernehimmelen fra takterrassen hver kveld.

Amatørfotografen: Hehe, det der gjorde jeg for 11 år siden, den sommeren vi leide en leilighet her og bodde i noen uker. Og mannen min fridde til meg der og da, foran Tiffany's. Den historien repeterer jeg her i bloggen hvert år, så du får vente i spenning til slutten av juni, så får du den da! :)

Populære innlegg