onsdag, mai 20, 2015

Finn stilen: Mai


Feststemning i mai, selv om nasjonaldagen er forbi - det kan jo fremdeles være mange anledninger til å pynte seg litt. Skjørt med lilla blomster og hvit blondetopp fra Chicwish, grå myk dressjakke fra Uniqlo, vintage-inspirerte sko fra Modcloth, perleøredobber fra John Lewis, Chanel no. 19 er en fin vårparfyme, rosa blush fra Cargo, og hvite syriner! En velduftende collage!

7 kommentarer:

Glamourgenetikeren sa...

Så herlig! Akkurat min stil, takk for inspirasjon.

Rannveig sa...

Vakre ting og fin inspirasjon! Fikk lyst til å finne fram det blomstrete Laura Ashley-skjørtet mitt. :)

Stine Arkeologine sa...

Veldig fint! :-) I mai kan man egentlig pynte seg litt hver dag uten at det føles feil!

Ulla-Britt sa...

Jeg elsker sammensetningene dine. Blir generelt inspirert samtidig som jeg får idéer til å bruke ting jeg har og kanskje plusse på noe nytt - et nytt skjørt, for eksempel. Herlig å skrelle av seg arbeidsklær fulle av jord fra hagen og pynte seg med noe i denne stilen. Ble nysgjerrig på Chanel nr. 19 - kjenner bare nr. 5.

Synne sa...

Å, fint skjørt! Det er jo en ganske kjølig og fuktig mai vi har fått, så mine antrekk er foreløpig litt mindre sommerlige, men jeg liker å bruke glade farger for å veie opp for grå regnværsdager!
(Nå har jeg forresten hygget meg med å lese masse her inne fra den siste tida! Det har gått i ett i mai, og nå var det koselig å ta seg en tekopp og oppdaterer seg her inne!)

koristen sa...

Mmm, Chanel No19 var min første "voksne" parfyme. På tide å prøve den igjen, kanskje? Ellers er alt lekkert - som vanlig :-)

Maja sa...

Skikkelig fint! Det skjørtet var jo bare nydelig!

Populære innlegg