fredag, mai 08, 2015

Glamorøs fredag


God morgen fra hjemmekontoret på selveste frigjøringsdagen! Her skinner sola forlengst, og jeg har solstråhatt (evig følgesvenn i sommerhalvåret), solbriller og solkrem liggende klart ved verandadøra her - for dagens lunsjpause skal definitivt tilbringes under morelltreet i den blomstrende hagen! Det er så fint her nå at jeg blir helt matt! Det ser ut til at det rosa kirsebærtreet kommer til å starte blomstringen i dag, jeg krysser fingrene! Epletrærne og den andre magnoliaen er ikke langt unna heller. 

Litt småtrøtt, sent i seng, var på musikkquiz i går og fikk brukt ubetydelig klisterhjernekunnskap som man aldri trodde man skulle få bruk for. Men på quiz får man jo alltid det! Dagens duft er Chanel No. 19, fjorårets vår-innkjøp i Paris. Herlig! Nå skal jeg brygge en kanne te av en type jeg kjøpte i Barcelona i påska, veldig god.

Dette har vært en aktiv uke, så nå skal det bli deilig å dingle i hengekøya i helga. Jeg er straks ferdig med en trilogi jeg har holdt på med i to uker. Og dere - det er ennå tid til å melde seg på konkurransen i forbindelse med bloggens tiårsjubileum som var denne uka! Enten her (konkurranseposten) eller her (det aller første blogginnlegget og noen tanker omkring det). Og noen har meldt seg på her. BLI MED! Trekning i kveld. 

Ha en fin fredag alle sammen, og hjertelig velkommen med deres fredagsrapporter! Hva med å gi dere selv et løfte om å rapportere inn flere fredager, nå i jubileumsuka og alt mulig?

Mvh
Glamourbibliotekaren

P.S. Det kommer flere New York-bilder i løpet av dagen!

29 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har nye lette svarte Loop sko i dag og venter også på at kirsebærtrærne hjemme skal begynne å blomstre :)
I helga blir det mange praktiske ting å ordne men jeg skal også slappe av med musikk og lese i Narnia. God helg!

trine sa...

Endelig fredag og sol i hovedstaden! I går ble vi kalde av trilletur i regnværet, så i dag håper vi sola varmer! Både jeg og lille frøken er i pysj ennå, men jeg har nylakkerte negler i fargen japansk kirsebærblomst, varm kaffe med melk og nyvasket hår. Helgen skal brukes til å ta en våropprydding i skuffer og skap, være samme med mine nærmeste og kanskje få sove lenge?
God helg til alle!

Glamourlegen sa...

Litt morgenyoga unnagjort, og endelig sol i Oslo igjen!
God helg :)

Line sa...

Det er blitt vår, jeg kan ha kortermet t-skjorte uten å måtte ha jakke utenpå! Om 8 og en halv time begynner vårens barneleir for 2.-5. klassinger på bedehuset vårt. Jeg er leirsjef og håper og tror at jeg har fått med meg alt forarbeidet nå. Det ligger an til en hektisk, men morsom helg med store og små

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens glamour består av hjerteøredobber jeg har fått fra min bror, en dråpe Strawberry blossom fra Fresh og synes av nyåpnede rosa, røde og hvite blomster på rhododendronen i Høgskoleparken på vei til jobb. Litt regn i stiftsstaden i dag, men deilig helg blir det åkke som.
I går hadde vi dugnad i borettslaget så nå er alle bed og plener renset og raket. I ettermiddag blir det litt lett helgevask hjemme som inngang til en helg uten de store planene. Kanskje gå på en konsert under Jazzfest?
Ønsker alle en riktig god helg!

Josefine sa...

God fredag! :)

Jeg er hjemme hos foreldrene mine, og i dag er en spennende dag for vi skal i banken å høre om vi får boliglån! Krysser fingrene!

Trofast leser sa...

Fredag, o herlige fredag! I dag har jeg slått til med litt ytre glamour i form av fin kjole. Arbeidsdagen blir hektisk, men jeg gleder meg til en deilig helg med få planer. Treffe en kjær bror jeg ser alt for sjelden, kose med barna, tusle ute i sola. Spise litt god mat, lese litt, kose litt med ektemannen. Blir så fint atte!

I dag tenker jeg dessuten litt ekstra på alle dem som ofret så mye for at Norge og Europa skulle slippe ut av nazismens klør. Og gleder meg over at landet som da våre foreldre/ besteforeldre var unge var selve Fienden, nå er en god og stabil samarbeidspartner og et populært reisemål. Det er ganske flott!

God helg!

.mette sa...

Ingen glam på meg i dag kanskje bortsett fra en nydelig slikeskjerf i fine høstfarger jeg har fått av min favorittkusine. Vi skal til England hvor vi skal "kanalvandre" og da er det staver og sportstøy som gjelder! Jeg har imidertid sneket med en kjole i sekken og sorte ballerina - så litt glam skal det bli på kveldene. Yorkshire/Lancashire er målet og vi skal også innom Bröntemuseet. Dette blir så bra! .mette

Anonym sa...

Jeg går inn i nest siste helg i mammapermisjon, og har satt av dagen til å rydde i klesskapet og se hvilke jobbantrekk jeg kan sette sammen. Gleder meg! Et strøk neglelakk blir det også. God helg!

Stine Arkeologine sa...

God glamorøs morgen! :-) Her regner det og er kaldt i dag, etter to nydelige, varme maidager. Så jeg har fyrt i ovnen og startet hjemmekontordagen med å lese artikler foran varmen, med en stor kopp kaffe og en skål med hvitveis ved siden av meg. Er stiv og støl etter hagearbeid og bæring av stein de siste kveldene, men det er en helt OK følelse å innlede helga med! Har LILY parfyme og tynn genser med trekvartlange ermer - et lite skritt nærmere sommeren. ;-) God fredag og helg til dere alle!

S sa...

God fredag!
Har også hjemmekontor i dag, men sliter med å komme i gang med jobben. Det er så mye annet som drar oppmerksomheten til seg... Skal straks avgårde og levere inn bilen til service, og deretter går jeg hjem i det fine været. Blir ganske passiv av å skrive oppgave, og i tillegg til siste ukes sykdom har jeg vært mye innendørs. Så nå litt frisk luft, og da er jeg vel i gang?

Helga er fri for planer, vi har droppet hytteturen grunnet dårlig værmelding. Men det er mye praktisk som burde vært gjort, og så har jeg en oppgave med en snarlig deadline hengende over hodet. Om jeg disponerer tida riktig får jeg vel gjort både det ene og det andre, men noen ganger lurer jeg på hvordan dagen ville vært om wifi-en var nede noen døgn.

Det som gjør dagen glamorøs er: all snø (nesten) borte i hagen, fine temperaturer for å ha dører og vinduer på gap (en stund), tidvis sol gjennom skylaget, min fine familie, at hjemmekontor gir mulighet for parfyme, god helse og mulighet for ekstra god lunsj.

Ha en fin fredag, alle sammen, og ta vare på de du har rundt deg.

S

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg har vært fraværende i det siste, og ikke hat mye overskudd til å kommentere. Men nå begynner livet mitt å komme tilbake til sånn jeg vil ha det, så nå er det på tide med en glamorøs fredag igjen, og det føles jammen bra! Og så er det jubileumsuke i tillegg - dobbelhurra!

I skrivende stund sitter jeg på et hotellrom på sørlandet - det er igjen tid for den årlige jenteturen hvor alt vi gjør er å lage god mat og nyte livet, fullstendig uten filtre.

Jeg har litt jobb som må gjøres unna før jeg kan logge helt av, men det går fint.

Antrekket er casual, men neglene nylakkerte, og duften er Chanel Noir, som vanlig. Ved siden av meg har jeg en kopp Lady Grey, og en liten skål frisk frukt tatt med fra frokostsalen.

Ønsker alle en riktig strålende helg!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
Jeg følger oppfordringen, og lover meg selv å bli flittigere med fredagsrapporteringen!
Her skinner solen også utenfor kontorvinduet, jeg har glammet meg opp med skjørt i dag (kryss i taket!), og gleder meg til en helg uten andre planer enn å lese, spise og være sammen med kjæresten og 12-åringen min. Jeg har funnet fram krukker, og har tenkt å få plantet litt til vår på terrassen også. Dagens duft er Kenzos Eau de Fleur Magnolia.

God glamorøs helg til alle der ute!

Anonym sa...

God fredag alle sammen! Jobber bare halv dag i dag, har tenkt å avspasere for å jobbe i hagen nå når sola skinner. Deilig! Ikke den varmeste dagen akkurat, men pyttsann. god helg til alle som er innom, og ekstra mye til Glamourbibliotekaren!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Jeg har faktisk fri i dag, og kan dermed kose meg max og gjøre bare ting jeg har lyst til. Det er stas.

Planen er ganske enkel akkurat nå; gå en tur i marka med hunden, iført nye joggesko fra Mizuno. Mistenker at det blir komfortable heller enn veldig glamorøse klær utover dagen, men vi får se. Skal lese ut 'Stoner' av John Williams, som har ligget på vent mens jeg har lest opptil flere andre bøker de siste par ukene. NÅ må jeg bli ferdig med Stoner - jeg liker den jo egentlig så godt!

Resten av helga skal forhåpentligvis tilbringes mye utendørs, dersom været ikke blir for vått. Jeg skal også en tur innom sykehuset og være "barnevakt" for ungen til noen jeg kjenner, og søndag kveld blir det pubtur med ei god venninne etter først å ha vært i kirka. Veldig klar for det.

Oda sa...

Etter fleire dagar med regn, torden, hagl og altfor mykje forskningsrapportsarbeid skin sola endeleg og eg har fri frå skulearbeid. Dagens skal bli brukt til å spele mykje gitar og i kveld reiser eg ut mot havet til sommerhus og fødselsdagsselskab. Eg har på meg min yndlingskjole, ein grøn ein med kvite blomar frå Indiska. Eg luktar av ylang ylang og spansk sage- oljer.

Enn så lenge drikk eg kaffi og går gjennom Lullaby of Birdland sine hurtige akkordskift oppe i hovudet før bandøving. Riktig god fredag og helg!

Kammerpiken sa...

For en vakker dag! Sitter på kontoret og ser ut på solen og et norsk flagg som blafrer. Det er god flaggvind, og lyden av musikkorps og militærfly skaper en ekstra ramme rundt denne dagen. Det har vært en travel uke for både den ene og den andre, men det blir frihelg uten andre planer enn å få bilen på verksted, og det er deilig! Vi avslutter arbeidsdagen kl 15, og da skal vi ut og se om vi finner en ny postkasse :-) Riktig god helg til alle her inne!

Ingunn sa...

Jobbehelg, men det tar jeg ikke så tungt. Ser ut til å bli ok vær, og da kan jeg sitte mye ute allikevel! Jeg dufter av Diorissimo, har på nye joggesko og en glitrende ring jeg fikk av kjæresten min i fjor til bursdagen min. Fin fredag!

Sørlandspige sa...

God fredag! Her er det litt sol, litt skyer og ei skur dann og vann, og uka har vært av det fuktige slaget. Dermed trenger vi ikke vanne, løkblomster og blomstrende busker og trær er herlig friske, og gressplenen er grønn, struttende - og veldig lang! Noe av det fineste med denne tida er all fuglesangen, så lett hagejobbing med ei lita fuglehåndbok i lomma gir gode helgedager. Gleder meg!

Takker for den fine bloggen din, og for at vi lesere slipper til hver uke, minst!

Anonym sa...

Kjære deg! Min glamourfaktor i dag er nyvasket hår og min britiske oilskin jakke med blomsterfôr (som forresten har det koselige navnet Country Cottage Prints). Ytre faktorer er gleden av å se at lerketreet i hagen er blitt grønt. Med avkappet topp ser det ut som en vakker skulptur! God helg!
Klem fra Ingrid

Maren sa...

God fredag! Jeg har som vanlig hjemmekontor, det er i skrivende stund 20 dager igjen med studentliv, og jeg skriver på mine aller siste eksamensoppgaver. Det er ganske så fint å tenke på. Mine glamorøse effekter er te i uante mengder, favorittparfyme fra Body Shop (Moringa), kjole og middagsplaner med to venninner. Helga blir også brukt på oppgaveskriving, men jeg skal sette av tid til både trening, bok og film. God helg!

Randi sa...

God fredag!

Etter en svært sommerlig dag igår drypper det idag fra oven, noe som bare betyr at alt blir friskere og grønnere og jeg får jobba uten å snike meg til stunder i sola.
Planen er å ha åpent verksted i morra så da må det ryddes og shines litt.
Lurer litt på om jeg skal grave fram endel saker og ting jeg ikke bruker og lage en liten "bruktkrok" i tillegg til de ordinære kjolestativene.
Nydusjet kropp og hår samt duft av L'eau d'Issey får holde som ytre glam foreløpig, innvendig bobler det av våryre gledesfølelser.

Ei riktig god helg til dere alle her fra Trøndelagen.

Anonym sa...

God glamorøs fredag, ingen hvilken som helst fredag heller, 70 år etter frigjøringen!
Jeg har nyvasket hår, knallrøde negler, duft fra Occitane og favorittkjolen på. Og ny Coola BB Cream med solfaktor i fjeset.
Jeg stilte på jobb klokka 07 og har fått unnagjort massevis av tungt arbeid, som jeg til slutt ble fornøyd med, og er derfor lett til sinns! Nå skal jeg bare avslutte dagens oppgaver, og ta med meg avisa ut i en park før vi skal spise middag med broren min og barna hans.
Ha en fin helg!
Lotta

Annette sa...

Endelig glamorøs fredag igjen! Jeg har pyntet meg i rødt swingskjørt, sort topp og perler (ehem, "perler") både rundt halsen, i ørene og i håret. Og fine ballerinasko som jeg har overtatt etter Frøken Desibel.
I kveld skal jeg på sykehuset og besøke min mor som har blitt operert. I tillegg blir det vårfest i danseklubben. Hyggelig :-)

Ha en flott fredag og helg!

Hermia sa...

Solregnsolregnsolregn är det hos mig idag... Alldeles snart ska jag gå från jobbet för att ta helg. Jag har inga stora planer, men ska jobba lite på den inre glamouren.

Trevlig helg!

Kine sa...

Glamorøs fredag; har ikke kommentert under den vignetten før. Men i dag på Frigjøringsdagen er jo hele landet fantastisk :-)

Jeg pynter meg rett som det er, og i dag ble det marineblått og hvitt med knallrøde lepper ( den helt nye fra Estee Lauder )da ble det tilfeldigvis nasjonalfarget dag på meg. Parfymen min var en liten dusj med Burberry Weekend.

Nå er jeg hjemme fra jobb og koser meg med tanken på helg!

God helg til deg, og alle andre!

Liv sa...

I dag er jeg glad for at jeg endelig føler meg voksen nok til å bruke (og nyte) Chanel no5. Takker Glamourbibliotekaren for god markedsføring de siste åra :-)
Og denne helgen skal vi kjøpe trampoline!

togpiken sa...

Endelig fredag! Jeg avspaserte etter lunsj for å skynde meg hjem til det lille hvite huset i den brosteinsgaten som vi nylig har overtatt. Kanskje ikke så glamorøs med håret samlet i en ruglete knute og iført gamle flekkete filler - men med malekost i hånden får vi snart et langt mer glamorøst soverom :) Utenfor blomstrer våre egne blomster i krukker og naboens magnolia er også vakker å se til. Helgen skal fylles av puslerier i huset. Men først litt avslapning - kjæresten lager mat og en flaske rødvin venter. Bare ett strøk til først! Riktig god fredag og god helg!

Guro sa...

Hurra for glamorøs fredag!

Her vert dagen markert med skjørt, skjorte, og strikkejakke etter eige design. Ein fin spasertur i hyggjeleg selskap, og ein roleg ettermiddag med heimelaga chai-te. Vidare planar for helga er å få reparert eit par klede, og aller helst få til å sy eit par nye plagg til våren.

God helg!

Populære innlegg