torsdag, mai 07, 2015

Radio Glamourbibliotekar vol. 33


Endelig er den her, Radio Glamourbibliotekar vol. 33! Marcos Valle og Schubert for solskinnsdager, Stevie Wonder og Art Blakey for kalde dager, Django Reinhardt og Chopin for regnværsdager, eller egentlig absolutt alt sammen for mai med alt den innebærer av uforutsigbarhet. 

Håper dere vil like den!

OBS! Som vanlig vil jeg også slå et slag for å KJØPE PLATER (fysisk eller digitalt), altså BETALE for musikken dere hører på, sånn at musikere og komponister kan fortsette å lage fin musikk som vi kan høre på. Skulle bare mangle!! Ville dere utført deres vanlige jobb uten å få lønn for det? Selv bruker jeg Spotify o.l. kun som researchverktøy og når jeg er på farten (altså via min iphone), og kjøper fremdeles plater når det er noe jeg synes er fint. Gleden over å eie et album, gå ut av butikken med en pose full av fin musikk, komme hjem og spille plater.. den vil jeg virkelig ikke gå glipp av.  

5 kommentarer:

Gunn sa...

Der kom den, ja. Herlig! Tusen takk. Gleder meg til å høre og nyte. Ser ut til å være en fin blanding, som vanlig, og morsomt at Django er med. :-)

Fivrelden sa...

Ah, jeg gleder meg over at du slår et slag for å kjøpe plater. Musikerne sliter og det er ekstremt viktig å støtte. Selvfølgelig er det også lik papirboka mye mer hygge med fysiske plater :)

Glamourfilologen sa...

Hyggelig med ny spilleliste! Jeg er helt enig i at man ikke bør slutte å kjøpe plater.

fru winther sa...


Herlig med ny spilleliste! Stod akkurat og lurte på hva jeg skulle spille på jobb i dag- problem løst!
Er også absolutt for å kjøpe plater, men akkurat for tida er steroanlegget nede for telling, så da får det gå i Spotify premium en stund til.

Glamourbibliotekaren sa...

Gunn: Beklager ventetiden :) Klart Django er med, han er selvskreven :)

Fivrelden: Å kjøpe plater er helt, helt nødvendig for min del, og burde være det for alle, siden det handler om at opphavsmennene skal få betalt for åndsverket og jobben de gjør. Jeg synes det er helt forferdelig tragisk at så mange forventer å få høre på musikk helt gratis, det gir jo ingen mening. Fatter ikke hvordan dette kan ha skjedd så fort. Tidligere kjøpte alle plater og var fornøyde med det. iTunes eller fysisk, samme for meg, bare man betaler for det. Dvs, jeg kjøper bare fysisk selv, liker å ha fysiske eksemplarer i hylla som ikke forsvinner ved et datakrasj. Og aller helst vinyl! :)

Glamourfilologen: Bra å høre at folk er enige! :)

Fru Winther: Håper lista falt i smak! :)

Populære innlegg