mandag, mai 18, 2015

iHerb-sesongen!På denne tiden av året, når jeg begynner å tenke på at det ikke er lenge til sommerferie, og ordet "sommerferie" gir meg assosiasjoner til utendørsliv; å spise alle måltider ute, sitte ute til langt på natt,  avis og te i morgensol, ligge på et teppe på plena og lese gamle Donaldblader, gå hånd i hånd til butikken for å kjøpe is, glemme å se på klokka, tilsette hagemynten i alt mulig av mat og drikke, se på klassiske engelske krimserier om kveldene, drikke hjemmelaget iste hele dagen, rusle til bakeren med en kurv over armen om morgenen for å kjøpe ferske croissanter og landbrød, tilbringe ettermiddagene og kveldene på et svaberg med ei bok, i det hele tatt - alt sånt jeg digger med sommer her hjemme, sånt som man bare gjør uten å planlegge det - så husker jeg også hvordan jeg digger å ha sommerlige tropiske såper og shampoer i dusjen. Etter et bad på stranda eller bare i den vanlige morgendusjen - Hawaii må det være! Sånn har det vært siden tenårene, og Yves Rocher sitt årlige "solkrem-brev" som vi kalte det, der man kunne bestille den herlige monoï-dusjsåpen som fremdeles er i produksjon. Jeg fyller opp mine skap på denne tiden av året med kokos-gardenia-mango-vanilje-grapefrukt-duftende produkter, og mange av dem kommer fra iHerb. I år skal jeg prøve en del nytt, for min yndlingsleverandør innen genren (Island Essence) har visst ikke avtale med iHerb lenger, så det står "discontinued" på alle produktene deres. Heldigvis finnes det mange andre merker som lever opp til sommerkravene, sånn som Alba Botanica, Desert Essence, Hugo & Debra Naturals, Shikai, Aubrey Organics osv. 
Disse har jeg allerede gått til anskaffelse av: 
Dessuten ønsker jeg meg Shikais dusjsåpe i Vanilla. Jeg har lyst på kokosmelk-shampoo fra Alba Botanica.  Og grapefrukt-dusjsåpa fra Hugo & Debra Naturals. Og denne, som jeg snuste på i New York: Pacifica Perfumes Body Butter i Gardenia. Himmelsk!

Og mye, mye mer såklart. Jeg gleder meg til sommeren og alle duftene!!


P.S. iHerb har en rabattordning som gjør at jeg får noe avslag ved å anbefale yndlingsproduktene mine, men jeg sverger på at jeg hadde anbefalt dem uansett - og at jeg aldri i verden ville finne på å anbefale noe jeg ikke går god for! Ærlig talt. 

7 kommentarer:

Fivrelden sa...

Det er alltid rart de gangene noen spør: er du sponset. Jeg blir forundret fordi som blogger siden 2003 har jeg vært blogger i en tid hvor sponsing ikke var noen hovedgrunn for blogging, og selv kunne jeg aldri tenke meg å ta betalt for å skrive om noe. Jeg skriver om det jeg vil, når jeg ønsker. Godt å se at vi er flere :)

Ha en flott mandag.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg synes det er flott at noen kan livnære seg av blogging, at man faktisk kan tjene penger på noe man legger såpass mye tid ned i. Grunnen til at jeg understreker at jeg ikke er sponset, er at jeg ikke vil at noen skal tro at jeg driver med smugreklame uten å ha informert leserne først. Å være en sponset blogger er i mine øyne helt problemfritt - så lenge det er out in the open at bloggen er sponset. Denne bloggen er ikke det. Ha en fin mandag du også! :)

Ingrid sa...

Takk for gode tips! Har fulgt noen av dine anbefalinger tidligere og vært veldig fornøyd. Er også glad i sommerlige dufter på badet :-) Den eplesåpa høres fin ut, skal prøve dem :-)

Beady sa...

Tips: iHerb har gjort om på fraktpriser, og litt tunge ting kan lett bli dyrt derfra. Vitacost har omtrent det samme utvalget og flat rate shipping på $7,99.

Iherb er for all tid favoritten, da.

Anonym sa...

Supre tips! Ikke lenge til sommern nå :-) Kan i allefall late som, hehe.

Glamourgenetikeren sa...

Iherb er en super butikk! Har handlet mye derfra. Kokossjampoen og balsamen fra Desert Essence har vært fast i min dusj de siste sommerne. Deilig!

Jeg har også hatt en Yves Rocher-karriere og det hadde pappa også. Mange av duftene minner meg om han. Jeg husker han hadde Monoioljen, men dusjsåpen har jeg ikke brukt. Den må jeg lukte på. Sommerdusjsåpe for meg er en type vi kjøpte da vi var på ferie i Frankrike, Ushuaia Calme. Jeg har en flaske i badeskuffen og gleder meg til å ta den frem.

Glamourlegen sa...

Ikke handlet noe derfra siden frakten gikk opp (pakkene mine blir fort tunge!), men tipper det blir en ladning eller to i juni. Aveeno sine uparfymerte solkremer er gode til barn og voksne (bl.a utprøvd på 10 mnd gammel tulle i tre uker i Thailand i fjor), og jeg har fullstendig dilla på deres bodylotion - uparfymert men med et svakt mandeloljehint, rik men trekker godt inn. Te, krydder og gummibjørner blir det også endel av.

Synd jeg ikke kan bruke det, men den hylla di ser fabelaktig velduftende ut!

Populære innlegg