fredag, juli 03, 2015

Glamorøs fredag

God morgen alle sammen!
Forhåndsprogrammert glamorøs fredag-innlegg her, så jeg kan ikke si så mye om hva jeg foretar meg! Jeg tenkte rett og slett å overlate ordet til dere, og håper inderlig dere benytter sjansen! I dag er den glamorøse fredagen i kommentarfeltet her, ordet er deres! Jeg kan forøvrig stille med en melodi: 
En av mine yndlinger om sommeren!

Ha en fin fredag alle sammen, og fortell oss alle hva dere driver med! Og husk, er dere på flyttefot, ta en titt på denne lekkerbiskenen!

mvh
Glamourbibliotekaren. 

14 kommentarer:

Ingerid sa...

Siste dag på jobb før ferien! Glamouren er godt ivaretatt, en uke uten barna hjemme er et kjærkomment pustehull, første gang at mannen og jeg har vært så lenge bare vi to så lenge vi har hatt barn, dvs 8,5 år. Det blir mye jobbing og skruing (skap i huset er bra å ha) av slikt, men også frokoster på terrassen uten stress.
Antrekket er hvitt linskjørt, blå batikk-topp, sølvøredobber og brune skinnsandaler med hæl. Nylakkerte negler (sjokkrosa!) på tærne, og Hermes' Un jardin sur le toit bak øret. Jøje meg, det er glamour-rekord! Un jardin sur le toit er forresten inspirert av Paris - passer jo bra med tanke på de julis "Finn stilen" og kanskje kommende oppdateringer her på bloggen?
Den er også en av de få sitrusduftene som fungerer greit for meg, og den passer bra i varmt vær og sol.
Planen for helgen er å begynne ferien. Det blir bra å se barna igjen! God sommerhelg til alle, og særlig til Glamourbibliotekaren!

Maren sa...

Sløv sommerferiefredag her, som begynte med frokost og te på verandaen, og skal fortsette med is og sykkeltur og bok. Helt herlig! God fredag!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens viktigste glamelement er det faktum at ferien begynner om noen ganske få timer. Inntil det er det litt kontorrydding og å være prøvekanin for en kollega som jobber med et nytt kurs han skal kjøre til høsten. Så skal jeg hjem og pakke ferdig kofferten, hente inn sengetøyet som henger til lufting på balkongen, pakke inn en bursdagsgave, stappe alt pikkpakk inn i bilen, overrekke nevnte gave og være med på den første halvtimen av bursdagsfesten før jeg kjører avgårde til ferie. Juhuu!
Ønsker alle fine dager, ferie eller ei.

Marthe sa...

Har nest siste fredag før ferie og foreløpig tilbringes den med utekontor og kaffe på Åpent Bakeri på Torshov i solen :) Antrekket består av hvit shorts og khakiskjorte med semskete mokasiner. Glamoureffekter: gullarmbånd arvet av farmor og forlovelsesring, samt L'Occitanes Verbena sommerduft.

Kammerpiken sa...

God fredag! Her i nord venter vi fremdeles på noen flere plussgrader, men det er siste dag på jobb før ferien, så da blir det sommer uansett. Tror jeg avslutter om en halvtimes tid, og så tar jeg gemalen med meg ut på lunsj. Det har vært en travel vår, så en hel måned fri blir fantastisk! Ingen spesielle glamoureffekter i dag - for mye lemping og sjauing av bøker til det, men hjemme står det et splitter nytt neglelakkglass og bare venter :-) Ønsker alle en riktig god sommer!!

jammen sa...

Fredagen her går med til å nyte sommerferie, ah - studentlivet! Har likevel fått plass til et par kopper grønn te og kaffe i magen, gått en tur på morgenen, ryddet leiligheten og vurderer et lite dypdykk nedi en bok,- ettersom det er for kjølig ute til å satse på noe særlig dykk i sjøen. God helg og god sommer! :)

Glamourgenetikeren sa...

Siste arbeidsdag før ferien!
Jeg har også nydelige rosa negler på fingre og tær; Essie Watermelon og dagens parfyme er Stila Jade Blossom. Den minner meg om studier, eksamen og påfølgende sommerferie.

I dag skal jeg avslutte arbeidsoppgavene som kan avsluttes, rydde kontoret og sykle hjem i deilig sommervær. Bestille sushi, kanskje ned til Frysja for en dukkert med barna. Deilig deilig fredag!

Nyt fredagen og helgen og god ferie til alle som har det.

HildeSofie sa...

Jammen er det fredag igjen - ferie gjør en så døgnvill!
Jeg har nytt late sommerdager på Sørlandet i snart en uke, og har tenkt å fortsette med det i to uker til. Foreløpig er antrekket rimelig uglamorøst, siden huset jeg
tilbringer ferien i skal ryddes og shines litt i dag - men ikveld blir det nok kjole :-)
Neglene er lakket i ferskenfarge fra Essie, og duften er Ode á l'amour fra Yves Rocher.
Fortsatt god glamorøs fredag!

Oda sa...

Eg hadde siste arbeidsvakt i går etter åtte intense arbeidsdagar og har no endeleg ein månad med ferie. Eg satte meg på toget frå Bergen til Oslo i natt, og i dag skal eg og søstra mi ete piknik på St. Hanshaugen i sommarkjolar. Utover dagen kjem broren vår også, så set vil oss alle på flyet mot Edinburgh for ei vekes opphald på vandreturar i den kraftfulle og vakre landskapet i Scotlands highlands. Kryssar fingrane for sommarvarme og blå himmel den komande veka!

.mette sa...

Fin fredag so far. Solen skinner, arbeidsdagen er snart over og som alltid blir det godt med litt helg. På planen i dag står det ingen ting - ettermiddagen/kvelden skal bare nytes med en god bok, litt god mat og senere krim på skjermen. .mette

Tigram sa...

På veg til badetrapp ved fjorden. Tar med godt selskap, lesestoff og kald drikke. Betre vert det ikkje! God fredag!

Anonym sa...

Fremdeles fredag morgen her i Zion nationalpark i USA, men allerede over 30 grader. Hadde en fantastisk tur i nasjonalparken i går og i dag står Grand Canyon på programmet. Glamoureffekter er solfaktor 30 og Nina Ricci-parfymen Love in Paris, ellers kun turtøy.

God helg!

-lutt

Linda sa...

Morgendupp i bassenget, te på terrassen og bikini med fugler på. Duften av solkrem og roser. Sommerglamour på sitt beste.

Anonym sa...

På meg hadde jeg min hjemmestrikka sommertopp, som jeg forøvrig fikk mye skryt for, noe som gav meg herlig boost før helgen. Stylet med et rosa sjal og min nye røde sommerveske. Følte meg fredagsfin og sommerslig! God helg alle sammen! Fra Stine :)

Populære innlegg