lørdag, juli 04, 2015

Radio Glamourbibliotekar vol. 34 - Sommer 2015!


Jeg er i gang med å lage en sommerspilleliste til dere, for barføtte morgener på kjøkkenet mens teen koker, formiddager på en parkbenk med ei bok, sene ettermiddager ved sjøen, kvelder med levende lys på balkongen, bilturer i lyse sommernetter. For bilferier, for sommarstugor og for å danse rundt i leide leiligheter i byer i helt andre land. Og for et sommerstille kontor. Jeg legger stadig til nye låter, så følg den gjerne for å få med alle oppdateringer. Mange av låtene finnes allerede på tidligere Radio Glamourbibliotekar-lister, men det gjør vel ingenting. Jeg har plukket litt herfra og derfra fra plater jeg liker å høre på om sommeren. Håper musikken faller i smak!

(P.s. Husk: Spotify eller andre gratis-strømmetjenester kan aldri erstatte følelsen av å eie en plate, kjøpe en plate, ta av plasten, legge den på spilleren.. og høre musikken ljome ut i rommet. Dessuten: Ikke slutt å kjøpe musikk, fysisk eller digitalt spiller ingen rolle, men musikerne og opphavsmennene må få betalt for jobben de gjør - ellers vil jo til slutt ingen lage ny musikk. Dette er viktig. Ville du jobbet gratis??)


6 kommentarer:

Amatørfotografen sa...

men artistene får jo betalt når vi bruker Spotify, dog kanskje ikke så mye som de vil ettersom jeg har forstått.
Eller? Noen som vet?

Glamourbibliotekaren sa...

De fleste får nesten ikke betalt. Kun de aller største artistene tjener penger på dette. Gjør et googlesøk, så finner du mange skremmende artikler!

Amatørfotografen sa...

ok takk for info :)
da skal jeg sjekke det ut.

glow sa...

Tusen tusen takk for at du gjør dette! Jeg er så glad i dine spillelister! Gleder meg til å drikke te ute på verandaen nå med ny soundtrack. Blir stas! Igjen, tusen tusen takk for svært god musikkinspirasjon:D

Anne Grethe sa...

Svinser rundt med støvklut og har støvsugeren som dansepartner til herlig musikk!
Takk!!

koristen sa...

Herlig kontormusikk, tusen takk :-)

Populære innlegg