fredag, juli 10, 2015

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen! Det er visst fredag! Jeg har en croissant-plan i dag, er i gang med den tredje tekoppen, og er relativt ytre uglamorøs - men det gir jeg blaffen i, det er sommerferie! Jeg lar heller dagens duft (Acqua di Gio) og mine nydelige hageroser stå for skjønnheten. Hvis det blir sol i kveld tror jeg vi kommer til å slå oss ned på verandaen, det blir fint. Ellers har jeg mange småprosjekter jeg kan ta tak i, men det får bli på sparket. Jeg har tenkt å late meg. 

Håper dere har fine fredager, om dere jobber eller har fri!

Rapporter legges som vanlig igjen i kommentarfeltet, og det er virkelig lavsesong for denslags nå i ferien - men kom igjen da folkens. Det er så mye morsommere for alle om flere rapporterer! 

Ciao!

17 kommentarer:

koristen sa...

Her jobbes det for fullt, men nå er det fredag! Antrekket er jeans, sandaler og en knallrosa bluse som lenge var for trang - men nå har jeg god plass i den igjen. En glamorøs følelse :-) Dessuten spiste jeg jordbær til frokost, og det er fremdeles noen igjen til etter-lunsj-snack, nam.

I helgen blir det besøk hos mor, turer, lesing og kos. Når jeg kommer hjem skal jeg ta frem gitaren og øve, for om et par uker er det ferie igjen, og da blir det masse musikk og sang. Det er deilig å ha noe å glede seg til!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Dahlia sa...

Her er det siste dag på jobb for en stund, og arbeidslysten har allerede forsvunnet. Jeg gleder meg til grilling på en venninnes balkong i ettermiddag og ellers skal jeg bruke helga til de nære ting rundt huset, ordne litt og kose meg i hagen. En nyplantet ridderspore er i ferd med å springe ut - vi får håpe solen titter frem og hjelper den litt!

God helg til Glamourbibliotekaren og leserne hennes!

tonemor sa...

Lett skjelven etter natt med lite søvn, men croissanter i ovnen burde hjelpe. Og tanken på at alle tomatplantene har blomster. Jeg fulgte ditt eksempel og plantet kvarte tomater. Tomatene tok jeg med etter lunsj på kolonihagen, ergo blir det økotomater. I dag skal de få mere jord og ekte brenneslegjødsel.

HildeSofie sa...

God morgen fra et solfylt Sørland!
Litt trøtt etter en sen kveld i går, men hva gjør vel det når man har ferie og kan ta det akkurat så rolig som man vil!
Straks blir det en lang tur ut med feriehunden, før det blir en god dusj og antakelig en sommerkjole - glamouren må jo opprettholdes :-)
I helgen blir det roadtrip til Sverige for å hilse på litt familie. Med hund i bagasjen blir det mange stopp, og jeg har tenkt å speide etter stoppesteder der matmor og matfar kan bade, så badetøyet pakkes selvsagt lett tilgjengelig!

God sommerhelg til alle!

Line sa...

Skolebiblioteket uten elever gir strålende muligheter til å ha musikk på full guffe! Jeg holder på med forefallende arbeid. har planer om helg allerede om en time eller så. Har tre dager igjen i neste uke og så er det ferie. Planer for helga er å dra på dagstur med familien i morgen, på søndag har jeg bursdag så i dag blir det en del forberedelser til et lite selskap. Muligens får vi besøk av noen idag som ikke er i området på søndag. Det er sol i nord. I går var første dag som virkelig var sommerlig. I dag er det også fint, og jeg skal snart ut fra biblioteket. Kanskje rekker jeg til å med å sitte med en bok ved gullfiskdammen min. God helg alle sammen

Anonym sa...

Jeg har min første ferieuke. Skal ordne opp gjesterommet. Får seng fra IKEA snart. Så skal den monteres. Deretter skal jeg på IKEA og bytte sengetøy og kjøpe noen små bord i Stockhomserien. Høres ut som jeg har bare Ikeating men jeg har en blanding av gammelt og nytt. Elsker leiligheten min som jeg flyttet inn i før jul. Kanskje blir det en Københavntur med en venninne, men ellers er jeg bare glad for å være hjemme og få ordnet opp i ting. Har vakre gladioler nå, ja gjett, i en PS vase fra IKEA :) God helg!

Anonym sa...

Som flere her i dag, jeg er også litt trøtt. Det er ikke kun fordi det er fredag, men også fordi vi hadde familieselskap i hagen i går.

I dag går det i uformelle jeans og marineblå cashmirgenser på jobb. Små perler i ørene og rød leppestift. Sistnevnte får være glamfaktoren foreløpig.

Skal avslutte tidlig i dag, og sporesntreks hjem for å lese "My brilliant Friend". Denne boke har jeg hørt så mye om at jeg nesten blir redd for å bli skuffet. Noen andre som har lest den?

God helg!
- Kine

Oda sa...

Dei spela akkurat Graceland av Paul Simon på radio, og for meg som kom heim seint, seint i natt til Oslo etter ei veke i Skottland var det akkurat den vitamininnsprøytninga som trengtes for å gå til butikken å kjøpe inn til ein sein frokost.

Eg er ganke så glamourøst kledd syns eg sjølv med nyinnkjøpte bukser og skjorter, og eg spraya med ned med den nye Hermés-dufta Un jardin de Monsieur Li på taxfreen i natt, så eg duftar relativt godt også (dog, framleis litt usikker på om den dufta eigentleg er meint for menn). Seinare i dag går vegen heim til mitt elskede Sunnmøre og i helga skal eg på festival på Bjørke, som verkeleg er eit av dei vakraste stadane eg veit om. God helg !

Maren sa...

Jeg er på jobb i Oslo i to uker, men når klokka blir fire skal jeg løpe ut i sola! I skrivende stund spiser jeg knekkebrød og drikker god te i pausa mi. Jeg har prikkete kjole og behagelige adidas-sko, og vaniljeparfyme. Om bare en uke får ferien fortsette, hurra! Men jeg koser meg på et bibliotek med sommerstemning. God helg!

Anonym sa...

Dette er siste dag før ferien. Jeg skynder meg å få ferdig alt som skal gjøres for å kunne gå litt tidligere. Starter ferien med middag på restaurant med to fine venninner i kveld. Det gleder jeg meg til! God ferie!

Anonym sa...

Jeg har aldri kommentert før, men nå er det vel på tide.

Har helt i meg alt for mye kaffe i dag for å holde hode kaldt og få unnagjort haugen av arbeidsoppgaver. Det er nemlig siste jobbdag før ferien kan starte, noe som jeg syns i seg selv er absolutt glamouriøst! Utover det er det så som så med glamouren; jeans, tøysko og mørkeblå topp, men nye turkise armbånd drar jo det hele litt opp. Og selv om det ikke er knallsol og varme ute er det en herlig sommerfølelse å kunne gå i lette sko og ikke være avhengig av jakke.

God helg & sommer!

Tigram sa...

Sommarferien begynte i ettermiddag. Treng nok litt tid på omstilling og at dagane glir over i kvarandre. No ligg eg og ventar på heimefiska middag, årets fyrste makrell. Fin start. God fredag alle!

Anna Lovinda sa...

Heia i aftensolen på 78 grader nord. Jeg har i dag oppdaget det glamorøse i å spise lunsj på en benk mens man bivåner alle turistene. Gjensidig glede,tror jeg, da vi nok fremstår eksotiske også for dem. Stubing er innom nærmest daglig for tiden i sine ulike cruiseskip. ☺
I dag har jeg hatt på en stor, oransje blomsterring. Det høver seg på varme dager man kan gå uten fingerbekledning.
God fredag og helg til alle, og god ferie til dem som har det!

Annette sa...

God fredag!
Grunnet sommerinfluensaen/viruset/allergien, har jeg blitt sykmeldt noen dager, og i dag er første dagen jeg ikke har ligget langflat i senga eller på sofaen. Godt å få ryddet og vasket litt på kjøkkenet, det gjør godt i sjela. Ellers har tiden blitt brukt til å lese Paul Auster, strikke og å se på godbiter fra NRKs nett-tv.
Middagen i dag besto av deilig risotto med asparges, nam! Nå blir det nok litt mer strikking og NRK, før sengen kaller.
God helg!

Ingrid sa...

Litt sen rapportering herfra, beklager det, men bedre sent enn aldri tenker nå jeg! Ferien er godt i gang, jeg har kommet i skikkelig feriemodus (derav sen rapportering..) og tilbragte gårsdagen på et pledd i parken med The Secret History av Donna Tartt, som jeg leste om her i bloggen forleden. Litt enig med deg, føler at den er litt hauset opp og ikke ei bok jeg kommer til å lese igjen, men helt ok sommerlesning forsåvidt. God helg, Glamourbibliotekaren!

Stine Arkeologine sa...

Jeg prøvde å legge inn en hilsen i går men ble avbrutt, derfor fredagshilsen på lørdag herfra også! Jeg er i feriemodus, har sjekket e-posten like ofte som postkassa de siste to ukene, det vil si to ganger, og det har vært ubeskrivelig deilig. Fredagsantrekket var mer tilpasset togreise, seks grader og regn enn glamour, men kvelden ble fin og glamorøs med sommerkjole foran peisen (sic!), en herlig rufsete western og god mat sammen med mine. I dag titter sola fram! Riktig god helg alle sammen! :-)

Elisabeth sa...

Jeg hadde ikke nettdekning i rett tid i går, så min fredagsglamour rapporteres herved på etterskudd! Dagen startet glamorøst med å ha feriegjester på besøk. Mine to nieser har vært en uke hos meg, og torsdag kveld kom også deres far, dvs min bror. I går våknet jeg før gjestene og fikk nyte en drøy time alenetid med hunden før resten av gjenget kom opp. Det var glamour det, og å spise frokost og nyte en kopp te etterpå, i lutter stillhet.

Resten av dagen inneholdt ting som gir MEG glamourfølelse, selv om det ikke spiller så stor rolle utvendig. Vi dro til ei hytte jeg disponerer, og der koste vi oss med god, gammeldags Ludo-spilling, samt en runde Millionær hvor man kan kjøpe 'Braathens SAFE'! Et par timer ble tilbrakt på orienteringstur i marka, og det var glade barn og tilfreds bror som etterhvert tok kvelden på det ene soverommet.

I dag (lørdag) har jeg gått mange kilometer i marka med hunden, på vei hjem fra hytta (gjestene har kjørt nordover), og nå er jeg hjemme og fikser litt i huset, vasker klær og sånt. I morgen kommer nemlig neste feriegjest, direkte fra Træna. Det blir stas.

God helg, og fortsatt god sommer alle sammen!

Populære innlegg