onsdag, juli 22, 2015

Kjeks


På sommerdager når man sitter ute og leser og det nærmer seg lunsjtider, og behovet for noe annet enn kjedelige brødskiver eller sunnere ting melder seg, og man ikke har noe som helst i skuffer eller skap, kan man jo benytte eventuelle skyer foran sola til å løpe inn og lage noe. Som for eksempel kjeks i full fart. 

Jeg hadde ikke smør, men margarin - dog ikke nok til å følge en standardoppskrift, så det ble litt improvisering. Egg hadde jeg. Og mel og bakepulver og stevia og litt sukker. Og kokosmasse! Og tro det eller ei - jeg fant en liten melkesjokolade. Jeg tror min elskede fikk den til bursdagen sin i mai. Ingen av oss spiser sjokolade, men i kjeks burde den jo egne seg. 


Da kom den fine polske gamle fajansekrukka til nytte også! Den er langt fra tett, så de vil ikke holde seg ferske lenge - men jeg kan love dere at de kommer til å forsvinne i løpet av et par dager også. 


De viste seg forresten å være i overkant mektige. Men jeg tror de vil glede min elskede mann, som tilbringer lange dager i studio med å spille inn plate disse dager. Når han kommer hjem skal han få en kjeks eller tjue.

Håper dere har fine julidager, kjære venner! 

2 kommentarer:

koristen sa...

Mmmm, jeg skulle gjerne hatt en av de der på kontoret nå!

Glamourbibliotekaren sa...

Nå er det tre stykker igjen. Hehe. De gikk unna!

Populære innlegg