tirsdag, juli 21, 2015

Sommer inne og ute


På denne tiden av året må man bare fylle huset med blomster. Jeg er så glad i stjerneskjerm. Jeg har gamle avleggere som opprinnelig stammer fra min mormors hage. 

Et par eksempler på hvordan roser, klematis og kaprifol inntar verandaen vår hver sommer! De blomstrer like mye på innsiden av rekkverket som på utsiden. Velkommen, sier jeg. 
Mynte og ringblomster på det gamle nattbordet i gangen i 2. etasje. Kveldssola skinner gjennom vinduet. 


Parfymer i litt uorden


Kveldssol ute på garasjetaket og trærne bak, tynn flagrende soveroms-sommergardin som på ingen måte holder morgensola ute. Man må ha rullegardin også. En myntekvist på badet også. Og et gigantisk italiensk såpestykke som dufter peon. 


Flammentanzrosene vokser altså i buketter. Hvis noen skal stå brud og ikke vet hva slags blomster de skal ha - klipp av ei grein fra en Flammentanz-hekk, og man er klar. I vasen på dette bildet er det kun én - av hundrevis av blomstrende kvister. 


Disse igjen. Kveldssol på skjenken og bokstablene bak. 

7 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Nydelig, sommer! :-)

Kathrine sa...

Så nydelige bilder :-) Du har det skikkelig frodig i hagen din! Litt misunnelig.. :-)

Sommerarbeider sa...

Nydelig sommerstemning inne og ute. Dere har det så pent! Vil også si takk til deg Glamourbibliotekaren for at du har holdt bloggen gående gjennom hele sommeren selv om du ferierer. Vi som må jobbe hele sommeren, men som merker at all produksjon går ned og derfor har mye tid til å surfe på nettet og lese blogger, setter pris på de som oppdaterer jevnlig slik som du gjør :-) Så tusen takk.

Kjersti sa...

Så nydelig! :)

Maja sa...

For en oase! <3

Marianne sa...

Såpe som dufter peon? Hvor i alle dager får man tak i noe så fantastisk?

Glamourbibliotekaren sa...

Stine A: Ja, sommer! :)

Kathrine: Tusen takk for det! :)

Sommerarbeider: Så hyggelig å høre. Morsomt at noen leser bloggen om sommeren også :)

Kjersti: Takk! :)

Maja: Ja, du kan så si! :)

Marianne: Dette er en sånn diger italiensk velduftende sak som man enten kjøper på italienske apotek, eller på en og annen interiørbutikk her i landet - husker ikke hvor jeg kjøpte denne; muligens et sted på Sagene? Ok, nå googlet jeg den, Nesti Dante heter merket! Rose og peon er mer korrekt.

Populære innlegg