torsdag, august 27, 2015

En stayer!


Her er det i allefall en som ikke har tenkt å gi seg på lenge ennå! Den har blomstret nonstop i hele sommer, med en liten pause midt på, men nå er den i full gang igjen. 


Jeg begynte å telle knopper men måtte gi opp. Bra tegn!Da kan man jo virkelig plukke inn hver dag om man vil. 


5 kommentarer:

Isolde sa...

Kjære glamourbibliotekaren!

Inspirert av de vakre blomsterbildene sender jeg et spørsmål om parfyme:
Jeg elsker parfyme og går aldri uten, men har ikke satt meg inn i fenomenet slik som du har. Derfor håper jeg du kan dele noen tanker omkring følgende: Hvordan vurderer man kvalitet på parfymer?

Jeg innbiller meg at det finnes store kvalitetsforskjeller her som de fleste andre steder, men hva er kriteriene? Går det på selve «skapelsesprosessen», altså hvordan parfymøren komponerer nye dufter? Eller går det på kvaliteten på ingrediensene, hvor edle, rene eller naturlige de er for eksempel? Eller begge deler?

Du beskriver en del parfymer som ikke finnes i vanlige parfymerier, og jeg tenker automatisk at de er ekstra eksklusive. Litt lenger nede på rangstigen forestiller jeg meg de klassiske parfymene fra de store motehusene - Chanel, Guerlain, YSL, Dior osv. Mer mainstream er kanskje f.eks. Boss og CK. Men hva med parfymer fra f.eks. Body Shop og L´Occitane?

Grunnen til at jeg spør er at jeg vurderte å kjøpe en parfyme fra L´Occitane i gave, men ombestemte meg fordi jeg har en fornemmelse av at den kunne oppfattes som billig og simpel.

Med ønske om en god og velduftende dag :-)

Hilsen trofast leser

Anonym sa...

Nydelig rose. Hva heter den?

GateGlam Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg sa...

Som det blomstrer og gror i den nydelige hagen din - flott å se på!

Molly sa...

Fantastisk! Elsker når rosene bare blomstrer og blomstrer gjennom hele sommeren. Nydelig farge på denne også. Jeg har en fin busk, men som dessverre blir fullstendig tatt over av lus hvert eneste år (har prøvd diverse ting, men har ikke gitt varige resultater). Nyter synet av den hver dag likevel :) Molly

Glamourbibliotekaren sa...

Isolde: Jeg tror dette får bli et eget glamourspørsmål! Følg med i løpet av dagen!

Anonym: Takk! Jeg vet dessverre ikke hva den heter, vi fant den i et kratt da vi flytta inn, redda den og planta den et annet sted.

Gateglam: Ja, det er fint der!

Molly: Lus på roser er det nærmest umulig å unngå, i allefall om man har andre ting å gjøre enn å overvåke buskene døgnet rundt. Jeg gjør et par halvhjertede grønnsåpevann-forsøk hvert år, og resten får bare bli.

Populære innlegg