mandag, august 24, 2015

Kobbs Himlagott


Denne er en slager fra Sverige! Tipper 90% av dere har vært borti denne, og den er fast inventar her hos oss. Kobbs har i det hele tatt mange gode teer, noen er dessverre borte fra markedet (När och fjärran.. hulk), og andre har fått evig liv - håper jeg. Sånn som denne. Himlagott er en svart te med kornblomst, appelsinblomst, kvede og fersken, med andre ord ganske fruktig - men ikke for fruktig. Jeg liker den best i store kopper, som f.eks. Roy Kirkham-koppene mine. Eller de fine koppene vi fikk i bryllupspresang, fra en av Jasper Conrans Wedgwood-serier: 


5 kommentarer:

Anonym sa...

Å den er god!

Ingeborg sa...

Mmm, høres god ut! Vi skal på jobbseminar i Strømstad i september, spørs om jeg må lete den opp da.. Tror du de har den der?

Anna sa...

Åh! Denne husker jeg så godt. Helt nydelig te, men vanskelig å få tak i. Jeg kan ikke huske jeg sist så den til salgs noe sted. Har funnet en Kvede-te hos Søstrene Grene som minner litt om denne, men er selvfølgelig lang i fra det samme :) God te-smaking!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Jepp!

Ingeborg: Det vil jeg tro, den er ganske standard i de fleste dagligvarebutikker i Sverige.

Anna: I Norge har den vel ikke vært særlig tilgjengelig med unntak av da de solgte den på Ikea, men i Sverige burde man kunne finne den i de fleste butikker. Grenes kvedete er også god!

Nattsvartur sa...

Min faste frokost-te :-)

Populære innlegg