tirsdag, august 18, 2015

Snapshots

Nok en nydelig sommerdag i går. Så herlig at sommeren endelig kom på ordentlig!


Aïcharosen har bestemt seg for å remontere i år, og jeg protesterer ikke. Mannen driver med plateinnspilling for tiden, men så snart han kom hjem dro vi på stranda. Da var jeg så oppvarmet etter å ha sittet i hagen og lest i timesvis, at fjordbadet ble årets deiligste så langt. Ubeskrivelig! Men så måtte jeg dra hjem, for jeg skulle på konsert (mer om det i musikkbloggen etterhvert).

På kvelden satt vi ute til det ble riktig sent.  


Sirissene spilte på fela og det hørtes ut som om vi var i Toscana. Så intenst kraftig lyd! Jeg bør kanskje finne fram Toscanaparfymene mine om det fortsetter på denne måten. Det må innslag av fiken og krydderurter til på slike varme sommerkvelder.

Man kan nesten ikke kaste bort tid med å sove når det er sommer. Jeg vil både stå opp grytidlig for å få med meg hele soloppgangen, morgen og formiddag, OG legge meg kjempesent for å utnytte de fine kveldene på verandaen eller i hagen eller i byen eller eller eller. Sove kan man gjøre på vinteren. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sirissene gir lyd fra seg her også! Kjempestilig, eller for å si det på den måten: Meditativt! Jeg sovnet her en kveld mens jeg satt ute og hørte på dem.. våknet og frøs en time senere, he he.

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, ja, det er vel ikke helt utesovevær nå hvis man ikke kler litt ekstra på seg :)

Ingunn sa...

Koselige bilder. Deilig å bade nå. Prøver å få tatt en dukkert i alle fall annenhver dag i dette været, etter jobb da. Har lest meg opp på mange innlegg nå etter å ha vært offline en stund, godfølelse i magen er det jeg får av denne bloggen :-) Nå skal jeg lage meg en kopp te og synke ned i sofaen. Ha en fin kveld!

Glamourbibliotekaren sa...

Ingunn: Ha en fin dag, takk for hyggelig kommentar! :)

Liv Marit sa...

Ja, sove kan man virkelig gjøre på vinteren. Blir så lei meg når folk rundt meg snakker om høsten allerede. Ser fram til tanker fra deg, håper du skriver litt om det snart.

Populære innlegg