onsdag, september 23, 2015

Duftaften med The Different Company


Her om dagen fikk jeg hyggelig invitasjon på mail til en duft-aften hos Heaven Scent, byens (og landets) beste parfymeri, da de hadde besøk av The Different Companys direktør Luc Gabriel. Det takket jeg ja til! Vi var en eksklusiv gjeng på 5-6 personer som i går kveld fikk innføring i parfymehusets ulike dufter og noter, og vi snuste og snuste og assosierte og tenkte og spurte og lyttet. De kan velge og vrake blant de mest kjente "nesene" til å lage parfymene sine, og det var veldig interessant å høre hvordan de tenker når de planlegger en ny parfyme. Jeg har to av dem, White Zagora og Un parfum de charmes & feuilles  (+ noen bittesmå søte prøveflasker), og har noen til på min ønskeliste. 

Spesielt morsomt var det å få lukte på noen svært konsentrerte oljer før vi fikk lukte på selve parfymen som inneholdt nettopp disse. Bergamot, blåbær, ingefær, plomme, ylang ylang, patchouli osv - intense dufter, ikke minst oud, som i ren form duftet alt annet enn rent! (jeg mener ordet "yak", som i oksen, ble nevnt) 

Den nye duften LE 15 virker veldig spennende, den er limited edition og det er bare noen ytterst få flasker som kommer hit til landet. Han snakket også en del om I miss Violet, som bl.a. inneholder osmanthus, en interessant note som The Different Company også har viet en annen parfyme til, og dessuten mener jeg å huske at Keiko Mecheris Osmanthus er fin.

Det var absolutt en interessant og lærerik kveld. (Flere bør melde seg på neste gang!)
7 kommentarer:

Anonym sa...

Alle Heaven Scents følgere på Instagram ble invitert, så så veldig eksklusivt var det vel ikke...

Glamourbibliotekaren sa...

Tror du misforstår meg :) Mange var invitert men få meldte seg på, så da føles det ganske eksklusivt å være på femmannshånd med et såpass stort navn innen parfymeverdenen. Håper flere kommer ved neste anledning!

Anonym sa...


Takk for informasjon. Skulle ønske jeg var i nærheten slik at jeg kunne delta.
Veldig hyggelig at du deler. Den ubehagelige kommentaren ovenfor er pinlig på hennes vegne. Hvorfor må enkelte bare slippe slike grønne padder ut av seg.
Elsker din ærlige blogg. Du gir så mye glede.

Mor i Nord

Ragnhild sa...

Å, der skulle jeg gjerne vært! Takk for rapport :-)

Seema sa...


Høres veldig interessant ut, skulle gjerne ha vært med!

Liv sa...

Drømmekveld! Overraskende at så få dukket opp. Jeg fikk også invitasjonen via instagram, men antok at det ble fulltegnet på 1-2-3... Da skal jeg være mer på hugget neste gang!

Glamourbibliotekaren sa...

Mor i Nord: Takk for det, hyggelig å høre!

Ragnhild: My pleasure!

Seema: kjempeinteressant!

Liv: ja det må du være!

Populære innlegg