onsdag, september 16, 2015

Tino!Hva er bedre på en onsdagsmorgen i september enn å høre og se på Tino Rossi? Det bør man gjøre jevnlig. Fløyelsrøsten fra Corsica, pen som få. Jeg har lyst til å sette meg ned en kveld og se alle filmene hans. 

Når vi er i Paris pleier vi å rusle langs Jardin Tino Rossi ved Seinen og samtidig høre på musikken hans. Og jeg kjøper alle plater jeg kommer over på markedene der, og de som selger dem blir ømme i blikket når jeg plukker ut platene hans, og sier masse på fransk som jeg ikke forstår. Han har en høy stjerne der. 


P.s. Gå i operaen og se Janáceks Katja Kabanova mens dere har sjansen! Jeg var der på premieren, men har somlet med å skrive omtale - beklager det.

4 kommentarer:

Nattsvartur sa...

Takk for tipset :-)
Jeg sitter nå og hører på Tino Rossi på spotify mens jeg jobber :-)
Er filmene hans tilgjengelige med engelsk teksting? Jeg må innrømme at fransken min ikke er god nok for er hel spillefilm, selv om plottene selvsagt ikke er så avanserte i musicals...

Hva Katja Kabanova angår så har jeg billetter til neste torsdag. Det å ha abonnement i operaen blir ofte litt forundringspakke, så bra å høre at operaen var vel verdt å få med seg.

Ha en fortsatt fin dag :-)

Ragnhild sa...

Så koselig musikk dette er :-)

Stine Arkeologine sa...

Sjarmerende og pent sminket kar, og nydelig stemme!

(Filmen ser forresten også herlig ut!) :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Nattsvartur: Er litt usikker angående filmene faktisk! God fornøyelse på Katja!

Ragnhild: Ja, virkelig. Elsker Tino og den tidens melodier.

Stine Arkeologine: Enig!

Populære innlegg