fredag, november 27, 2015

Glamorøs fredag


God morgen fra et varmt og lunt hjemmekontor! Jeg har tjuvstarta litt og satt adventsstaken i vinduet.. fordi det var så mørkt ute. Jeg drikker te og har tent lys, nå skal jeg fyre i ovnen og jobbe videre. Dagens duft er stadig Laguna, den er min november/førjulsparfyme hvert eneste år. Jeg stod lenge foran bokhylla i går kveld og lurte på hva jeg skulle gå løs på - jeg tror det blir Munro-noveller i helga!

Forøvrig deilig at det er helg igjen! Jeg skal slappe av etter en noe travel arbeidsuke, men først skal det jobbes i noen timer til.

Hvordan er stemningen for Glamourbibliotekarens adventskalender i år? Dere kjenner den godt, det er ikke noe nytt, ingen giveaways eller konkurranser eller reklame - bare same old same old. Your wish is my command, så gi lyd!

Alle fredagsrapporter er hjertelig velkomne!

mvh eders Glamorbibliotekar.

30 kommentarer:

Kathrine sa...

juleferie! Siste eksamen i går, nå kan jeg endelig slappe av! I alle fall fram til mandag, for da begynner årets julejobb. Men i helga har jeg i alle fall juleferie :-) Jeg har glamorøs fredag i pysjen, med julebrus og sjokolade, og i kveld skal jeg og to venninner ut på byen og feire. Jeg takker forresten ja til adventskalender, det er så koselig! Ha en fin fredag! :-)

stud.med. sa...

God morgen! Etter en mindre krise i dag morges med en bukse som ikke lenger helt lot seg kneppe igjen, har dagen starta bra med kaffe på kafé (uten tilhørende kanelbolle) og et forsett om å slutte å spise nugatti med skje fra boksen og anna tull. Litt jobbing med oppgaveplanlegging før det er helg - og tid for å se i boksen med julepynt med frøken fem år! Dagens glamour er en bukse som passer, en fin grønn genser, og gullørepynt arva av oldemor!

Anglofilia sa...

Fredag igjen! Og problemer med å publisere kommentaren min, håper ikke det nå blir et ras av kommentarer fra meg!Det er disig, mildt og vått i Rogaland i dag, men jeg liker slikt vær, bare det ikke varer flere uker i strekk. Som korpsmamma står jeg foran en hektisk helg med mye aktivitet, og det blir vel så hektisk når jeg skal gjøre de siste innkjøpene til pakkekalenderen på lørdag. Kjenner at jeg gruer meg litt...

Ellers er det hysteriske Black Friday-tilstander for tida. Gikk i ren vanvare innom en butikk i går kveld, og kunne ikke skjønne hvorfor det var så masse biler på parkeringsplassen. Inne så jeg jo grunnen, da et stort antall frenetiske mennesker drev og rev og slet i diverse tilbudsvarer som sto på paller rett innafor døra! Himmel, jeg fikk nesten klaustrofobi, men måtte bare la meg drive med strømmen. Det var ikke mulig å snu!Glad jeg gjorde unna helgehandlinga i går så jeg kan holde meg langt unna butikkene i dag!

Antrekket er avslappet med rosalilla strikkegenser, grå skinnbukse og mine allerede uunnværlige Doc Martens. Parfymen er Serge Lutens' La Fille de Berlin. Riktig god adventshelg til alle!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Foreløpig består glamouren kun av rød-rød leppestift, men i kveld blir det litt høyning av nivået med festaften på jobb, med prisutdelinger og konsert. Skal møtes hos en kollega og ta et glass cava på forhånd, så det blir hyggelig.
I helga skal jeg kanskje på et julemarked (må begynne å tenke på julegavene...) og ellers skal jeg vaske huset og pynte litt til første søndag i advent. Ja, og så skal jeg sy en konsertkjole. Pytt!
Ønsker alle en riktig god helg og gledelig første advent!

KristinN sa...

Jaaaa - vi vil gjerne ha adventskalenderen din i år også. Befriende fri for reklame og giveaways.

Anonym sa...

Gjerne adventskalender! Har blitt en tradisjon den ;-)

fivrelden sa...

I dag er det fredag. Vi går mot slutten av tentamensuka og jeg har lånt ut en mengde ordbøker og kurset hjelpere i bbilioteket for neste uke. Nå er det tetid og katalogisering. :)

Ønsker alle en flott helg.

SK sa...

Endelig fredag, jeg har gledet meg lenge til denne helga, for etter jobb skal jeg sette meg på toget og reise hjem til mamma og pappa i min lille barndomsby, hvor det er den årlige julebasaren. Den må jeg få med meg hvert år. Tradisjonen tro skal jeg og mamma bake sirupssnipper i morgen kveld, så jeg får med meg en diger boks når jeg reiser tilbake søndag kveld :-) God helg alle sammen, takk for en fin blogg, og jeg vil veldig gjerne ha adventskalenderen i år også! Stemning :-)

HildeSofie sa...

God fredag formiddag fra et grått Oslo!
Jeg matcher været utenfor, med sorte tights og grå tunika, men neglene glitrer i rødt, og jeg har et mørkerødt skjerf rundt halsen så jeg holder varmen, og piffer opp med litt farge :)

Plenty ting å ta fatt på på jobb, så det er bare å starte i en ende!

Etter lunsj skal jeg møte min søster og en venninne på bussterminalen, de blir hele helgen, og det gleder jeg meg til! Det blir en tur til julemarkedet i Botanisk hage i morgen, og tenning av julegrana på Universitetsplassen. Stas! Black Friday håper jeg å holde meg unna...

Riktig god helg til alle!

Anaruh sa...

Julekalender i år også! Klart det!

Dagens glamoureffekter er favorittstripekjolen, bringebærfarget leppestift, god te og penger på konto.

Når det er sagt, så skal min fredag være alt annet enn Black Friday. Jeg skal jobbe litt, spise lunsj med kollega, hente bøker på biblioteket og kjøpe bursdagsgaver til to små venner som skal ha selskap i helgen (men litt synd jeg ikke ratt det tidligere i uka; vil helst holde meg unna butikker i dag, kjenner jeg).

I helgen skal jeg finne fram adventspynten, bake julebrød til adventsfrokostene og lese ut en bok. Ønsker deg og leserne dine en riktig fin helg!

Vivi sa...

Gleder meg allerede til julekalenderen! Veeldig casual i dag, hyttetur og vedhugst står på programmet. Kanskje man får røde kinn i helgen? Litt lebestift og chanel står for glamourinnslaget så langt.

koristen sa...

Flere enn meg som har fått Black Friday-sjokk, haha! Jeg kom intetanende til kassa og sparte 30 kr på en julekort-fargeleggingsbok i går. Black Friday på torsdag og uten å feire Thanksgiving først er litt rart. Ja takk til Glamourbibliotekarens ikke-kommersielle julekalender!

Antrekket er uglamorøst og jobbdagen blir travel, men jeg gleder meg til å lage advent først hos moren min og så hos meg selv i helgen :-) Litt turvær håper jeg også på, og tid til strikking, lesing og julekortfargelegging.

God første adventshelg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anonym sa...

Jaaa, adventskalenderen!!!!!! Like koselig hvert år :-) Som voksen er det jeg som må ordne sånt for andre (dvs barna), ingen lager til meg.. Så din kalender er mitt lyspunkt hver desember morgen :-)

Løvemunn sa...

Atomic Pink leppestift og duften Safran Troublant fra L'Artisan Parfumeur gir sanselig forventning om adventstid, safransbrød og lussekatter. Glamourbibliotekarens adventskalender er en god ting som ikke kan gjentas for ofte.

Hermia sa...

I eftermiddag sätter jag mig på tåget till Stockholm för en helg med kultur, julmarknad och adventsmys. Det blir en glamorös fredag och helg! Önskar er alla en fridfull första adventshelg.

Ida sa...

Sjokkrosa lepper i dag, det tar litt tid å venne seg til, men jeg skal nok beherske det. Øvelse gjør mester! Gleder meg til turnusfri og samvær med gode venner i helga. Også gleder jeg meg til adventskalenderen din, juhu!

Stine Arkeologine sa...

Rapporterer om en uvanlig glamorøs fredags morgen: Håret er nyklippet og nytonet tilbake til sin kastanjebrune og glansfulle ungdomstid, parfymen er den like nostalgiske Eternity (russetid og kjærlighet!), og jeg har selskap av to fine gutter som har fri pga. planleggingsdag. Noen praktiske gjøremål hjemme, arkitektonisk planlegging av årets pepperkakehus og en regnværstur langt unna sentrum er alt som står på dagsplanen. I helga skal vi pakke inn de siste julegavene og sende dem avgårde i posten, og utenom én, godt planlagt, julemathandletur etterhvert blir da hele desember en handlefri måned! (Det er ikke slik hvert år, så jeg er veldig glad for å ha fått til dette denne gangen).

Riktig god helg til dere alle! Det blir koselig å se adventskalenderen igjen om noen dager. :-)

Anonym sa...

God fredag!
Jeg har hjemmekontor i dag, men har ordnet meg med neglelakk fra Tom Ford, parfyme fra Shalimar og kasjmirgenser. Skrivebordet er ryddig, og minstejenta er omsider tilbake i barnehagen etter noen dager med sykdom.
Vi har også funnet fram adventsstaker og julelys, gleder oss til å tenne dem på søndag! I helga skal vi også møte venner, gå tur, fyre i ovnen og ha lammeskank til søndagsmiddag. Det blir fint.
Lotta

Marta sa...

Fredag og skikkeleg eksamensinnspurt - men kanskje det kan reknast som litt glamorøst, det òg? Er i alle fall godt og varmt her inne i leilegheita, og her tenkjer eg å bli heile dagen. Marius-genser, skjørt og tjukke sokkar er antrekket, så er ikkje krise klesmessig heller.

Og ja, ja, ja, til adventskalenderen! Det er alltid like kos. Og sidan eg reiser til Paris i samanheng med klimaforhandlingane: tips til kva som er fint i Aubervilliers-området blir teke i mot med glede. Det same gjer for så vidt kva tankar de har om klimatoppmøtet, og kva de meiner bør skje.

Nattsvartur sa...

God fredag!
Jeg drukner i black friday-spam, men skal i hvert fall styre langt unna butikker i dag! I dag er det rett fra jobb til julebord, så har med kjole og litt smykker så jeg kan fikse litt på fasaden før avreise.
Ellers har jeg glamorøse planer om ett glass cava på cafe med en venninne i morgen. søndag er det julemarked i hjembyen med julelystenning og gleden over å kunne henge med gamle venninner. Helgen må også benyttes til å få pakket inn litt kalendergaver, og kanskje finne frem litt pynt. Men med nyvasket leilighet og en pose full av kalendergaver innkjøpt over langre tid blir det bare hyggelige.

God helg!

Synne sa...

Hei og hopp! Jeg sitter på hjemmekontoret i London med prikkete kjole, og jeg kunne spise pastarester til lunsj - bedre blir det jo ikke, hoho. Det er overskyet i dag, men sola stikker gjennom iblant, og det er behagelige tolv grader ute.
Denne uka har vært uhorvelig travel, for jeg fikk dobbelt så mye frilansjobb som jeg hadde forventet, og dobbelt som mye som jeg egentlig hadde tid til, men sove kan man gjøre når man blir gammel... Jeg har i hvert fall god kaffe innen rekkevidde, og nå ser jeg enden på arbeidet, og helga byr på blant annet kinotur og konsert.
Håper alle andre også får ei god og glamorøs helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø-byen badet i regn. Men hva gjør vel det når den er så glamorøs som i dag? Sjelden kost. I dag har jeg guidet tyske matjournalister i strøket her, og vi har vært innom Han Sylte i Valnesfjord (gulrotmarmelade og annet godt!), Arctic Salt i Saltstraumen (bjørkerøkt flaksalt ftw!) og nå er de hos Bådin-bryggeriet (uten meg). Været har vært kjipt, men vi har hatt en veldig fin tur likevel.

Jeg har gått sort penbukse, sort bluse og plommelilla strikkegenser utenpå. Elizabeth Arden på leppene, Valentina på halsen, mascara droppet pga taktisk vær-hensyn. I kveld skal jeg pusle hjemme med husarbeid, kakebaking og strikking, mens det i morgen er tenning av julegrana, og deretter førjulsfest hos yours truly på kvelden. Søndag ligger det an til langtur i marka på formiddagen og kirka på ettermiddagen.

God helg, alle som en!

Ida sa...

Hei! Idag har jeg tatt en skikkelig opprydning i skrivesaker, hobbygreier osv., og sett på langrennssprinten. Med andre ord har jeg brukt tida mi på alt annet enn det jeg burde nå i eksamenstiden. Pytt, pytt! Været er grått og snøen har smeltet bort. Relativt trist ute idag, så det er viktig å fylle dagen med koselige ting (rydding er kanskje ikke koselig, men det er godt når man er ferdig!). I tillegg koser jeg meg med Skomakerens julete. Nam!
I helga skal jeg være flink til å lese til eksamen, se på ski og feire første søndag i advent. God helg!

Oda sa...

Eg vil gjerne ha Glamourbibliotekaren sin julekalendar i år også! Det er så koseleg når juletradisjonar også snik seg inn på internettet, der alt går så hurtig heile tida.

Apropos hurtig rasar tida avstad med prosjektskriving, arbeid og juleplanlegging her i Danmark og på denne glamorøse fredagen. Eg har heldigvis hatt ein roleg formiddag med kake, venninder og ein nydeleg baby-gut. Planen for resten av dagen er å skrive prosjekt, før arbeidshelg. Dagens glamoureffekter er ikkje stort å skryte av.. Eg har på meg den der Laura-parfyma som var så populær i mi ungdomstid. Eg syns den luktar søt haust.Så høyrer eg på Ylja, eit slikt behagelig islandsk band og prøver å finne eit godt arbeidstempo.

Så fin skildring det var av den novellesamlinga i posten nedunder forresten. Den fekk eg skikkelig lyst til å lese.

God helg til alle!

Anonym sa...

God fredag! På vei hjem nå, gleder meg til helg med både nær familie, storfamilie, venner, turer i skogen, baking i heimen og julekortskriving. På søndag skal jeg teste min nyinnkjøpte advents/ julete, fra et fransk merke som jeg tror du har referert til flere ganger, jeg har valgt en grønn variant.

Din adventskalender har blitt en tradisjon for meg, så håper du kjører reprise!

God helg!

Josefine sa...

God fredag! Min har bestått av yoga og Nasjonalbilioteket. I kveld er jeg hjemme alene, det er jo litt glamour i seg selv! Planlegger å lage kalender til kjæresten min (han får en pakke for hver søndag i advent), se på Gilmore Girls og lese boka mi med en haug av stearinlys rundt meg! Dagens glamoureffekt er en nyinnkjøpt bukett roser og to svibler til 1.søndag i advent brønsjen vi skal ha på søndag, gleder meg veldig til å pynte til det i morgen :)

Glamourlektoren sa...

Ja til Glamourbibliotekarens adventskalender - til glede for gamle og nye sjåarar.!

Anna sa...

Ja takk til din julekalender - koselig tradisjon :-)
Forsinket glamorøs fredagshilsen fra Bergen i snøstorm.

Bliss sa...

Første søndag i advent! Jeg drister meg til å legge igjen en liten hilsen, selv om det har blitt søndag allerede.
Fredag bare fløy avgårde og kvelden gikk med til middagsdate hjemme hos en fin fyr og hans tre hunder. Vi avsluttet med en film med meg i hans armkrok og en vofs i min armkrok. I går hadde jeg fine venner på middag og jeg pyntet bordet med røde t-lysholdere og litt grønt, hvitt og rødt fra naturen. Det er så deilig å rusle på tur og plukke fine saker fra trær og busker (og bittelitt av naboens hekk) og så blir det så fint på et festbord. Ekstra hyggelig er det når venninner også synes det er fint.
I dag skal jeg pynte litt til advent (jeg kjører røde farger allerede og er ikke så glad i lilla). Følelsen av nypyntet leilighet er vanskelig å toppe og det er bare å nyte litt søndagsstillhet og ro :) Håper alle har hatt en bra helg!

Glamourlegen sa...

Fredagen har kommet og gått sin vei for lenge siden, men pyttsann. Endte helt uplanlagt opp på et kjøpesenter på den sorte fredagen; skulle uansett handle en bestefarstrøye ijulevare til mannen, så det var helt ok å få den til salgspris. Kom meg deretter lynraskt ut igjen! Helgen var glamorøs i form av mye tid og kos med mine to kjære, den store og den lille. Hjertens enig med de over her; glam-julekalender hvert eneste år, takk ;)

Populære innlegg