fredag, desember 18, 2015

Glamorøs fredag


God morgen! For meg er det egentlig langt på dag, jeg var på kontoret kl. 07.15, for det er mye som må gjøres klart her før man kan ta juleferie og senke skuldrene! Tempoet er høyt! Dagens duft er Boucheron, jeg har Tiffany's-bursdags-bryllupsdagssmykkene på, og etter jobb skal jeg møte ei venninne og drikke te og handle inn noe i lekkerbisken-matbutikker til jul. Fikensyltetøy, brie, honning og sånt som er digg å ha til julas lange frokoster! Ellers blir det både film og selskap i helga, og mer baking siden vi allerede har spist opp mye av julebaksten. Jeg gleder meg sånn til ferie og fri at jeg holder på å sprekke... Teller timer! Ikke lenge igjen nå!

Dere har det sikkert travelt også - men kom gjerne med fredagsrapporter, det er så hyggelig!

mvh
Glamourbibliotekaren


22 kommentarer:

Anonym sa...

Siste arbeidsdag før juleferie! Ny glitterpynt fra Dyrberg-Kern i ørene. (25%). Nydelig julekjole er anskaffet.
Star Wars i morgen. Alle Hunger Games filmene er innkjøpt på dvd. Samme med Harry Potter. Julen kan bare komme nå!

Anaruh sa...

God formiddag!
Årets siste arbeidsdag tilbringes på hjemmekontoret. Og det er mer koselig enn noen sinne, for i går fant jeg fram julepynt (eh - røde lys i alle fall) og jeg har rosene mannen fikk til bursdagen sin i vasen ved siden av meg.

Dagens glamour består først og fremst av denne stille stemningen, ull på kroppen, nyklippet hår og julete i koppen. Planene for ettermiddagen er å ta med barna i svømmehallen og lese Jane Austen.

Ha en riktig fin helg!

Hermia sa...

Efter en natt med dålig sömn på grund av en mycket förkyld make så kan det bara bli glamorösare! Och det blev bättre med julfrukost tillsammans med fina kollegor jag inte ser så ofta och nu storstädning på biblioteket mitt, ikväll god mat och frågesporten På spåret i soffan. Kropp och huvud längtar efter ferie men en hel del jobbande blir det i mellandagarna. God helg till er alla från ett blött Gävle!

Siri sa...

Jeg har det som føles som den siste fredagen i mitt gamle liv. Lille julaften flytter jeg fra nåværende jobb og leilighet i Oslo, for å begynne et nytt liv med kjæresten, langt inne i skogen. Det kjennes veldig bra, men er likevel litt rart å tenke på, her jeg sitter og har hjemmekontor på kjøkkenet mitt i en leilighet midt i Oslo.

Hjemmekontor, som sagt, der glamouren består i en overdådig lunsj snart (må spise meg ut av kjøleskapet), fyr i ovnen og ro i sjelen etter at siste deadline dette året er overstått. Og så håper jeg føreforholdene i innlandet bedrer seg i løpet av dagen, slik at det igjen går busser nordover i ettermiddag. Ifølge rapportene fra skogen ser deler av Oppland ut som noe fra Hadeland glassverk - is, is, is overalt. Men jeg har lastet ned min første lydbok fra Audible til mobiltelefonen, og skal kose meg med skotsk krim (lest på Glasgow-dialekt!) på turen oppover. I kveld skal vi først ut og spise på den lokale pizzarestauranten, og deretter blir det spennende håndballkamp (heie Norge!). Resten av helgen går med til koselig julepynting, muligens baking av vørterbrød og et familieselskap på søndag.

God helg til dere alle!

barnebibliotekaren sa...

Kontoret er julepynta, jeg har rødt skjørt og nye juleøredobber og er klar for den årlige julelunsjen på jobb. Dagens duft er Valentina.
20-åringen har kommet hjem til jul, julegavene er ferdig innpakket og det lille vi skal ha av kaker er ferdigbakt. I helgen skal jeg finne fram julepynten og ellers bare kose meg. Det er så deilig å være i rute med ting!

God adventshelg til alle,- særskilt til vertinnen!

Anna Lovinda sa...

Her blåser det i mørketiden, og verre skal det bli. Jeg stakk på butikken i går for å bunkre et kriselager. Det ble som følger: Julemust (JA! De har det her. Lykke!), potetgull, bamsemums, stor plate crispo, to epler, en banan! Hvor lenge overlever jeg i bunkersen min (les: leiligheten min) på det der?
Jeg er ikke et sportsmenneske, men har tatt inn en værfast venninne for kvelden (flyene er innstilt), og har lovet henne å se håndballkampen. En liten, ond del av meg håper strømmen forsvinner. Nei da, strømbrudd er faktisk litt uggent her oppe, synes jeg. Da får jeg heller strikke meg gjennom denne kasting av ball mellom mennesker på et avgrenset område.
Nå kom akkurat HR innom med julegave, så da ble det litt god stemning. Har alenetid på jobb i dag, og får gjort mye, men det er nå trivelig med kollegaer rundt seg og da.
God siste adventshelg til dere alle!

Snøfrøken sa...

God morgen fra et redusert julebordsoffer. Men hjelpe meg - gøy var det!
Fredagens glamour må bli kveldens happening, tidenes 50 års fest... Jubilanten har satt opp et show i anledningen bursdagen, antar at det er han selv i de fleste roller. Blir i alle fall kult å se. Morsomt når folk gjør seg flid og vil at gjestene skal få en opplevelse utenom det vanlige.
God siste adventshelg!

Josefine sa...

God fredag! Jeg starter på juleferien min i dag! Det er så deilig og vite at jeg ikke trenger å tenke på masteroppgaven på en liten stund. Planen for dagen er å pakke inn julegaver, vaske gulv og dra på yoga. I kveld skal jeg på Di Derre konsert, gleder meg veldig til det. Har dansa mye sving til stemmen til Jo Nesbø, så jeg tror det blir veldig morsomt!

Stine Arkeologine sa...

Tar pause med en kopp te mellom arbeidsoppgavene. Det er mye å gjøre, men prøver å tenke like mye på alt jeg faktisk HAR gjort som det som skal gjøres - bra jobba! Vi stresser ikke med juleforberedelser, men alltid mye å ordne likevel når man styrer et skip alene med bare noen veldig små personer om bord. I jula skal vi ankre opp og bare ha det rolig og fint! Antrekket er prikkete kjole, parfymen er Noa Perle og jeg har på det fine dåpsarmbåndet mitt som i følge minstemann, som nylig spurte om jeg ble født i jernalderen, er fra "gamle dager" (eller 70-tallet, som det også kalles).

Riktig god helg alle sammen! :-)

Bliss sa...

I dag er siste arbeidsdag i hele 2015 og jeg skal bruke juleferie på trening, litt yoga, gode bøker, og ellers bare ro. Vi har ikke store familien, så det blir ingen juleselskaper. Vennene mine er opptatte med sine familier (skilte foreldre=dobbelt så mange å besøke i jula).

Jeg ladet opp til juleferie i går med hodelykttur, bål og pølser med noen gode studievenninner og den ene, lille centimeteren med snø betyr så mye <3 Jeg dusjet bare kroppen etter turen, så dagens glamour er hår med bållukt og løse bølger etter fletten i går:)

Riktig god helg og god jul, dette er jo siste fredag før julaften! :)

S sa...

God fredag!
Her har mildværet satt inn og truer med å ødelegge det fine hvite laget med snø som hadde lagt seg. Har høy glamourfaktor på jobb i dag, da vi har den årlige julelunsjen med litt jobbing innimellom. En veldig hyggelig tradisjon hvor vi pynter oss litt ekstra og spiser god mat sammen. En ekstra spiss på det hele er at jeg har nyklippet hår og "ringlende armbånd på". Etter jobb skal jeg ordne de aller siste gavene, og så er jeg stort sett ferdig med kjøpesentrene for i år. Har ellers ikke så mange oppgaver igjen på lista, og helga er nokså fri for planer foruten et hyggelig førjulstreff med familie. Håper at det skal bli tid til å lese litt eller høre på lydbok. Det trenger jeg nå!

Riktig god helg!

S

Anonym sa...

God fredag! Jeg har også startet juleferien i dag, og det er så deilig at jeg nesten klyper meg i armen. Det har vært skikkelig hektiske uker, både jobbmessig og sosialt. Så nå har jeg leiligheten for meg selv, hører på fine podcaster (blant annet denne – nydelig!), lager kokosmakroner, karameller og brente mandler. Jeg har gjort yoga på stuegulvet, og etterpå skal jeg pakke inn de få julegavene jeg så langt har kjøpt, og kanskje til og med også dra inn til Tanum på Karl Johan og gjøre unna litt flere på lista. Jeg er som alltid ellers i livet et siste-liten-menneske, pleier egentlig aldri å starte juleforberedelsene skikkelig intensivt før den siste uka før, men nå føles det godt å være ordentlig i gang. I helga skal vi skaffe juletre, gå i byen med barna, besøke slekt og gi dem små pakker med juleknasket jeg lager i dag, og endelig også komme i gang med pepperkakehuslaginga, eldstemann har ønsket seg en utgave av bygården vi bor i.... Mannen er i gang med tegningene, i hvert fall. Ha en fin fredag og helg alle sammen! Lotta

Oda sa...

Eg har ein glamorøs fredag til havs i dag, på veg til Norge for julefeiring og som fleire andre her har eg endeleg JULEFERIE <3 Så utruleg tiltrengt og godt. Dagen byrja eigentleg ganske så glamorøst ilag med ein gamal seglar frå Skagen eg møtte på toget. Han skulle også til Norge, på besøk til si elskerinne som han stolt fortalde, og han spanderte både kaffi og taxitur på meg. Noko som var ganske så bra for eg hadde med meg altfor mykje å bære på for ein tjue minutters gåtur mellom togstasjonen og båtterminalen.

Til havs brukar eg tida på å lese og glede meg til å sjå kjærasten min som eg ikkje har sett på halvannan månad. Eg er difor ekstra fin med raudmåla neglar,håret i ei fin fletning og yndlings-strikkergensar på.

koristen sa...

Ingen juleferie i sikte foreløpig og masse å gjøre - men jeg har fint, nyklippet hår og julerød cardigan. Det hjelper. I helgen blir det juleforberedelser og besøk hos mor. Jeg regner med at vi skal se på menneskene som kaster ball på et avgrenset område i kveld! Ganske underholdende å se hvor forskjellig oppfatning folk har av håndballkamp. Under kvartfinalen var jeg på besøk hos likesinnet venninne, og vi skrek så vi skremte den stakkars katten to etasjer opp :-D

Men jeg håper det blir føre til å gå litt tur også, for julelunsjer og julebord merkes i bukselinningen. jaja - det er desember!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Anonym sa...

God formiddag fra tåkete Oslo! Hele høsten har vært travel, og det blir dessverre en del jobb i jula også. Men i dag er jeg hjemme, og har vært på koselig førjulsbesøk hos en venninne, moret oss over jevngamle barn og drukket kaffe og spist kanelboller. Fint!

Nå kom jeg akkurat hjem, datter sover i vogna og jeg håper på noen minutter med alenetid. Etterpå skal vi handle litt, vaske klær og slikt. I kveld skal jeg nyte mitt eget selskap, og et glass vin.

Vi reiser vekk i jula, så det er ikke så mye pynt og forberedelser her, utenom lys og litt bakst. Håper alle får en fin fredag, og en fredelig jul! :)

Anonym sa...

Jeg vet ikke hva som skjedde, den podcastlinken min i rapporten over forsvant visst. Jeg prøver igjen, hvis noen har en halvtime til overs og vil høre en sterk, rørende historie om to gjenboere:

http://www.radiolab.org/story/living-room/

Hilsen Lotta

Anonym sa...

Halleluja, snart er det ferie! Men for en innspurt det har vært. Den har gått på sterk bekostning av både egen glamour og familiens juleforberedelser, men det er liksom ikke så farlig nå som ferien begynner om kun noen timer. I kveld blir det familiekos og hårklipp (dog ikke samtidig), i helgen blir det julehandel og hjemmekos og tur i skogen og pinnekjøtt med venner, så går turen til svigerfamililen langt unna på mandag.

Ønsker alle en fortsatt flott fredag og en riktig fredfylt jul når den tid kommer.

Anonym sa...

Snart ferdig på jobb og skal hjem til klesvask og pynting til morgendagens gløggkalas. Pepperkaker, kransekake, gløgg og sjokolade er i hus, mangler bare clementiner mm. Gleder meg til innrykk av venner, gløgg og litt suppe utpå kvelden.... for gjestene sitter og sitter (og det er i grunnen ganske koselig). Jeg tenker at dette blir sikkert nok en fin helg. .mette

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Nå skal jeg snart møte tre venninner til middag før vi skal Nøtteknekkeren i Operaen:) Litt stresset, men siden jeg skal jobe litt neste uke, så er det ikke altfor ille. Alt som må leveres nå er levert, så da er det jo ikke så ille. I morgen skal jeg ta toget hjem til opphavet. Tog og jul hører liksom sammen.

Håper alle får en fin helg:)

Anonym sa...

Så hyggelig som denne desembermåneden har vært, med ekstra fine møtepuntker med fine folk, små julegleder og ekstra mye godt å spise. Det holdt helt inn i år også, men 50-60 timers uker er ikke noe å ta sikte på resten av året, synes jeg!

Svart kjole med mønster på, høyhælte sko og besøk av lillegutt på jobb. Fint!

Nå er lufta gått ut av ballongen, denne lærerinna har ferie, nå skal jeg kaste kjolen, finne fram kosebuksa og henge med gutta mine!

Sender en ekstra god tanke til alle som synes det er mye stress nå, og som kanskje ikke opplever at det er så stas, det vi går inn i, med alle juledagene...

God fredag!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra våte, forblåste Bodø! Masse glamour her i dag, fra ny Chanel-leppestift til Valentina (parfyme) og pyntering i sølv fra Tiffany's. Fått julekort i posten, er selv ferdig med både gaver og post, og i morgen er det årets tredje julebord - som inkluderer julekonsert med Halvdan Sivertsen i Stormen. Regner med å reise nordover til Vesterålen på søndag eller mandag... Nå er det juleferie!

HildeSofie sa...

Det er fortsatt fredag...såvidt :-)
Siste kontordag er unnagjort for en god stund, neste gang er det et nytt år, tenk det! Dagen i dag gikk superfort, egentlig løp fra det ene til det andre, ikledd jeans, sort genser med blondepynt og mintgrønne negler (julerødt får vente litt til, hihi).

På vei hjem rakk jeg å kjøpe julegave til søsteren min, og vel hjemme ventet ingredienser til hjemmelaget pizza, en flaske vin og musikk og serie. Noen timer i sofaen var jammen meg sårt tiltrengt nå. Resten av helgen skal brukes til å sortere litt jobbgreier, treffe to venninner og pakke til halvannen uke juleferie på Sørlandet, hurra!

God helg til alle!

Populære innlegg