søndag, januar 10, 2016

Behind the scenes


Ingunn lurte på hvor jeg sitter når jeg skriver denne bloggen, så her kommer et kjapt og umiddelbart svar! Det varierer litt, men som regel sitter jeg ved det store Krogenæs-spisebordet vårt, og aller helst sånn at jeg kan se ut i hagen. Sitter jeg nærmest verandadørene, er det mest lys - og jeg kan se østover ut på morelltreet, som er fint uansett årstid. Sitter jeg ved enden (sånn som nå), er det nesten enda bedre - da sitter jeg ofte med vidåpne dører foran meg og ser ut på syrinene i det fjerne, den gule magnoliaen, flere rosebusker og grønne trær på trær på trær mot horisonten. Om sommeren, vel å merke. Når jeg sitter der nå, er jeg plassert nært vedovnen (et pluss!), og jeg ser ut på snøen som velter ned, på nakne trær - og på alle småfuglene som flakser rundt i hagen. Dessuten liker jeg å ha hele bordets lengde foran meg, mest mulig ryddig, og gjerne et levende lys.

Sånn er utsikten min akkurat nå: 

Og sånn er den på andre tider av året: 
Tilbake til vinter. 6 kommentarer:

Kathrine sa...

Moro å se. Du har det så fint! For en vakker utsikt.

Cecilia Bergman sa...

Vackra skrivplatser du har :0)

Anonym sa...

Så gøy å se! Har alltid lurt litt på hvordan det ser ut i din ende av internett liksom, akkurat når denne fine bloggen produseres :-) Nydelige blomster også.

glamourlæreren sa...

Så vakre blomster! Gleder meg til sommeren, tenk for en drøm å kunne plukke inn slike buketter igjen. Nesten ikke til å tro når man ser ut av vinduet i dag.. :-O

Stine Friis sa...

For et fint sted å skrive blogg! Ble helt forelska i det bordet<3

Glamourbibliotekaren sa...

Kathrine: Takk for det!

Cecilia Bergman: Tusen takk!

Anonym: Gjett om jeg gleder meg til å kunne plukke inn blomster igjen!

Glamourlæreren: Ca tre meter snø, nei, ikke mye vårstemning ennå gitt :) Men om et par-tre måneder tipper jeg bordene våre er fulle av hestehov og etterhvert hvitveis og blåveis og og og og..

Stine Friis: Ja, jeg er veldig glad i det! Arva det av mamma og pappa, de kjøpte det da de var nygifte på 60-tallet :)

Populære innlegg