mandag, januar 11, 2016

David Bowie


Når helter dør. 

Jeg løp til platebutikken på fredag da hans nyeste plate ble sluppet, på 69årsdagen hans, og snurret den resten av kvelden. Vi spilte den hele lørdag, og i går. For et sjokk det var i dag tidlig å våkne til den sørgelige nyheten om at han er gått bort. Jeg er glad jeg fikk oppleve han live (Oslo spektrum, 1996), men dog. Dette er bare forferdelig trist. 
9 kommentarer:

Ine sa...

Forferdelig trist, ja. <3

Anonym sa...

David Bowie - RIP. Opplevde han live i Oslo Spektrum sammen med en litt motvillig ektefelle. DB leverte så det suste og ektefellen var frelst. Jeg husker at stemmen hans imponerte veldig og showet gnistret!!! .mette

Nattsvartur sa...

Snakker om trist start på dagen :-(
Jeg fikk heldigvis med meg to konserter med ham, en i Oslo Spektrum, og på Norwegian Wood i 2004. Den siste var virkelig helt fantastisk.
David Bowie vil bli dypt savnet!

Glamourbibliotekaren sa...

Norwegian Wood-konserten kræsja med sommeroppholdet vårt i New York - husker jeg satt der i leiligheten vi bodde i og leste konsertanmeldelsene fra Frognerbadet. Skulle egentlig ha vært der.

Salome sa...

Jordal Amfi. August 1990. snart 26 år siden.

Anonym sa...

Utrolig at han plutselig er borte, og så rett etter han var på alles lepper pga ny plate. Det er nesten som han spiller oss et puss:) Han var den kuleste og tøffeste av dem alle, og også til det siste viser det seg. Og den plata du har der skulle jeg gjerne hatt! Jeg får nøye meg med Bowie hyllest på BBC radio.

Anonym sa...

Look up here. I'm in heaven.
RIP

KoseligKoselig sa...

Så den nye videoen hans i går, Lasarus, og hørte godt etter på teksten. Det var så sterkt. Virkelig...
Jeg har skrevet om han på min blogg også, og lagt ut video av den låta som representerer min ungdomstid best.
Nei dette er bare trist. Han døde for tidlig.

Stine Arkeologine sa...

Ja det var veldig trist å høre at han er borte. Selv minstemann i huset på ni år syntes det var veldig rart, han er så glad i "Space Oddity" og "The little drummer boy" med Bowie og Bing Crosby.

Populære innlegg