mandag, januar 25, 2016

De siste par ukene via Instagram


Fint å skrive brev en lørdag morgen! Her var det innbydelsene til teselskapet som tok form. 


Bøkene stabler seg overalt, hyllene flyter over. Av og til får noen være en liten pidestall for min husfred. Win-win. Teselskap med Earl Grey-kjeks!


Lesestund en lørdagskveld. Et lite utvalg fra husets bibliotek. 


Globusen min er fra den kalde krigens tid. Oslo! Mange minusgrader, pen by. 


Får nesten assosiasjoner til sommer. Lesestund en lørdags formiddag. Her er det bind 2 av Krig og fred som slukes til en kopp te. Glamorøs tidlig fredagsmorgen med økologiske delikatesser hos frisøren!


Årets første bukett. Ah!Det er pent ute også. Den forfrosne buen over grinda gir meg Narnia-følelse hver ettermiddag når jeg kommer hjem. 


Men jammen lengter jeg til dette også. 

5 kommentarer:

Bente sa...

Så fine hverdagsglimt du gir oss :-) Det siste bildet der var jo helt skjønt. Nydelig!

Elisabeth sa...

Så fine bilder! Jeg mener du må ha en ganske unik innredningsstil hos vår generasjon (satser på at vi er noenlunde jevngamle), og det er så befriende å se slike solide evige ting som messingstaker, potteplanter, til og med en husfred! Snakker om barndomsminner :-) Det er så bra du fronter en hjemmekoselig og personlig stil som ikke er kopiert fra alle andre. Jeg spår og håper at dette snart kommer til å overta etter alle kjedelig kritthvite Ikea-møbler og Kähler og hva det nå er som Instagramfeeden oversvømmes av for tiden. Det er så deilig å se bokhyller som ikke er fargesorterte! Jeg blir litt overentusiastisk, beklager det, er bare så veldig engasjert i dette (jeg skriver faktisk en avhandling om beslektede ting, så jeg har grunn til det) takk for meg :-)

fivrelden sa...

Veldig koselige bilder. Jeg fikk også Narniafølelse. Her jeg bor er det et herskapshus som også har en Narniaaktig port og det er virkelig kreativt å tusle til den om kvelden når det snør :)

Ingrid sa...

Kjempefine bilder. Du har det så koselig hjemme :-) Nydelige roser også.

Glamourbibliotekaren sa...

Bente: Takk for det! :)

Elisabeth: Takk, jeg føler egentlig ikke at jeg kjører noen stil, dette er bare det som er naturlig for meg - ting jeg er glad i, ting jeg liker og har tenkt å ha i mange år (og gjerne allerede hatt i noen år), ting som allerede har levd en stund før de kom til meg. Så får det passe sammen eller ikke passe sammen. Potteplanter har jeg hatt rundt meg hele livet. Jeg hadde arbeidsuke i et gartneri i åttendeklasse og var allerede da dreven vinduskarm-gartner. Jeg gir relativt beng i trender i innredning, så av og til er noen av tingene mine plutselig veldig trendy - ryktene sier at husfreden (av alt!!) er in nå - og et halvår senere er det helt ute. I don't care! :) (og fargesorterte bokhyller er bare helt uaktuelt - even worse; i en butikk så jeg en gang mange bøker i ei hylle hvor de hadde røska av permene, for det var så mye stiligere og off-whitere å bare ha innmaten stående i hylla...!! Ærlig talt!)

Fivrelden: Takk for det!

Ingrid: Tusen takk!

Populære innlegg