onsdag, januar 13, 2016

Finn stilen: Januar


Oi! Denne ble en smule mer rosa enn jeg hadde tenkt! Men ok, januar er mørk, og den ble enda mørkere på mandag da vi mistet en av våre aller mest fargesprakende artister. Egentlig burde januar-collagen være en tribute til Ziggy Stardust! Men vi tar med Hunky Dory på LP og en platespiller i stedet. Ullkåpe fra Mango, tweedskjørt fra Topshop, Snoopy-genser fra New Look, Timberland-sko, votter fra Old Navy, en lue med et visst Mikke Mus-preg, Givenchys L'Interdit, Chanels klassiske Rouge Noir på neglene samt en rosa leppestift, og et deilig skjerf fra Vivienne Westwood. Og tulipaner! Fredag er det tulipanens dag. Count me in!

6 kommentarer:

koristen sa...

Åååh, så fint! Deilige farger i januarmørket. Jeg tror ikke jeg klarer å vente helt til fredag med å kjøpe tulipaner :-)

Josefine sa...

Har Chanel Noir på neglene i skrivende øyeblikk, faktisk! Passende!

Synne sa...

Fint og koselig, synes jeg! Farger er en nødvendighet om vinteren!
(Det er så trist med Bowie, forresten.)

Anonym sa...

Den genseren hadde jeg da jeg var seks år. Presang fra bestemor og bestefar som hadde vært på amerikatur❤️

Rosa på vinterball sa...

Takk for denne påminnelsen om ROSA!
I går holdt jeg nemlig på å kjøpe nok en grå-svart ullkåpe ikke helt ulik alle de andre ullkåpene jeg har (noen som kjenner seg igjen?)
Nå skjønte jeg derimot at hvis jeg skal ha noe nytt må det bli noe rosa. Takk💕

Løvemunn sa...

Veldig fin og og ikke minst fristende collage denne gangen. Godt at du ikke er sponset eller har kjøpslenker på noen måte :-)

Populære innlegg