onsdag, februar 10, 2016

Dag 3


Vi er kommet til dag 3! Jeg har funnet fram min nydelige kamé-brosje, kjøpt på Capri i en av mine absolutte yndlingsreiser noensinne. Det var en så inderlig fin tur, og denne brosjen vil alltid minne meg om den. 

I tillegg har jeg funnet fram YSL Rive Gauche eau de toilette, som jeg alltid bruker mye i februar, og i dag er det første gang i år. Himmel og hav, så nydelig den er. 

Henger dere fremdeles med? Det er lov å slenge seg med i dag også, om man ikke har vært med tidligere i uka. Aldri for sent! Hva har dere funnet fram i dag?

20 kommentarer:

Glamourlegen sa...

Fikk ikke vært med i går pga livet kommer i veien, men prøver forsiktig i dag. Har på en rygghvirvelring (en enkelt vertebra) i rødt gull fra Bjørg, kjøpt som impulspresang fra meg selv til meg selv på Løkka for noen år siden. Er ikke redd for den men brukes sjelden fordi den er skikkelig upraktisk (den stikker litt ut og henger seg fast i hansker, strikkeplagg, etc). I tillegg har jeg på en denimskjorte jeg liker godt, men som ikke har blitt brukt på flere mnd. Får ikke igjen de nederste knappene pga babymage, men skitt au. Gleder meg til å se hva andre har funnet på :)

Stine Friis sa...

Jeg har funnet frem oldemors giftering, diamantringen & anatomisk hjertesmykke jeg har fått av samboeren, mormors sølv og safirring + arvet klokke. Virkelig verdisak-dag!

Kunsthistoriestudinen sa...

God onsdag! Jeg slenger meg med i fra og med i dag. Jeg har fått og arvet en rekke ringer og smykker som er veldig fine og derfor tørr jeg ikke å bruke de så ofte, noe som er ganske synd. Så i dag har jeg på et hjertesmykke i blått glass med gull inne i hjertet som jeg har fått av min mor. Dette er jeg veldig glad i og bruker det som regel ved finere anledninger. Takk for en flott utfordring!

Anonym sa...

I dag: min fantastiske vide hvite silkebluse som jeg vanligvis bare bruker på fest, og som jeg alltid blir i godt humør av å ha på, for jeg syns den er så fin. Lotta

Line sa...

I dag fant jeg fram et perlekjede som jeg kjøpte på tur til Kerala, India i 2013. Det består av tynne flere rader med små hvite perler som samles flere steder med gullperler og avsluttes med en dusk av perlekjeder.

Anonym sa...

I dag glemte jeg prosjekttet,men har funnet ut at i morgen vil jeg ta på et arbånd med ferskvannsperler som min kjære mor har kjøpt til meg i Hawaii. Det er veldig fint, med litt vel gult gull i låsen, men det er fint. Et velidg hyggelig minne fra tiden da hun levde. Hun var så voksen når hun fikk meg, så hun er gått bort for noen år siden.

Fint å se hva dere andre finner frem.

Vh
Astrid

Cecilia sa...

Vaniljekremhvit bluse i et slags blondeaktig stoff, som jeg kjøpte på Outlet i fjor men aldri har brukt før! Dette er visst uken for å ta i bruk lyse bluser for mitt vedkommende. Orker ikke vente helt til sommeren :-)

Sørlandspige sa...

I dag bruker jeg en spesiell ring. En gullsmed i Grimstad har formet den av en teskje jeg fikk til dåpen av min farmor. Inskripsjonen (med navn og dato) måtte flyttes til skaftet for å være med, skjebladet er banket flatt og oppå den er selve "dekorasjonen" øverst på skjeen loddet fast. Farmor og meg! ❤️

koristen sa...

Har også hatt et tilfelle av at "livet kommer i veien" som en sa over her, derfor var jeg ikke med i går, og i dag tidlig glemte jeg hele utfordringen. Men nå har jeg funnet frem den fine Mucha-koppen fra Praha og fylt den med deilig Yogi-te med lakris og mint, som ellers kun er forbeholdt korøvelser. Nam! Og i morgen skal det finnes frem minst en ting - kanskje et gammelt, fint smykke :-)

petit sa...

Slenger innom og lar meg inspirere, tok på en parfyme som det er lenge siden ble brukt; Shafali fra Yves Rocher. Synes denne passer bedre på denne tiden av året for meg. :)

Lektor Tørrdal sa...

Jeg har funnet frem brosjen i rav som jeg fikk av pappa etter han hadde vært i Polen. Den har små roser skåret ut i rav og ser vidunderlig tantete ut. Har også på meg min fine Fair Island alpelue som min kollega har strikket og som gjør at jeg føler meg litt som Anne fra Bjørkely ( og henne kunne jeg godt tenke meg å føle meg som bestandig)

Rotehovudet sa...

Henger på, ja! I dag var eg litt ekstra pynta heile meg i forhold til kva eg brukar å vere på ein vanleg universitetsdag. Øyredobbane eg fann fram i går likte eg så godt at eg måtte gå med dei i dag òg. Nytt av dagen er at eg har på meg eit svart skjørt som eg nylig har kjøpt, men som eg synst er så fint at eg i utgangspunktet tenkte å bruke det berre i festsamanheng. I tillegg droppa eg den vanlege, praktiske ryggsekken min til fordel for ei fin veske i svart skinnimitasjon. Så der sat eg, då, i sløydsalen på universitetet, og følte meg som tidenes glamourhandtverkar iført skjørt, høghela støvlettar, diamantøyredobbar og ei skinnveske. 💎 Bra dag!

Solbad sa...

Jeg har ikke fått hengt meg på uka slik som jeg planla, men tjuvstartet faktisk i forrige uke, og da var det med te. Jeg lette frem spesielt gode teer i skapet som jeg hadde glemt bort og som jo også bør drikkes før smaken taper seg! Ellers har jeg hatt selskap i helgen og pyntet etter beste evne med det fineste av fat og skåler. Så nå tror jeg at jeg fortsetter utfordringsuken på aktivitetsplanet, det skal gå i bortglemt god te fortsatt, og cder som jeg lyttet til mye før men som jeg også nesten har glemt at jeg har!

Rada Sekretær sa...

Jeg har nettopp dekket middagsbordet, og i dag har jeg for første gang tatt i bruk en nydelig gammel Figgjo-mugge til vann som jeg kjøpte på loppis på Nesodden i fjor.
Jeg er virkelig glad i den, og hadde tenkt å spare den til vaniljesaus, men så fant jeg ut at den er jo så fin! Den må brukes!
Jeg vasket støvet av den, skyldte den godt, fylte den med kaldt og friskt vann og tok restene av en kvart sitron og hadde sitronskiver oppi.
Så godt, så lekkert, og den pyntet virkelig opp ved siden av fiskegrateng og raspede gulrøtter.
Mugga er forøvrig hvit (har en gang i tiden vært, i hvertfall), med malte blomster på begge sidene, og malingen er blitt marmorert av elde på litt typisk Figgjo-vis, hvis man kan si det.
Takk for inspirerende idé!

Bibliotekarspira sa...

Var veldig kvardag med joggebukse og fleire timar ute på tur i går, så eg hadde ikkje mykje å melde om. I dag har eg derimot brukt ein tynn gullring med perle, som eg fekk til konfirmasjonen i 1996. Er alltid så redd for at perla skal løysne, har måtta erstatta og fått limt den fleire gongar tidlegare. Sidan eg er heime i permisjon er det ikkje så ofte eg pynter meg, så det kjennes ekstra fint å kunne ta fram smykkeskrinet på kvardagane!

Stine Arkeologine sa...

I dag tok jeg fram en fin jakke som jeg strikket for mange år siden, en kunstferdig liten sak med knuter og diverse som jeg ikke husker hvordan man lager lenger. Jeg kommer aldri til å lage noe sånt igjen, derfor er den et lite klenodium! Har med sedvanlig langtidsperspektiv (yrkesrelatert) på ting sett for meg at den en dag skal overrekkes til et barnebarn som blir imponert og rørt over hva bestemors flittige fingre kunne trylle fram den gangen hun var ung sånn ca. under napoleonskrigene eller noe sånt. Men det er sikkert like koselig om den er brukt litt.. :-)

Nattsvartur sa...

I dag fant jeg frem min fine kjole fra Calvin Klein. Typisk veldig oppdresset jobbkjole, og med aldeles nydelig snitt og fall. Den blir ikke luftet så ofte, men jeg føler meg alltid veldig fin i den!

Glamourfarmasøyten sa...

Samme som et par andre innlegg over: idag ble det te som fikk komme ned fra hylla. Deilig Pukka-te med peppermynte og lakris, sammen med honning gjorde det godt for en sår hals!

Anonym sa...

I dag har jeg funnet frem et sjal/skjerf som jeg synes har alt det fine et sjal kan ha: innvevde sølvtråder, storblomstret mønster, herlige farger (hvitt, sort og mintgrønn).
Kombinasjonen med en sort genser ble lekkert.
Jammen er jeg langt på vei til å dempe kjøpelysten som kommer snikende hver vår. Skapene har jo så mange fine skatter!

Julia sa...

Siden jeg daffet rundt noksaa uglamoröst paa klesfronten idag, begrenset jeg meg til en Sagasölvring som jeg fikk til konfirmasjonen, og en juggelring med en liksom-kamé med en vaskebjörn. Den förste brukte jeg nesten hver dag i mange, mange aar, og den andre har jeg ogsaa hatt i ti aar, men brukt skammelig lite de par siste aarene.

Populære innlegg