torsdag, mars 10, 2016

4711


...og litt blomster på badet også. Samt en 4711-såpe. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

4711, av en eller annen grunn så fikk jeg denne parfymen til jul og bursdag av min farmor og søsteren hennes i barndommen. Jeg hadde sikkert 6-7 flasker og det er fremdeles den verste parfymelukten jeg kan tenke meg! haha Jeg husker dessverre ikke hvordan den luktet, bare at den luktet vondt, tror samtlige flasker gikk i søpla. Dette var nok i 8-10års alderen så jeg lurer på hvordan jeg hadde likt lukten i dag. Det er først i ettertid at jeg har skjønt at den er en klassiker. Morsomt :)

Glamourbibliotekaren sa...

:) Den dufter primært av appelsinblomst, hvilket er en av mine yndlingsnoter i en parfyme, mye brukt i de klassiske parfymene. Funker ikke nødvendigvis for en 8-åring, men jeg synes i allefall den er kjempefin. Farmor hadde den! :)

X sa...

Åhh, 4711 er mormor, Har hatt ei bittelita flaske siden jeg var fire år da mormor døde. Har aldri turt å bruke den. Men på noen dager tar jeg meg råd til å lukte.... Hvor får man kjøpt dette i dag? Tusen takk igjen Glamourbiblotekaren for flott blogg. Hilsen daglig leser som alt for skjelden kommenterer.

Stine Arkeologine sa...

Fine såper er virkelig deilig luksus! Og så er det mye mer miljøvennlig enn flytende såpe, og varer lenger, så det er en hverdagsglamour som er bra på mange måter!

Glamourbibliotekaren sa...

Sykepleiern: De er nok å få tak i flere steder her til lands også, kanskje ikke i de vanlige kjedeparfymeriene, men jeg er sikker på at det finnes et og annet parfymeri som fører slike merker fremdeles - fordi det er et visst marked for det. Men ellers kan man finne 4711 mange steder i utlandet, ikke minst i Frankrike. Jeg kjøper vanligvis denne såpa på et apotek i St. Germain i Paris.

Stine Arkeologine: Ja, deilig luksus og mer miljøvennlig, det er en fin kombinasjon! De store typiske italienske såpestykkene med blomstrete tykt papir utenpå, varer jo i et halvår!

Populære innlegg