fredag, mars 11, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag, hurra! For meg betyr det hjemmekontor i fred og ro, jeg har akkurat lagt innpå mer ved i ovnen, teen står og trekker i kanna, jeg har levende lys på bordet og er godt i gang med arbeidsdagen. Småfuglene utenfor hinter intenst om at de vil ha mer mat (de spiser oss snart ut av huset), og tåka holder visst på å lette. Jeg dufter av Stilas Crème Bouquet, en nostalgisk sak for min del, og planene utover dagen er å ta lunsjpausen på kafé sammen med mannen min, gå innom biblioteket en tur, og kjøpe med blomster så klart. Helga som sådan inneholder både kvalitetstid med min elskede og et teselskap, så nå skal jeg jobbe på spreng så moroa kan begynne snart! Dagens arbeidsoppgaver består av en hel rekke Bach-kantater, det er jo som en drøm. 

Takk til alle som delte sine tre ting! Vi kan godt gjøre det til en regelmessig blogg-greie, og det aller beste er jo naturligvis om man gjør det for seg selv selv også - sånn omtrent daglig. 

Få høre om deres fredager, kjære venner! Håper de er fine!


Her sitter jeg. 

En liten godlyd-masurka på tampen: 


27 kommentarer:

Rannveig sa...

Denne fredagen startet tidlig. Halv fem stod jeg og min kjære opp for å rekke snabbtoget til Stockholm som gikk kl seks. Akkurat nå kjører vi gjennom Arvika. Gleder meg veldig til en helg i Stockholm med masse kjærestetid mens barna er hjemme med besteforeldre. I morgen har vi billetter på Dramaten, ellers tar vi det som deg kommer. Reiselektyren er Tolstojs Kossakene som jeg plukket opp etter at så en omtale her. Selv om dagen startet tidlig satset jeg på glamorøs reisestil i en elegant buksedress, kasjmircardigan og et enkelt gullsmykke. Ønsker alle en flott fredag! :)

Anonym sa...

Ultradior neglelakk og lipgloss, en fantastiske rosafarge som gjør meg glad. Ellers nyklipt for to uker siden og det er veeldig kort (buzz cut) men jeg trives med det. Te på kontoret og jeg skal straks gå ut for å kjøpe noe frokost. var tidlig på jobb og fikk gjort unna endel ting. God helg !

HildeSofie sa...

God fredag!
Foreløpig sitter jeg hjemme, med te i koppen, men skal snart rusle til kontoret. Det er skikkelig luksus å bo i gangavstand til jobb, altså.
Antrekket er ganske casual, med jeans og en grå topp, men jeg har glammet det opp med litt bling rundt armen og sølv i ørene. Neglene mine begynner endelig å komme seg etter en tøff vinter og to måneder med flyttesjau, men det tar nok enda noen uker før de kan lakkes. Duften er Coco Noir.
Planer for helgen: Det blir en del jobbing, med møte ikveld og i morgen formiddag, men i morgen kveld skal jeg treffe to gamle venninner for mat og vin og skravling, og det gleder jeg meg veldig til. Søndag blir det mer jobbing, og en tur ut for å utforske mitt nye nærområde. Og masse te!
God helg ønskes alle :)

Anonym sa...

God morgen. På plass bak tastaturet nydusjet og med duftende hår. Ute er det grått, men det er helg og planene er klare. Hjemmekveld i dag med fisk på menyen. I morgen har jeg kino/matbitdate med min kjære: Carol heter filmen og Villa Paradiso er stedet. Søndag kommer barn og svigerbarn på Biff Bourguignon. Innimellom blir det vel plass til både husvask,trening og lesing. Akkurat nå leser jeg "Everest" av Odd Harald Hauge og jeg har masse spennende bøker i vente til påsken kommer. Fredager er topp! Ønsker alle en fin fredag. .mette

Maren sa...

Jeg har favorittfarge på neglene og svart kjole, og føler meg veldig klar for litt helg. I morgen skal jeg jobbe, men jeg har en rekke fine helgeplaner også. Skal vel lese litt også <3

Anonym sa...

I dag forstår jeg at våren virkelig er i anmarsj. Nysing og rennende nese og kledelig røde øyen er et synlig bevis..or og hassel har begynt å spire.

Det er kjolefredag, koselig smykke i halsen og et hår til å være i hus med eter lørdagens etterlengtede klipp.

Parfymen er See by Chloè, rød leppestift. Håper på stigende form etter en snartur ril apoteket. Jobbefredagen er i gang.

Vh Astrid

Randi sa...

Her har jeg hatt en lang deilig, ja nærmest glamorøs, morgenstund ved bordet mitt ved vinduet, hvor jeg har utsikt til plommetreet der katten og skjærene leker og skvatrer.
Idag skal jeg først lage ferdig en kjole, deretter en rask handletur for å skaffe diverse til søndagens internasjonale fest, så hjem igjen for å ta imot kjolekunde. Morgendagen går nok med til matlaging osv til den samme festen hvor alle tar med et bidrag til langbordet. Som pyntesjef må jeg også ut for å hente blomster fra velvillige butikker som gir oss det som allikevel ikke kan selges på mandag. Nå er integreringsarbeidet i full gang her i kommunen og det er bare SÅ herlig med dugnadsånden.
Men nå først skal jeg hoppe i dusjen før jeg tusler over gårdsplassen til arbeidsplassen min.
PS, har sagt opp bibliotekjobben min og savner den litt, men det er utrolig godt å kun konsentrere seg om stofftrykk og kjoler.
Heldige meg :-)
Ønsker alle en god fredag!
Randi

frk Frydefull sa...

Allerede fredag! Favorittdagen i uken sammen med mandag. Det er noe med den gode følelsen av ny start og avslutning tror jeg. Småkaldt og litt grått i sør, og i ettermiddag går turen til fjells. Vi har pakket Kvikk Lunsj, appelsiner og marshmallows og skal rett og slett tjuvstarte påsken litt. Enkel standard og mye tid utendørs på oss denne helgen og det er en luksus i seg selv. Så er det bare å glede seg over sola kommer over helgen her ved kysten og de melder ti varme grader - hurra! Bring it on!

Agnethe sa...

Hei og god fredag!
Hjemmekontor her også; kun et møte litt senere på formiddagen, men jobbdagen slutter tidlig idag.
Huset er smårotete, så det blir en ryddeøkt før middagen kommer på bordet i ettermiddag.
Det blir en helg uten altfor mye planer, og det kjennes godt!
Om ikke jeg får lest så mye skjønnlitterært for meg selv, så leser jeg mye sammen med barna iallefall! Herlig å oppdage og medvirke til lesegleden hos barn!

Blomsterkjøp og sjokoladeinnkjøp imorgen:) Jippi!

Stine Arkeologine sa...

Kjole og frisk, melonrød neglelakk er dagens glamour her! Samt strålende sol og påskestemning. Fin fredag!

Håper alle dere andre her inne også får en fin dag og ei god helg! :-)

koristen sa...

Fin kjole og deilig blått uglesmykkeskjerf er antrekket, for etter jobb skal jeg i bursdag. I morgen blir det husvask og litt tjuvstart på påskepyntingen, samt litt fargelegging og kos.

Søndag har koret mitt en minikonsert på et sykehjem, gleder meg til å synge for et takknemlig publikum og særlig til et fint, lite soloparti sammen med en venninne (heter det soloparti når man er to?).

Håper på litt sol og vårvær, har lyst til å starte balkongsesongen :-) God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Studinen sa...

God glamorøs fredag! Her er det foreløpig lite glamour, på vei hjem fra skitur. Jeg ser frem til å glamme meg opp og spise middag med en venninne, og kanskje skal det letes etter brudekjole til junibryllupet i morgen.

barnebibliotekaren sa...

Jeg har tatt på prikkete kjole og himmelblå cardigan, dufter av Daisy og klapper meg selv på skulderen for å ha gått til jobben hver dag denne uken. Det er ikke det at det er noen voldsomt lang spasertur, men bare å ta seg i nakken og la bilen stå, selv når det er kaldt og snø og slaps, føles veldig glamorøst og friskfyraktig :-)
Helgen er fri for planer, bortsett fra en firbent overnattingsgjest, noe som betyr fine spaserturer i helgen også. Ellers er det en kjempebunke bøker som ligger og roper på meg i bokhylla. Gleder meg til å kaste meg over dem!

God helg til alle,- både vertinnen og gjestene her inne!

Anonym sa...

Sitter her på kontoret og prøver å finne motivasjon og arbeidslyst til å fullføre arbeidsuka. Det blir en avslappende helg med barnebursdag hos venner og familiebesøk. Lav glamour-factor denne helga.
Håper på sol og vårfølelse, men om det ikke skulle bli sol så skal det bli godt å slappe av uansett.
Riktig god fredag!

Stud.med. sa...

Hviledag etter en litt hektisk uke. Glamouren består i dag av hjemmetilværelse, en lang dusj etterpå med påfølgende hakket mer glamourøs påkledning enn joggebukse. Kjole, kanskje. Og shining av huset sånn at det kommer litt nærmere glamour enn kaos. God helg!

Josefine sa...

God fredag! Jeg har på en av mine favorittkjoler fra Cath Kidson med masse fine hus på. Blir alltid glad av å bruke den. Skulle ønske jeg klarte å ha hjemmekontor, men jeg har litt dårlig erfaring med det. Så jeg er på plass på Blindern og skal skrive ferdig et kapittel som skal sendes avgårde til veileder i dag. Masse fine planer for helga, gleder meg!

oedemark sa...

Utelunsj i solveggen, enkel kjole, noe rødt på leppene og Chanel Madmoiselle. Etter jobb venter befriende få planer. Handle tulipaner kanskje... :)

God helg, og takk for en inspirerende tradisjon!

Ine sa...

Vi var lure i går og tok en skikkelig helgevask litt før helga – så deilig å våkne til ren og ryddig leilighet! I dag har jeg hatt kaffebesøk av ei venninne, også tok jeg en tur ut for å kjøpe blomster før skrivedagen min etter planen skal begynne straks. Er meget avslappet antrukket med myke jeans og stripete genser – et evig favorittantrekk :) Ellers er planene for kvelden pizza med min kjære etter at minstemann har lagt seg. Kanskje en episode eller to med islandsk krim. Ha en fin fredag alle sammen!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Etter en arbeidsuke med flere dype daler enn høye topper, er det endelig snart helg! Jeg rakk dessverre ikke å ta helgevasken i går som jeg pleier, så det må gjøres i ettermiddag. Bortsett fra det blir den en helg med god mat, vin og fliring med gode venner, frokost med bløtkokt egg og forhåpentligvis noen timer i solveggen men bok og akkompagnerende snøsmelting. Våren er den beste glamoureffekten jeg kan tenke meg. God helg til alle!

Glamourlegen sa...

Veldig trøtt, og veldig tykk på midten for tiden. Kom likevel på å ta på meg en gammel <3 fra Samsøe&Samsøe; lang, tettsittende strikkegenser i en lys farge. Det er jo nå den faktisk passer best, etter at jeg sprengte den ut under forrige graviditet. Travelt men bra på jobb i dag! Håper alle får en fin fredag og deilig helg :)

Mrs. B sa...

Tack för ett fint och inspirerande inlägg. Jag sitter på altanen och skriver det här för det är ca 18 grader varmt i New York idag (igår visade termometern rekordhöga 25 grader). Bredvid mig står en kopp nymalt kaffe och resterna av en uppäten halv grapefrukt. Klockan är bara nio på morgonen här men jag har redan haft ett två timmar långt Skypemöte med mina kollegor i Sverige och känner mig nu lite frusen. Om en timme ska jag gå in och göra några lätta Callenticsövningar i vardagsrummet, duscha och sedan börja tänka på lunchen. Jag önskar alla en trevlig helg!

Tigram sa...

Vakna grytidleg i dag, som vanleg. Men kva gjer vel det når eg begynner dagen med ein kopp påskete (Lille Valkyrien) medan den yngste i huset finspikker på "Blackbird" på gitar. Deretter gå til jobb langs elva der eg vekslar mellom P3 morgen og "alltid klassisk" på øyra. For ein gongs skuld ein roleg arbeidsdag med tid til innhenting og fordjuping. Dette er og blir ein god dag. God fredag alle!

Glamourlektoren sa...

Kom meg tidlig opp i morges og rakk litt smårydding og tekopp på senga før jobbstart i åttetida = bra start på dagen! Nå er alle undervisningstimer og møter tilbakelagt for dagen og uka, og jeg har laget meg en nytrukket kopp te og de-briefer med småoppgaver ved lektorpulten. Helt herlig. Smiler litt av et svalestup jeg hadde i klasserommet i siste time - slo meg ikke noe særlig, og både elevene og jeg fikk oss en god latter. Lenge siden jeg ble veldig flau av slikt (litt flau blir man jo..) - prøver å tenke at det er fint og befriende å vise frem nye sider av seg selv ;-D Har ny klokke og har nettopp vært hos frisøren, men ellers er vel ting ved det gamle og ikke så superglamorøse, akkurat. Satser på en bedre utgave av meg selv når vi skal i en middag hos gode venner i morgen kveld. God helg til Glamourbibliotekaren og hennes venner og venninner!

Synne sa...

Hurra for fredag! Her i London er det strålende vårsol og rundt ti varmegrader, og det er selvfølgelig herlig. Jeg har lest hjemme i dag, men nå er jeg ferdig og har krysset av på studieplanen, og dermed er helga offisielt i gang! Nå skal jeg ut i lyset, hihi. Har på meg et pent, rosa skjørt, og i ørene henger det perler, og leppene er røde. I kveld blir det vin - gleder meg til å drikke det og ikke bare pugge det, haha! Riktig god og glamorøs helg til alle!

Sørlandspige sa...

Dette ble en deilig fredag, glamorøs på sin spesielle måte. Hør bare:
Etter tre uker/fredager på rad med mange forskjellige og særdeles ubehagelige bivirkninger av cellegiftkur, føler jeg meg endelig over det verste for denne gang. Frokostbrødskiva med gulost og marmelade smakte herlig, jeg har ikke vondt noe sted og jeg fikk til og med en time hos frisøren min!
I noen perioder av livet er det de helt alminnelige, hverdagslige tingene som gjør at en dag kjennes glamorøs.

Marta sa...

Dagen i går var ein fin start på helga, med bibelmøte, øldrikking og kino med fine folk. Og så dansa eg meg heim aleine, drakk eit glas vin, og stupte i seng. Helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! God helg videre!

Populære innlegg