torsdag, mars 31, 2016

Harney & Sons Vanilla Comoro


Et nytt tilskudd til "samlingen"! Harney & Sons Fine Teas sin Vanilla Comoro som jeg fikk i presang av min mann her om dagen. Det er en koffeinfri variant av Ceylon-te, tilsatt vaniljesmak. En av de bedre vaniljeteene synes jeg. 


Koppen kjøpte jeg i presang til mannen min da jeg var i Leipzig for noen år siden. Det er en Roy Kirkham-kopp, og jeg digger mønsteret - mange ulike typer hunder, og alle stirrer vantro på meg. 


6 kommentarer:

Fivrelden sa...

Ah, den er veldig god. Har ikke kjøpt selv, men den finnes på jobben. :)

Anaruh sa...

Enig med fivrelden! Før hadde de denne hos Baker Hansen, før de gikk over til Newbie. Tror jeg må kjøpe denne selv snart; den står på iHerbønskelista mi :)

Josefine sa...

Av og til så er vaniljete alt jeg har lyst på. Kanskje jeg må kjøpe en slik boks til de dagene.

Beady sa...

Godt tips! Jeg slenger alltid med en Harney te om jeg har plass til overs i handlekurven på iherb. Jeg starter helst dagen med Earl Grey Supreme - koffeinbombe med ekstra bergamott.

Anonym sa...

Hallo alle dere som er så kjent med dette iHerb. Jeg må spørre dere; kjøper du via nettsiden fordi det ikke er mulig å få tak i disse te-produktene hjemme, eller fordi det er billigere?

Jeg kjenner jo at jeg får lyst til å prøve litt andre teer enn de jeg alltid drikker ( to typer fra M&S ), men vil helst handle i byen. Den vaniljeteen høres jo helt nydelig ut, og kanskje den ikke er tilgjengelig her?

På forhånd takk for svar :-)
Kine

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg kan bare svare for min egen del og ikke de andre, men jeg kjøper primært ting på iHerb (eller andre nettbutikker) som jeg ikke får tak i her i landet. Denne teen får man absolutt tak i, mannen min kjøpte den til meg i en butikk her :)

Populære innlegg