torsdag, mars 31, 2016

Mot ukjent mål / Agatha Christie. - Oslo : Aschehoug, 1970. - 176 s.


Et av de fineste Agatha Christie-omslagene jeg har sett! Dessuten en ganske annerledes krim, om en vitenskapsmann som forsvinner og hvordan en kvinne utgir seg for å være hans kone for å forsøke å løse mysteriet sammen med myndighetene. Dette er 1956, kald krig, atomforskere og uhygge. 


6 kommentarer:

Anonym sa...

Agatha svikter aldri... jeg elsker alle historiene hennes :)
Ha en fin fredag!

Guro sa...

Nå fikk jeg lyst til å lese krim også :) Tusen takk :)

Anonym sa...

Er det en av de skumle gule påskekyllingene som har lagt seg på omslaget? anne

Unknown sa...

Åh! Det er jo de fineste Christie-omslagene! :) Mamma hadde en hel bunke av disse, men de forsvant en gang pappa hadde bestemt seg for å være med på et car-boot-sale, eller hva det nå var.

Glamourbibliotekaren sa...

KoseligKoselig: Hun slår aldri feil!

Guro: Bare hyggelig!

Anne: Ja, de forviller seg litt hit og dit i disse tider. Nå er de imidlertid trygt plassert i et gammelt påskeegg i en pose på loftet.

Arnhild F: Ånei.. Typisk. De er veldig fine!

Kristin sa...

Oj! Denne leste eg òg i påska! Fann den, og to andre, på ein loppemarknad i Hovudstaden før påske - men på engelsk! No har eg ikkje vore borti _alle_ oversettingar - reknar med nokre er betre enn andre, men eg fekk meg altså ei veldig gledeleg overrasking da eg slumpa over nokre bøker i fjor på engelsk. Er etter mi erfaring mange snedige formuleringar, beskrivingar og mykje underkommunisert britisk humor som forsvinn..

Populære innlegg