fredag, april 01, 2016

Glamorøs fredag


God formiddag! Her på hjemmekontoret er det full vårstemning og jeg hilser april velkommen! Har forøvrig allerede gått på en aprilsnarr. Sola skinner og jeg drikker hvit te med fersken, har en fin helg foran meg, og dufter av Vanilla Fields - en nostalgisk (what else is new) aprilduft for mitt vedkommende. 

Glamorøs fredag startet i grunnen i Oslo Spektrum i går, med Mariah Carey-konsert - omtale i musikkbloggen - var det noen av dere som var der? 

Uansett, fredagsrapporter mottas med takk! You know what to do!

Riktig god helg til dere alle som en!

mvh Glamourbibliotekaren

31 kommentarer:

Mynte sa...

Sola skinner og fuglene synger utenfor kontorvinduet mitt!
I dag er det Miss Dior Cherie-parfyme og stripegenser som er dagens glamorøse innslag, i tillegg til et smil om munnen. Deilig at våren er her.

Josefine sa...

God fredag! Dagen startet med yoga, hvilket er stor glamour for meg. I dag skal jeg levere hele hoveddelen til masteroppgaven min til veileder, så jeg har en del som skal gjøres i dag, men jeg er ganske sikker på at jeg kommer i mål! Jeg har på meg en fin, blomstrete kjole jeg kjøpte i Göteborg i fjor og i kveld skal jeg feiere en av mine beste venninner som fyller 26! God helg til alle! :)

stud.med. sa...

Hjemmekontor! Kaffe, radio glamourbibliotekar vol. 10 - vår, fint skjerf, gulløredobber, sol ute, planer om lønsj på balkongen om en liten stund, ingen spesielle planer for helga og den litt våryre følelsen i brystet. Bliss!

Solveig sa...

Her i Trondheim snør det tett og bakken er hvit. Men gjess fløy over byen i V-formasjon i går på vei mot nord - det ultimate vårtegnet! Har på yndlingssmykket mitt, en antikk liten elefant av korall som henger i en tynn gullkjede, og duften er Clarins Eau Dynamisante.

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Her i Trondheim laver snøen ned - snakk om skikkelig dårlig aprilspøk! Forhåpentligvis er det kortvarig. Dagens glamour består av stripete kjole, rosa lepper og nyvasket hår, og jeg håper å komme lagt på et prosjektarbeid hvor deadline nærmer seg faretruende. Jeg skal uansett ha fri i helga og treffe venner, drikke cava og ha koselig frokost. Ønsker alle en prima helg!

K sa...

God fredag formiddag!
I Tromsø er det strålende sol, og solskinn på snødekte fjell er den fineste kontorutsikten jeg kan tenke meg. Kjører meget avslappet stil i dag, men får deilig vårfølelse av å gå i kontorskoa mine - et par lyse converse (foreløpig for mye snø på min jobbvei til å bruke dem ute). I helga håper jeg på å være ute i sola, samt se ei venninne og lese ferdig boka mi, Oryx & Crake av Margaret Atwood.
Hilsen mangeårig leser, men førstegangs fredagsrapportør!

koristen sa...

Sola skinner, og jeg har tatt på vår- og sommerparfymen min, Green Tea fra Elizabeth Arden. Antrekket er jeans og en plommefarget topp med trykk fra Zizzi, smykkene er i sølv. I kveld er det trening, i morgen korseminar med fine folk. Det ser ut på Yr som at søndagen blir sofadag. Men jeg håper på litt turvær også!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Cecilie sa...

Sitter på kontoret og gjør siste innsats før helgen.
Har en deadline som skal møtes idag, men etter jobb er det middag hos venner.
Har tatt på meg genser i lillatoner idag og solskinnet utenfor kontorvinduet bidrar til strålende humør.
God fredag!

Annette sa...

Som Mynte og namnam over går jeg også for striper i tøyet i dag; langermet trøye fra en hyggelig tur til Danmark med familien. Ellers er det glamorøst at solen skinner over Oslo i dag :-)
Jeg skal en tur til Belgia i dag, nærmere bestemt til Gent, og blir der til mandag. Der foregår det nemlig et hyggelig dansearrangement i helga. Jeg gleder meg til å være sammen med kjæresten og gode venner, og til å danse lindy hop til herlig jazzmusikk. Det blir nok også noen smaksprøver på belgisk øl, spesielt med tanke på den ølinteresserte samboeren jeg har.
God fredag!

Kjersti sa...

Jammen er det april! Sola skinner, jeg har fri og skal snart ut på tur i skogen. Derfor er foreløpig glamouren ikke så synlig (som for så vidt er ganske vanlig for meg...) siden jeg går praktisk kledd. Men i kveld skal jeg pynte meg litt og gå ut og spise og på konsert med en jeg er glad i. Det blir fint!

frk Frydefull sa...

Hurra for april! Våren er glamour nok for meg. I dag skal vinteren pakkes vekk der hjemme og våren hentes frem. Vekk med ski, akebrett og snøskuffe og frem med stoler, bord, grill og alt som er gøy! Vi har invitert gode venner på middag i morgen, så litt som må forberedes - veldig hyggelig. Håper det blir tid til litt spill også. Tror denne hengen bare vil rase av sted. God helg til alle og særs til vår kjære Glamourbibliotekar.

Anonym sa...

God glamorøs fredag! Drikker Pukka te med peppermynte og lakris, har min selvlagde glassperler i kjede rundt halsen. Har akkurat bestemt hvilken kake jeg skal lage til cup-en i helgen og planlegger en tur på hagesenter for å kjøpe organisk gjødsel til plenen. Vår tralala vår :-) God helg til alle!

HildeSofie sa...

Hurra for vårfredag!
Har foreløpig ikke blitt lurt, men det er vel bare et spørsmål om tid...
Casual fredagsglam på kontoret, duften er Coco Noir. Droppet innom en kafe på vei til jobb og snek med meg både chai latte og en frokostbit, siden det ble litt sent før jeg kom meg i seng i går - etter hyggelig tur på en bar med en ny venn :)

I ettermiddag toger jeg et lite stykke ut av byen for en date (!), og resten av helgen går med på utpakking og litt hjemmekontor. Kanskje kinotur søndag. Vi får se.

God helg til alle!

Ina sa...

Solskinn og april, altså! Uformelt antrukket i sorte jeans og sandfarget genser, men har en liten dyprød leppestift på lur for å glamme det opp i ekte bibliotekar-stil. Japansk parfyme av den rene, pudrete typen med jasmin og musk passer godt i dag.

Hører på dagens Spillerom i NRK P2, hvor noen av mine favorittmusikere er gjester. I kveld skal jeg høre dem på konsert, det blir stas. Mariah var fabelaktig, er så glad for at hun var i god form! God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs aprilfredag! Her er det også hjemmekontor nå, etter først å ha gjort en del husarbeid. Glamorøst å kjenne at det dufter rent i hele leiligheta når det i tillegg er sol og vårvær ute. Snøfallet fra et par dager siden smelter omtrent mens jeg ser på.

Jeg dufter som alltid av Valentina, og har rød Chanel på leppene (Antoinette). Har på meg et par jeans fra Lee og en svart hoodie-jakke fra Parkenfestivalen. Uformell stil, altså, som også funker når jeg senere skal ut på luftetur med hunden iført mine relativt nye sorte Adidas. Turen går til nærmeste post-i-butikk, ettersom jeg har en hjemmestrikka bursdagsgave som skal sendes til Sverige.

Helga skal brukes på mini-spa (bursdagsgave!), turer med hunden og et kirkebesøk lørdag kveld. I tillegg skal jeg forsøke å lese ferdig ei bok jeg holder på med, og kanskje får jeg strikka litt også. Har et håp om å orke å strikke ferdig armene til en jakke jeg er godt i gang med, for da er den klar til bruk!

God helg!

Ine sa...

Det er så deilig at april er her! Selv om det betyr at fristen for innlevering av masteroppgaven min nærmer seg med stormskritt... Har hatt en fin morgen, sendte avgårde 2,5-åringen som gledet seg veldig til å dra på biblioteket med barnehagen i dag. ("Lese bøtler! Mange bøtler!" <3) Ellers har jeg spist en rolig frokost med min kjære før vi gikk tur i skogen, og nå er jeg installert ved spisebordet for å gjøre unna dagens skriveøkt. En ny favorittkjole i myk ull fra Noa Noa er på, og fuglene som kvitrer utenfor holder meg med selskap. Riktig god helg alle sammen!

Kunsthistoriestudinen sa...

Riktig god fredag! Her er det også hjemmekontor i dag. Glamouren er grønn te med sitron og honning i et servise jeg har arvet, blå strikkegenser i bomull og jeans i økologisk bomull. For første gang på lenge jobber verken jeg eller kjæresten helg, så denne helgen blir det endelig tid til å bare være sammen og slappe av. Det blir fint! Ellers skal jeg nyte at våren er her, samt jobbe litt med masteroppgaven. Håper alle får en riktig fin helg!

Anonym sa...

Jeg velger meg april.....og håper at vi ikke får mer snø på denne siden av sommeren! Ute skinner solen og dagen har så langt var helt toppers. Startet med frokost, dusj, fikk støvsuget og fikset huset før jeg dro på nydelig yinyoga. Ble deretter kjørt til jobb av god venninne og her skal jeg være i 4 timer. Har drukket kaffe med annen god venninne/kollega og oppdatert hverandre om hva som skjer i livene våre akkurat nå. Etter jobb blir det god mat, litt TV-titting etter at vi har kledd oss om. Jeg tuller ikke! Vi skifter ikke til joggebukse og slaskete t-skjorter, men kjole og tights for mitt vedkommende.I helgen skal jeg på svømming, kino/pizzadate med gemalen og ellers er helgen åpen. Ha en fin helg! .mette

Fanderay sa...

Gledelig fredag :-)
Her er værgudene i glamourhjørnet og byr på sol og snøsmelting, det hele er omkranset av hvite fjell.
Selv har jeg på meg kjole og dagens duft er Chanel No. 19.

Oda sa...

Her på Jylland skin sola frå ein neste skyfri himmel. Eg har pynta meg vårleg med farmors gamle blomstrete bluse, nye solbriller og ikkje minst: nye freikner i fjeset, som for meg alltid er eit kjærkoment vårteikn. Dagen hittil har bestått av togpendling og undervisning, men når eg no snart går av toget skal eg møte kjærasten min og vi skal ete årets første iskuler på Paradis. Helgeplanane er enno ikkje bestemte, og skal innehalde eindel skulearbeid, men håpar å få tid til museumsbesøk og skogsvandring også.

God helg!

Maren sa...

Hurra for april! Jeg har vårparfyme på, og svart skjørt med prikkete topp til. Helga blir en blanding av jobb og fri, vil lese ut ei bok og drikke masse vårlig te. God helg!

tea sa...

God fredag! Idag har jeg hatt på meg svarte slacks (som motebransjen så fint kaller det) med press og en stripete topp. Har følt meg litt ekstra elegant i dag til tross for snøfyk i morges og dermed nødvendigheten av regnkåpe. En dæsj parfyme, litt mascara og foundation var det som skulle til for at dagen ble litt ekstra glamorøs. Jeg var en tur innom biblioteket og fikk med meg noen spennende bøker hjem (håper de er spennende hvert fall), og har ellers brukt dagen på å skrive på bacheloroppgaven min. Etterhvert har sola også tittet litt frem, mens det nå er overskyet. Det snør i det minste ikke! Helga er ganske så tom for planer, men håper på litt sol og boklesing. Ønsker dere alle en fin helg!

Togpiken sa...

Morgenene starter alltid tidlig for en pendler, så det er vanligvis lite ytre glamour. I dag tok jeg meg litt mer tid - det ble kjole og lett oppsatt hår. Deilig å føle seg litt fin! Nå venter en lengre togtur hjem, før kvelden videre byr på middag og kino med kjæresten. Det er ihvertfall glamorøst! Helgen er videre deilig tom for planer - så skjønt å ta det som det kommer. ..god helg!

Maria Ingrid sa...

Endelig april! Og solen skinner! Jeg har blomstrete kjole på, og ny pannelugg. Her i heimen blir det rydding og vasking denne helgen, vi skal snart igang med salg av leilighet. God helg!

Synne sa...

God fredag fra London! God første april! Jeg prøver å være skeptisk til alt jeg hører og leser i dag, hoho.
Jeg har akkurat kommet hjem fra kafélunsj med kjæresten, noe som føles glamorøst i seg selv, og det er fint vårvær her for tida. I helga er det spådd 15-17 grader! Gleder meg!
Antrekket består av en vintagekjole i favorittfargen grønn, øredobber med grønne steiner som jeg har fått av gode venninner, pene strømper og rød leppestift fra Limecrime.
Nå skal jeg brygge meg en kopp av min nyeste te, en Pukka-variant med tre ulike typer lakris! Den har jeg ikke smakt før, så jeg er spent. Senere i kveld blir nok teen byttet ut med vin, og så får vi se hva helga byr på ellers, foruten vårvarmen og gleden som følger med den.
God, glamorøs fredag til alle!

Anonym sa...

Så gøy at du har vært på Mariah Carey-konsert! Litt misunnelig. Jeg digget veldig Vision of Love da den kom (og senere flere av sangene hennes) og jeg drømte om at jeg kunne synge like lyst, sterkt og fint. :) Har følt det ikke har vært helt stuerent å like henne...Synes fortsatt det er gøy å prøve å synge sammen med henne når jeg hører musikken, men det bør helst være på et øde sted ;)
Glamorøst i dag: startet dagen med store øredobber, har vært på cafe, trent og ryddet på kontoret. Nå synes litt av pulten! Fikk en dårlig nyhet på jobb i dag, men den velger jeg å fortrenge (grr!).
Skal i kveld feire fredagen med sushi. Gleder meg, god helg!

Studinen sa...

Glamorøst comeback etter fravær i påsken. Sol, nyvasket hår og forkjølelse på retur føles bra og glamorøst i dag, velkommen april! Helgen skal brukes til å rydde i bokhyllene, det er tiden for å gi fra seg en bærepose, og kjøpe en ny, på loppemarked. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Denne fredagen er jeg i Berlin, så den er ekstra glamorøs! Var på "Tristan og Isolde" i går, en opplevelse som har vært med meg hele denne dagen også. I dag var vi i Kathe Kollwitz-museet, og etterpå har vi bare ruslet rundt i sola, sittet på kafeer og sett på fine, små butikker, blant annet en av bruktbutikkene som har vært omtalt her (VEB Orange, der krevde det jernvilje å komme seg ut igjen!). Fin, fin fredag, som heldigvis ikke er ferdig ennå!

Riktig god helg til alle her inne! :-)

Ingerid sa...

Jeg rekker det såvidt! Er på konferanse i helgen - i Cambridge. Her i England er det vår, og det er jo riktig glamorøst. Dagens antrekk er praktisk med jeans, men på reisen i dag fikk jeg prøvd parfymer, særlig Chanel No 5, på leting etter min bestemors parfyme. Det var ikke den, men den var definitivt glamorøs! Har dessuten drukket te og spist scones hos en venninne. Luksus! God helg til alle!

Anonym sa...

For en nydelig vårdag! Den ble riktig glamorøs: Sola strålte fra blå himmel, bokfinken er observert og blåveisen har endelig kommet. Ute er det småskoføre, det lukter vår: Våt jord og tørt lauv. På toppen av alt var det min bursdag, og den ble feiret med gourmetmiddag og kake sammen med mann og "barn". Roser fra mannen og vakker blomsteroppsats fra foreldrene mine. Tok på min rosarøde kjole og emaljerte halskjede med ørepynt til + en dæsj Chanel nr. 5. På leppene Dior Addict i farge som matcher kjolen. Siden jeg feirer halvrundt, blir det jentefest her i morgen. Slik sett blir hele helga glamorøs. Gleder meg! Ha ei god helg, Glamorbibliotekaren og alle dere andre! Hilsen fra Koloraturen

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, kjære venner! Riktig god helg til dere alle sammen!

Populære innlegg