fredag, april 22, 2016

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen!
En liten morgentur langs vannet i sola, iskaldt er det dog, skulle hatt på lue. Men det blir nok bedre utover dagen! Helga er etterlengtet, denne uka har vært skrekkelig lang - sånn er det alltid når man har vært på ferie og begynner å jobbe igjen. Har ikke all verdens planer, og det er deilig. Leser to-tre bøker på en gang og bruker dermed evigheter på å bli ferdig med noen av dem, så det er jo noe å bruke helga på. 

Glamoureffekter er lilla glitrende eyeliner som en hommage til Prince, Estée Lauders White Linen som minner meg om mamma på 80-tallet, og en kopp varm te naturligvis. 

Hva setter spiss på deres fredager? Grei ut i kommentarfeltet!

Og ha en riktig fin dag!

mvh
Glamourbibliotekaren. 

26 kommentarer:

Annette sa...

Hei fredag!
Helga er etterlengtet hos meg også, det har vært en veldig travel uke. Men nå er straks rapporten jeg har jobbet med i ukevis ferdig, og da kan jeg ta helg, glad og fornøyd. Dagens glamoureffekter er et sort A-formet swingskjørt av dansk design som er et av yndlingsplaggene. I tillegg til at det er stilig og behagelig å ha på, har det store lommer hvor jeg kan ha både telefon og hender, et stort pluss. I tillegg har jeg på meg en olaskjorte som kom inn i min garderobe etter at jeg hadde vært på jakt etter en slik i et års tid.
I kveld blir det bursdagsfeiring for en kamerat og deretter gleder jeg meg til en lørdag med tid til å ordne diverse i hjemmet. Søndag blir det brunsj med lindy hop venninnene og deretter konsert med koret min mor synger i. Mange planer, men ganske avslappende allikevel.
God fredag ønskes alle!

HildeSofie sa...

Riktig god fredag!
Jeg svingte innom en Evita på vei til kontoret, og snek med meg en kakao for å feire vår og sol i Oslo. Nå har jeg gått over til te (Lady Grey), antrekket er sort og hvitt og duften er Coco Noir.

Planer for helgen: Ikveld kommer en venninne på besøk, jeg har omsider fått sofaen til leiligheten min (6 uker uten!!), så vi skal henge i den og debriefe hennes jobbintervju idag. Om vi orker så hjelper hun meg også med å montere garderobeskapet mitt, så jeg får flyttet ut av kofferten jeg har bodd i i de nevnte 6 ukene :)

I morgen går turen til Color Line-terminalen, der jeg møter min søster og to venninner, vi skal på tur til Kiel frem til mandag, det blir koselig. Mistenker det blir shopping av både vin og sjokolade ;)

God helg til alle!

Anonym sa...

Fridag i dag. Fyr i ovnen (det snør ute), levende lys på frokostbordet, Klassekampen, Perchs påskete, og Bo Kaspers på høyttaleren. Dagen skal brukes til å oppdatere CV og tenke store tanker om en spennende jobbidè. Kan ikke huske sist jeg brukte parfyme, men Gucci Flora er dagens glamoureffekt. God fredag og helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Jeg sto opp til et hvitt, snødekt landskap i dag, og da jeg etterpå leste om Prince tenkte jeg på "Sometimes it snows in April". Det planlagte kjoleantrekket ble byttet ut med bukse, genser og varme sko, og genseren er forresten helt lik Audreys i snitt og striper, bare i motsatte farger! Den er ny, så det er dagens glamour sammen med en fin hårknute og sølvarmbånd. Riktig god fredag og helg alle sammen! :-)

Anonym sa...

Sol, fredag, nyvasket hår, kaffe på T-banen, skal i selskap i aften - kan det bli bedre? Ha en fin helg! .mette

koristen sa...

Solskinnsfredag i Oslo, deilig selv om det ikke akkurat er sommertemperatur! Antrekket er blått, håret er nesten nyklippet og helt nyfarget, duften er Elizabeth Ardens Green Tea. I kveld i morgen og søndag er det Opera hele landet som gjelder, avslutning med konsert i operaen søndag kveld. Kjempegøy, men jeg har fått en irriterende forkjølelse som ikke passer helt for anledningen. Jeg har fylt den fine Mucha-koppen fra Praha med Yogi-te med mint og lakris og krysser fingre for at jeg slipper å gå fra 1. sopran til bass ;-)

Det blir altså mye sang, men jeg håper det blir tid til en liten skogtur i morgen. Vil plukke hvitveis! God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Ingerid sa...

Fredag! Fin start på dagen med sykkeltur med veslejenta, til bestefar (barnehagen er stengt i dag). Syklet derfra til jobben, brrr, kaldt i vinden, men la inn et stopp på Åpent bakeri og kjøpte finsk rugbrød, og lunsj, og dessuten - en cappuccino. Ingenting er mer glamorøst enn å sitte på kafe og la tankene fly. Det er ekte luksus og balsam for sjelen.

Antrekket er stripete genser i turkis og krem-farge, blå olabukse og joggesko. Og bak øret -- ta-da: Love Coconut fra Honoré des Pres. Jeg kostet på meg den etter en travel periode på jobb, og den innfrir. Har Palmers coconut oil bodylotion også, som på en måte overdøver den litt, men delvis også komplementerer. Love Coconut er en kokos-duft som er litt tørr, litt grønn, men også ubestemmelig og utfordrende - det er kult. Dessverre varer den muligens litt kort på meg, som mange andre dufter.

Senere i dag kommer den røde leppestiften på, så er det en del ting som skal gjøres ferdig, og så - helg! God helg til alle, og særlig til Glamourbibliotekaren.

Ine sa...

Riktig god fredag! Plukket med meg en liten bukett med hvitveis etter levering i barnehagen i dag. Har gjort det helgefint på stue og kjøkken – resten sparer jeg til min mann :) I dag har jeg skrivekontor hjemme, skal levere masteroppgave om et par uker. Som jeg gleder meg til det! Har planer om en pause i sola i løpet av dagen – med jakke og pledd går det fint an å sitte ute :) Ellers er glamoureffektene en nystrikket mjuk jakke, et deilig trikotskjørt som har plass til min voksende mage og sokker med blondekant. Riktig god helg!

namnam sa...

God glamorøs frdag!
I Trondheim snør det vannrett, ispedd litt regn. Yey... Men det er sikkert godt for gress og blomster med en liten rotbløyte, så vi får håpe på en eksplosjon i grønt når sola omsider kommer frem igjen.
Dagens personlige glamour er vel egentlig ganske hverdagslig, skjørt og genser som de fleste fredagene. Er i intens innspurt på et jobbprosjekt, så den aller beste glmouren ville være å slippe å jobbe i helga. Vi får se hvordan dagen arter seg.
Helga er uten konkrete planer pga nevnte prosjekt, men litt frisk luft hadde ikke vært å forakte. Tar det som det kommer.
Ønsker alle enn riktig god helg!

Anna sa...

Turkise negler i dag, vin med fine venninner i går. Flott opptrapping til helgen. Kino med mannen i kveld, besøk av venninner med barn i morgen. Søndag er det forhåpentligvis ikke meldt snø (!) og jeg kan grave litt i hagen. Bergensvær i april altså - det er gjerne til ære for Prince. RIP.

Anonym sa...

Stripekjole, pene sko og koselige middagsplaner med en vennine i kveld. Håper på et aldri så lite glass vi til også.

Resten av helgen skal nytes i hagen.

Ønsker alle en god helg :)

Anonym sa...

...det var Astrid som skrev den anonyme hilsenen, da.

Vh
Astrid

ringvold sa...

De små, tidløse gulløredobbene jeg fikk til 30 årsdagen av samboeren min. Som om ikke det var staselig nok, venter prøvesmaking av bryllupsmenyen om noen timer. Gleder meg skikkelig!

Anonym sa...

Hurra det er fredag! Det har vært en intens, fin og morsom arbeidsuke, og nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for helg. Bare et par timer igjen nå:-). Dagens glamoureffekt er en rød genser jeg sjelden bruker, følte veldig for noe mer vårlig og fargerikt enn det sorte og grå jeg oftest går i. Og det føles godt! God helg til alle:-)

tea sa...

Jeg har en veldig liten glamorøs fredag i grunn. Er i dårlig humør, generelt bare sur og lei. MEN det ordner seg nok snart. Det er jo tross alt helg! For å bedre litt på humøret har jeg funnet frem en god parfyme og en god, litt luksuriøs te som jeg koser meg med. I kveld tenker jeg å kose meg med en bok, så får dårlig humør være dårlig humør - jeg er fast bestemt på å ha en fin dag likevel. :) Ønsker alle en god helg!

Vh Ida.

Anonym sa...

Hei, glamorøst fredag! På arbeidsreise i Sverige - hyggelige møter, koselig hotell, deilig vær, en tur på kunstmuseum og så en togtur foran meg - glamorøst nok for meg! Antrekket er hvit silkebluse fra COS og svart dressbukse fra Zara, og en liten skvett av min mest markante parfyme, Black Opium. Ha en fin helg alle sammen! Lotta

Synne sa...

Hei fra London!
Her er det overskyet, men lyst i dag, og jeg har vært ute på en liten rusletur i Kentish Town. Flere trær er blitt rosa, hvite og blå skyer i det siste - blomstringen er bare varer og varer, og det er en fryd!
Jeg har på meg et morsomt skjørt og en pen genser, og selv om håret gjør litt som det vil i dag, er leppene røde og humøret godt, som vanlig.
Planen for kvelden er blant annet å lese ut ei Poirot-bok, og jeg er spent på hvem som er morderen, hoho!
Riktig god og glamorøs helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en bodøby som har gått fra grått og vått til tørt og nesten sol. Hurra!

Dagen har vært glamorøs på mange måter. Jeg har gått i sorte strømper og kjole fra Indiska i Stockholm; sort med små blomster her og der. Anledning? Jobbmøter i byen, etterfulgt av tur på det nydelige biblioteket i Stormen. Der lånte jeg tre bøker, alle handler om Røst og Skomvær (som jeg skal til i sommer). Jeg har allerede begynt på Theodor Kittelsens bok "Fra Lofoten", med tekster og tegninger. Etter biblioteket spiste jeg lunsj med verdens fineste fyr - det var definitivt dagens høydepunkt! Glamorøse øredobber fra Snö of Sweden i ørene, gave fra ei venninne for noen uker siden.

Huden er myk etter mini-spa i morges og dufter av Elizabeth Arden sin Tea Tree Body Lotion med honningdråper. Chanel Rouge på leppene, i fargen 'Antoinette'. I skrivende stund hører jeg på Vidar Busk sitt album Venus, Texas, som jeg er veldig glad i, og om ei lita stund skal jeg ut på tur med hunden.

Helga skal brukes på litt forskjellig, deriblant skal jeg se om jeg finner noe å lage fra ei kokebok jeg fant på posesalg på bøker tidligere i uka: Roald Dahls kokebok! Den er helt fantastisk; både tekster og mat inspirerer. Jeg laget også falaffel sammen med ei venninne fra Irak tidligere i uka, og det er ikke usannsynlig at det blir mer av den sorten...

God helg!

K sa...

God fredag!

Jeg ser fram mot en rolig helg med forestillingen Black & White, Kylian, i Operaen i morgen kveld, og en tur i skogen og grilling på søndag.

Ellers skal jeg høre på fuglekvitter og glede meg over alt som spirer i hagen. Har tatt fram småskoene og et favoritt-dongeri-skjørt i anledning våren. Elsker denne årstiden!

Togpiken sa...

Jeg starter hverdagene i halvsekstiden, da jeg har halvannen time reisevei til jobb. Det blir sjelden så veldig glamorøse morgener, jeg prioriterer helst en god frokost fremfor så mye "stell". I går avsluttet jeg dagen med en lang dusj, skrubb og kur, og i dag tidlig hoppet jeg inn i en fin grålig kjole, strømpebukser, ankelstøvletter og mitt knallgrønne deilige ullsjal. Med litt rød leppestift til - ja, så føler jeg meg svært så glamorøs i dag! Arbeidsdagen ble hektisk, men nå toger jeg hjem til min kjære og huset vårt og blomstene våre og en helg som skal fylles med en god blanding av hvile og hyggelige aktiviteter. Og det er meldt sol!

Glamourlektoren sa...

Dette setter spiss på min fredag: At en sterk forkjølelse er på retur, at geranier og tomatplanter begynner å røre på seg og få det levelig på glassverandaen, at jeg har tilbrakt dagen hjemme - småsyk, riktignok, bare nesten uten stemme :) At fuglene kvitrer i hagen. At 17-åringen plystrer på vei inn i huset etter en lang skoledag og har fått i oppdrag av sin far å lage fredagspizzaen. At jeg snart kan ta fri fra hjemmekontoret for i dag. At jeg har hatt kontakt med gode venner pr melding i dag og kan se fram til hyggelige forsommertreff. Koselig bildemelding med mine to små nevøer som spiser frokost på senga. Hvitveis i vase, roser fra venninne som var på besøk her om dagen. Nyvasket hår.

Oda sa...

God fredag!
I Aarhus skin sola og dagen har eigentleg hittil vore glamorøs frå ende til anna. Eg har besøk av ei av mine beste venninder og vi har hatt ein lang frukost utandørs (første i år!) med croissantar og pålæggschokolade. Resten av dagen har blitt brukt til vandring langs havet og til dyrehaven for å mate rådyra der og iaktta villsvina. Vidare skal dagen brukast på å lage middag og drikke vin. Eg har på meg min nyinnkjpte stripete genser fra ein bruktbutikk med "made in west- Germany" merke på seg og nokre deilige sigrabrune bukser frå Monki. Eg har låna venninda mi sin sminkepung i dag, og det med å bruke andre si sminke kjennast alltid ekstra eksklusivt ut, syns eg. God weekend til alle!

Fivrelden sa...

Har katlogisert på biblioteket og nå slapper jeg av med Earl Grey og druer som er kveldens glamourinnslag. :) Ha en fin fredag, alle.

Fivrelden sa...

*katalogisert.

Maje sa...

Rosa cardigan og vårlig skjerf, samt en liten dæsj Coco mademoiselle på halsen. Drikker jasminte fra Harrods nå mens jeg hører på Trondheims symfoniorkesters filmmusikkonsert (John Williams) som gikk på radio i går. Herlig med opptak tilgjengelig på nrk.no. Ellers blir det kanskje Oslotur med søstre i morgen. DET er hva jeg kaller glamourøst! God helg!

Julia sa...

Jeg har pendlet til Hampshire hele uka og tok en heftig omvei hjem via pene bygder og Jane Austen museet i Chawton! Hyggelig.

Og idag pakket jeg med meg to venner I leiebilen for å cruise rundt Chilterns, Roald Dahl museet og det helt fabelaktig fine naturhistoriske museet I Tring. Anbefales.

Populære innlegg