fredag, april 29, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Det er fint med hjemmekontor når det regner ute! Jeg drikker te og tenner lys og fordyper meg i Haydn i dag. Dagens duft er Estée Lauders Youth Dew, jeg har stripete genser og rød leppestift. Og god te!

I helga blir det bruktmarked, lesing og mer magnoliaspaning, selv om været er bare sånn passe. Håper våren og varmen kommer til Østlandet snart. 

Hva gjør dere i dag? Hva forgyller deres fredager? Rapportér i kommentarfeltet til glede for oss alle!

Ha en riktig fin fredag, kjære lesere!

mvh eders Glamourbibliotekar. 

P.S. Det slutta å regne i det øyeblikket jeg klikket "publiser", så nå skinner sola og det blåser friskt. 

23 kommentarer:

Siri sa...

Dagens luksus: hotellfrokost! Er på jobb i Bergen, siste dag i dag. Her blomstrer magnoliaen, og vårfølelsen er på topp. I ettermiddag skal jeg imidlertid kjøre tilbake til Østlandet. Gleder meg til turen over fjellet (og er glad over at vinterdekkene fortsatt er på når jeg leser værmeldingen). Har et par timer igjen av en spennende krim på lydbok, og har dessuten mobilen full av podcasts, så jeg skal nok ha underholdning nok på turen.
Resten av helgen har jeg absolutt ingen planer annet enn å bestille lamper til vårt snart renoverte hus.

God helg til alle!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
April har vært iskald her i Trondheim, men i dag var det milde vinder da jeg kom ut, så kanskje, kanskje kommer våren på ordentlig nå.
Hjemmet mitt er i startfasen av en kjøkkenogstuerenovering så videre glamorøst blir det nok ikke de nærmeste ukene. Prøver å holde kaoset til et minimum ettersom det jo skal leves der mens prosessen pågår, men gleder meg til det blir fint og ferdig.
Helga vil gå med til riving, pussing, sparkling og forhåpentligvis maling. Håper at finværet slår til så jeg kan trekke ut på balkongen og bruke den som en støvfri oase.
God helg til alle!

Line sa...

Her i nord varmer vi oss på luft som har flyttet seg fra Svartehavet til Nord-Norge på nesten magisk vis. Det er en stille dag på skolebiblioteket, i klasserommet rett bak meg sitter elever med halvårsprøver. I ettermiddag skal jeg og niesa mi grille pølser i min selvbygde såkalte sjusteinsovn (min har riktignok litt flere steiner) I morgen er det bytur og søndagen er en trivelig dag foreløpig uten program. Dagens glamour er en hvit storskjorte med blått ananastrykk. Mamma sydde den i forrige uke. Ha en fin helg alle sammen, sepsielt Glanourbibliotekaren

Hermia sa...

Idag pustar jag ut efter gårdagens lååånga arbetsdag som avslutades på allra bästa sätt - med en välkomstmottagning för världens första fristadskonstnär (författare finns ju på flera håll sedan tidigare). Är så glad över att min stad tagit det här steget och det var fint få vara med och välkomna konstnären. Idag blir en mer vanlig dag på jobbet följt av en lugn helg som bland annat innehåller middag hos mina föräldrar och kanske ett besök vid någon brasa, det är ju sista april som firas stort här (osäker på hur det ser ut i Norge?). Och så ska väskan packas inför kommande weekendresa. Trevlig helg till er alla!

Ben Adam sa...

Relativt uglamorøs morgen i dag, men den skal snart opp-glamoreres kraftig :)
Sitter med bustete hår og snart kald kaffe i koppen, og skal ut og sprade senere etter dusj og sminke - skal til byen for å handle mat og vin til jeg får venner på besøk i morgen.
Sitter og tråler nettet for forretter, hovedretter og dessert som kan passe, og jeg gleder meg virkelig til å kokkelere.

God helg!

Anonym sa...

Marineblå og hvit bluse i passende fasong gjør fredagen litt finere. Ser at jeg kler meg litt for ofte i beige og grått. Hadde glemt hvor blå øynene mine virker i marine.

Drikker god kaffe og lader opp til godkjenning av diverse skilt og annen "lekker" stafasje nyetablerte bedrifter ønsker seg. Skulle ønkse jeg hadde samme jobb i en gammel europeisk middelalderby :)

Får putte på behagelig musikk i ørene, for i disse lokalene er det til dels mye bråk av oppussing. Resultatet vil vel glede oss alle ved juletider.

Solen er dagens absolutte høydepunkt.

God helg til alle :)

Vh
Astrid

Ingerid sa...

Dagen er i gang, og dagens glamour er allerede inntatt - cappuccino på italiensk kaffebar på vei til jobb (kaffemaskinen på jobb er i ustand). Antrekket er enkelt, blå jeans, svarte ballerinasko, svart v-genser. Men jeg har øreringer i gull og et lite perlesmykke, også med gull, og på leppene den magiske røde "Red red rose" fra Lancome. Den har et rosaskjær og passer fint om våren. Bak øret fortsatt Love Coconut, som jeg liker bedre og bedre. Så nå skal det jobbes, og i kveld blir det selskap for en venninne som fyller rundt år! God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Fordypning i Haydn, det høres ut som en fin arbeidsdag! Min dag forgylles av at hodet er fullt av en konsert jeg var på i går, Anna Vinnitskaya spilte Rachmaninovs 2 sammen med TSO, noe av det fineste jeg vet, og det var helt utrolig vakkert. Så denne fredagen skinner om kapp med sola og jeg skinner litt ekstra også tror jeg! Melonrød neglelakk og liljekonvallparfyme er prikken over i-en. :-)

Riktig god helg til dere alle sammen!

Anaruh sa...

God formiddag! Min dag tilbringes i pysj og ulltøy; har vært hjemme med forkjølelse siden tirsdag. Men det føles som jeg er over toppen nå, så helga kan jo bare bli bedre og bedre.

Jeg har sovet fram til nå, og har akkurat fått laget meg en kopp russisk morgente, og nyter synet av en diger bukett peoner som jeg kjøpte forrige uke. Timingen var sånn sett perfekt; har jo fått beundret den timevis hver eneste dag :D

Planene for dagen er en dusj, komme seg ut av pysjen og kanskje orke en liten tur ut i frisk luft. Jeg lengter!

Og Hermia: Valborgsmesse er ikke noen vanlig feiring her i Norge, men mulig det finnes lokale varianter. Men jeg skulle gjerne ha tent et stort bål og hatt en liten feiring av våren nå!

Ha en fin fredag og god helg til alle sammen!

Marta sa...

Oi, då var det fredag, altså? Med andre ord: det er på tide å innsjå at ein er inne i skrive- og lesebobla som varer ut mai, der ein ikkje heilt veit kva dag det er. jøje meg.
Dagen har vore fin til no, og eg trur han vil halda fram slik. Er halvvegs i den andre koppen med te for i dag, eg har på meg varm strikkegenser, sto tidleg opp, og utpå dagen arrangerer skulebiblioteket kaffismakekafé, så det må ein sjølvsagt få med seg.
God helg, alle!

Eirin sa...

Her i Nord er det strålende sol og varmt så i helgen blir det nok en del turer og forsøk på å få litt farge i ansiktet. I tillegg må jeg gjøre litt arbeid mot eksamen, så helt fri blir det dessverre ikke. I dag går jeg for kjole og blågrønne negler. Jeg skal innom biblioteket på vei hjem for å finne noen bøker til mannen (selv har jeg endelig fått begynt på Kristin Lavransdatter). God helg til alle sammen :)

Randi sa...

Hvitveisen blomstrer rett utafor vinduet mitt, hurra :-)
Et vanvittig bra tørkevær, sol, 11 grader og vind, må utnyttes, så da vrenges sengetøyet av og kastes i maskina.
Dagens antrekk: Kort grått skørt, sort tykk strømpik, sort jumper, nyvasket og fønet hår siden jeg ikke fikk frisørtime før helga, Dior bak øret og på leppene.
Morgendagen skal tilbringes på Arbeiderfestival på Kulturhuset der vi i RWTM deltar med både foredrag, lysbilder fra Hellas og smaksprøver av mat fra mange land. Gleder meg til å være sammen med alle de ivrige, herlige flyktningene, og ellers alle de engasjerte fine folka.
Dagen idag skal brukes til kjolejobbing, mat/vin/blomsterhandling, før sykehjemsbesøk og hjemmebesøk og deretter sofa, tv og vin sammen med beste mannen og kanskje den voksne datra hvis hun ikke har andre planer :-)
Livet smiler til tross for slitsomme dager :-)
God fredag, og god helg til alle <3

HildeSofie sa...

Riktig god fredag!
Her på kontoret er det den store telefondagen, føler jeg, må bare passe på at telefonen min har nok strøm til en hver tid :)
Antrekket er jeans, rød genser og perler til pynt, duften er Coco Noir. Med meg til jobb hadde jeg rester av en liten bløtkake som jeg og en venninne lagde i går, hun måtte teste ut noen fyllkombinasjoner før hun skal lage kake til sin nieses konfirmasjon - og jeg og mine kolleger stiller gladelig som prøvekaniner, hoho.

I ettermiddag bytter jeg ut middag med Afternoon tea på Bristol, og ikveld skal jeg til en venn, det blir fint. Morgendagen må brukes på jobb, og søndag (årets beste dag foran både 17. mai og julaften!) blir det frokost med bobler og kake, og påfølgende tur til Youngstorget under faner og flagg. Gleder meg!

Riktig god helg til alle!

Elisabeth sa...

Åh! For en herlig og smått glamorøs fredag! Her i Bodø er det så mildt at jeg har hatt dørene åpne i timesvis, mens jeg har jobbet inne i stua. Dels hjemmekontorjobbing, dels husarbeid. Antrekket har ikke vært så veldig glamorøst, det sparer jeg til kvelden. I dag skal jeg nemlig på Bryan Ferry-konsert; han har turnéåpning her i byen. Gleder meg!

Glamorøst også at foreldrene mine er på vei sørover over Hamarøya i skrivende stund. De kommer hit i middagstida og skal være på besøk i nesten ei uke. Gleder meg stort, vi har et veldig godt forhold. Hvis været holder seg slik det er og slik det er meldt, vil morgendagen by på telttur, mens opphavet er i 75-årsdag på Tuvsjyen (et gammelt vikingested rett ved Saltstraumen).

God glamorøs helg til både glambib'en og alle gjestene!

Hermia sa...

Tack Anaruh för rapporteringen om firandet (eller icke-firandet)! Krya på dig nu!

Ragnhild sa...

På denne kanten har det vore ein noko uglamorøs fredag, ettersom vi i dag skulle analysere gårsdagens fiskefangst på naturfagslaboratoriet. Men når eg tenkjer meg om, so var det jo litt glamour i det at forelesaren vår hadde kjøpt inn dillmarinert kreps som vi skulle undersøkje - og det som var att etter det vitskaplege arbeidet fekk vi lov til å forsyne oss av!

Anonym sa...

Fredagene kommer fort! Synes uka består av mandag og fredag og fine helger. Dagene mellom er bare en parentes!Idag blir det fiin middag i heimen med gemalen, satser på noe fra havets rike. Helgen ellers er litt åpen: tur, lesing, kanskje kino, og familiemiddag på søndag. Ikke snev av glamor - uniform, Birkenstock på føttene, men jeg skal kle meg om til middag selvom det bare er gemalen og jeg. Kjole, rødt på leppene og kanskje tiara (said with irony). Ha en strålende helg alle sammen. .mette

Glamourlegen sa...

Enda en griseforkjølelse her med surkling i brystet, like greit det bare var falsk alarm og ikke ble fødsel denne uken da riene satte inn. Ukentlig kontroll på sykehuset unnagjort i den iskalde blæsten, alt vel med (den litt lille) magebolla. Både godt og kjedelig og irriterende å gå sånn å vente, men innen 17. mai har vi henne hjemme hos oss <3

Bekledning grei men kjedelig, håret daft, sminken minimal (litt brun blyant fra Lancôme bare). Hjertet og kroppen fylt av forventning, og glede over min flotte mann og vår deilige veldigsnart-treåring.

koristen sa...

Oi, i dag var jeg sent ute ser jeg :-) Svarte jeans og rosa genser, gummistøvler og god jakke - litt ustabilt vær for tiden! Reiser snart på besøk til mor, hjem igjen i morgen. Håper på ok vær på søndag så det kan bli litt friluftsliv!

Hva forgyller denne fredagen? Jo, det gjør den varme, gode følelsen i sjela når jeg tenker på hvor godt det er å ha noen virkelig gode venner :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Anaruh sa...

Takk Hermia! Ha en fin helg og fin feiring :)

Studinen sa...

God glamorøs fredag! Etter en effektiv dag med jobbing har jeg tatt en lang dusj, smurt på godt med fet ansiktskrem og sprayet på en ny parfyme, så nå kan helgen bare komme. Det skal spises god middag, en bok skal leses, og ellers null planer. Det er godt med sånne helger.

Anna Lovinda sa...

Sol og varme her på toppen av landet også. Byen er overfylt av sprekinger som skal gå skimaraton, og jeg kler meg matchende i diger joggebukse på evighetslån fra "kaillen"!
Sier det noe om alderen, eller sier det noe om formen, når jeg plutselig har fått øynene opp for et slikt plagg? Hadde aldri vurdert å gå offentlig ut i joggebukse før! Turtøy, ja. Joggebukse, nei!

God glamorøs fredag til dere alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg