lørdag, april 30, 2016

April-favoritter


Sent men godt - her kommer april-favorittene mine! Dette er noen av tingene jeg har brukt og gledet meg ekstra mye over nå i april. (Jeg har forsøkt å unngå at denne oversikten blir indentisk med "hva jeg kjøpte i Paris"-posten, hehe.)


Vi starter øverst fra venstre og går ca med klokka i en slags spiral. 

*Tino Rossi-platene fra markedet i Paris. Jeg finner alltid Tino-plater der, og schlepper dem med meg hjem i håndbagasjen. Ekstra moro med 78-plater såklart. 

*Det engelske teserviset jeg fant på et bruktmarked, av typen som jeg har lett etter i mange år. "Olde country castles" heter mønsteret. Tekanne, sukkerkopp, og fullt teservise til sju-åtte. 

*Håndkremen med duft av jasmin og bergamott

*Sukkerpastillene jeg alltid hamstrer i Paris, akkurat denne smaker fioler.

*Jane Austen-dagboka mi. Kjøpt for flere år siden, endelig tatt i bruk. 

*Christian Diors neglebåndskrem. Et must. 

*Christian Diors "Nail glow". Så å si helt transparent. Krever velstelte negler (jfr den nevnte kremen)

*Bobbi Brown sine gel eyeliners. Trofast fan siden jeg ble introdusert for dem på Barney's, New York i 2004. Krever kvalitetspensel og presisjon. 

*Hvitveis. Hele våren. 

*Chanel no. 19 Eau de Parfum. Min Paris-parfyme. Denne kjøpte jeg der for noen år siden, og har brukt den hver gang siden. Klassisk, nydelig, grønn, fra 1970. Dessuten kjenner jeg ingen andre som bruker den, hvilket er et stort pluss. 

*Chanel Cristalle Eau de Toilette. En annen elsket vårparfyme, kjøpt i Nice i 2004. Frisk og fin, også laget på 70-tallet. (Det ble laget så mange fine parfymer på 70-tallet!! Yndlings-tiår på så mange måter)

2 kommentarer:

Fivrelden sa...

Ah, jeg har en lignende Jane Austen journal(Novel- utgaven) som jeg skrev fortellinger i. Får ikke limt inn bilder så lenker direkte til bildet av den dersom interesse. :)

Ha en flott dag.

Solveig sa...

Så fine ting :-) Sånne klassiske parfymer funker ikke for meg, men jeg skulle ønske de gjorde det. De er så lekre!

Populære innlegg