lørdag, april 30, 2016

Lørdagskveld


Lørdagskveld, regnet pisker på ruta, jeg har valborgsaften-bål i ovnen, drikker te og hører på Chopins ballader spilt av Nikolaj Demidenko. Tidligere i dag har vi spilt monopol (Beatles-monopol!) og vært på bruktmarked og levert en del ting, stadig i plaskregn, jeg synes det er skikkelig koselig vær! Jeg begynner naturligvis å lengte intenst ut til hagen når jeg ser at våren er kommet i blomsterbedene til tross for at lufta har vært kald i det siste. Jeg vil luke ugress! Rydde! Renske! Plante! Håper mai blir fin. 

Men skal det først regne, kan det gjerne være sånn som i dag. 

Ha en fin lørdagskveld alle sammen!


P.S. og plutselig, en halvtime senere: 


Kveldssol rett inn i stua, og morelltreet er fullt av regndråper som glitrer som diamanter. 


6 kommentarer:

Ine sa...

Høres deilig ut! Vi trosset regnværet for å dra til byen og spise lunsj på Baltazar. Så koselig! Nå står det minestronesuppe og koker her, og resten av kvelden skal tilbringes med pledd i sofaen og en koselig film :) Enig i at det er fint med regnvær!

Trude sa...

God stemning :-) Du har det så fint hjemme.

Anonym sa...

Og i morgen, 1. mai, synger Lunds studentsångare våren inn på SVT2 kl 18.00.
Hegepege

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Høres koselig ut!

Trude: Tusen takk!

Hegepege: :)

Anonym sa...

Hei!

Hvor fikk du kjøpt Beatles monopolspill? Det er perfekt gave til en jeg kjenner, som ellers har alt han trenger. Tips mottas med stor takk!

Vennlig hilsen
Lille My

Glamourbibliotekaren sa...

Lille My: Hei! Jeg fikk det i bursdagspresang i fjor, så jeg vet ikke helt hvor det ble kjøpt - men det er massevis på eBay for eksempel :)

Populære innlegg