mandag, juli 18, 2016

Finn stilen: Juli


Her har dere min uniform de siste ukene. Jeg bor i mine stripete sommerkjoler for tiden, og har funnet fram Birkenstock-sandalene jeg kjøpte en sommer i Firenze. Platespiller og Beatles er uunnværlig om sommeren (som resten av året!), stråveske er den mest sommerlige måten å slepe med seg sakene sine på, tropisk duft og limonade og raybans må til. Og UK Vogue, hver sommer. Samt et vintageskjerf for å beskytte hår og hode. Og jordbær! 

Denne kjolen er fra Current/Elliott, sandalene er som nevnt Birkenstock (single-strap, uten vond dings mellom tærne), solbrillene er wayfarers fra Ray-ban, skjerfet er vintage (muligens Oscar de la Renta, det er dog ikke mine), veska er fra Target, parfymen er min elskede Vanille Abricot fra Comptoir Sud Pacifique, og platespilleren er fra Crosley - som jeg egentlig ikke vil anbefale som eneste platespiller, lyden er sjelden bra på disse bærbare. Fine plater fortjener ordentlig utstyr! Men som supplement er de jo fine siden man kan ha dem med seg rundt.

8 kommentarer:

Siri sa...

å, perfekt! Dette trengte jeg nå, jeg er tilbake på jobb etter fire ukers ferie og lengter hjem til balkongen allerede... men jeg leser meg opp på alle sommerlige innlegg her i bloggen og klarer å holde på sommerfølelsen, og med sommertid i staten (juhuu) er jeg jo ferdig på jobb allerede klokka tre. Da blir det iskalde drinker på løkka! Ha en fortsatt fin dag og takk for en nydelig blogg!

koristen sa...

Åååh, vil ha alt! Dessuten er jeg så gammel at jeg var tilbake til begynnelsen av 80-tallet. Da gikk vi også i stripete bomullskjoler, og de var akkurat like deilige å ha på da som nå :-)

Stine Arkeologine sa...

Åh, alt dette får man jo bare lyst til å velte og rulle seg rundt i! Herlig stil! :-)

Anonym sa...

Sier om Siri, herlig å lese seg opp på sommerlige innlegg når man har begynt å jobbe igjen (jeg begynte rett før helga), men du må da få deg litt ferie du også glamourbibliotekar! Du kan vel ikke sitte inne og blogge hver dag når du har ferie? :-)

Kos deg i sola!

Hilsen Marit

Anonym sa...

Stilig! Med unntak av bærbar platespiller, er dette min stil om dagen. Stripete kjoler (skiftes ofte grunnet babygulp), sorte sandaler (Ecco, må gå godt), italiensk eller fransk limonade, solbriller...

Det største tilbehøret er tvillingvogn som i all fall lives opp med fargerike dynetrekk fra Marimekko og glade babyrop. Nå er stemmevolum oppdaget, og det brukes for alt det er verdt.

Lille My

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: Takk for hyggelig kommentar, ha det fint både på jobb og på kveldene!

Koristen: Jeg savner 80-tallet rett som det er, jeg. Fint å være barn da også :)

Stine Arkeologine: Rull i vei! Det gjør jeg!

Marit: Jeg skal love deg at jeg ikke sitter inne og blogger! :) Man kan fint gjøre fire-fem innlegg på 30-40 minutter, forhåndsinnstille publiseringen, og ikke tenke mer på den saken på noen dager :) Blogging er uansett ikke jobben min, så no stress!

Lille My: Hehe, ørepropper er sikkert også kjekt å ha da!

Anonym sa...

Takk for inspirasjon! Jeg elsker striper i marine og hvitt, ikke så glad i kjoler, dog, så har heller en kjekk, vid, halvlang stripete sjømannsbukse :-D Ser fram til Finn stilen for august, da jeg begynner i ny jobb og trenger stiltips til jobbstart på kontor. Gleder meg vilt til å få eget kontor :-D Får ikke hjelpe at dette blir min siste lærerferie.! 😄 Sommerhilsen fra Glamourlektoren

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Kjenner jeg meg rett, kommer august-FinnStilen til å være akkurat like feriesløv som denne.. sånn til advarsel! :D God sommer, og lykke til i ny jobb!

Populære innlegg